Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → samurai_pizza_dora

Το βίντιο που ψάχνεις είναι εδώ [url]http://www.visit-x.net/rammstein/[/url] Δεν ευθύνομαι εγώ για το περιεχόμενο .
Oct 31 2009 21:38
Photo

iristella → Serestrum

Και από μένα κάτι στο πνεύμα της ημέρας μιας και ξέχασα να στο δώσω πριν. [youtube]jU6iP0WLsU8[/youtube] Soooo trick or treat?
Oct 31 2009 21:28
Photo

SkullKaizer → nemesis96669

kai egw bariemai :P exeis diabash to manga tou Gantz? ta spei :)
Oct 31 2009 21:13
Photo

SkullKaizer → zweistein

nice ^_^
Oct 31 2009 21:07
Photo

mono → Serestrum

Έγραψες Χαρούλη σήμερα, έγραψες :hahaha::hahaha::hahaha: Και μιας και οι άσχετες lolcats είναι στην ημερήσια διάταξη... [IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/funny-pictures-cat-and-lollipop.jpg[/IMG] :P:P:P:P:P
Oct 31 2009 20:54
Photo

Animesuki → DevilMayCry

Ti kaneis kala eisai?Xeromai pou ta perases kala, ego den piga, vasika den eixa kai parea gia na pao, tespa alli fora vlepoume. :p
Oct 31 2009 20:09
Photo

Jorg → Vagelio

Η συγκεκριμενη κοπελια, δεν φανταζεσαι ποσους fan εχει. Επεισης δεν φανταζεσαι ποσοι πολλοι υπαρχουν που μισουν την Kairi, και ποσοι αλλοι που μισουν τον Roxas. Ολα αυτα ειναι βασισμενα απο το khinsider forums, οπου και εγινα μελος (οχι που θα αφηνα :P) Lol αυτο για τα secret missions XD. Ειχα και εγω μια χαρα (οχι για το yaoi part) οτι θα εχει και extras. Never mind.
Oct 31 2009 19:22
Photo

Nighteyes → romgo13

:hi: Kαταρχάς να σε καλωσορίσω στο forum μας. :D Ήθελα να σου πω ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish. (Το αναφέρει στους όρους όταν κάνεις εγγραφή αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεξες.) Επίσης να ξέρεις ότι μετέτρεψα τα post που ήδη έκανες. Καλή συνέχεια απο δω και πέρα.:D
Oct 31 2009 19:18
Photo

Ash_Pokemaster → Dxs

Άντε! Πώς σε λένε; Πού κάθεσαι συνήθως;
Oct 31 2009 19:09
Photo

iristellaMad_Hatter

Nαι το είδα και γέλασα με την ψυχή μου. XD Εγώ θα συνεχίσω να σας σπαμμάρω με uchiha στους αιώνες των αιώνων αμήν. Τώρα από εκει και πέρα το να βάζετε humoriστικές pics με uchiha βοηθάει στο να κυριαρχούν παντού. Mwahahhahahahh.
Oct 31 2009 18:53
Photo

Mad_Hatteriristella

Καλα, σου αφησα παντως μια απαντηση στα sasuke Imagedumps σου, να δουμε για ποσο θα συνεχισεις να δειχνεις ελεος:hahaha:.
Oct 31 2009 18:37
Photo

Dxs → Ash_Pokemaster

:O και γω Β2 ειμαι!
Oct 31 2009 18:33
Photo

Vagelio → Jorg

Δεν ανοιξα το τελευταιο spoiler αλλα μπορω να κανω υποθεσεις... παντως δεν μπορω να πω πως κοβω φλεβα για την κοπελια. Οσο για τα secret missions, απλως αστειευομουν (sorry, δεν ηξερα πως θα το παρεις στα σοβαρα).
Oct 31 2009 18:28
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Οχι ηρεμησε, ο oda δε trollαρει *γκουχKuboKishimotoγκουχ*, εκτος απο τοτε με τους magelan-BB αν και αυτο ηταν mini troll.
Oct 31 2009 18:23
Photo

iristellaMad_Hatter

E είπα να σε λυπηθώ λιγακι. xD
Oct 31 2009 18:14