Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → mono

να μαζευτουμε να παμε σε κανα νταμαρι να βγαλουμε τα σωθικα και την κακια μας με την ησυχια μας ρε παιδι μου... απονη ζωη... ααααααααααααααααχ...
Nov 01 2009 14:57
Photo

mono → Serestrum

Έτσι που κρατιόμαστε όλη την ώρα ή που θα κάνουμε ρυτίδες ή που θα πάθουμε δυσκοιλιότητα εδώ μέσα... [youtube]r6Ie3qjy390[/youtube] Αφιερωμένο στα κουτάβια όλου του κόσμου! Άτσα μεράκλωσα :P
Nov 01 2009 14:38
Photo

Serestrum → mono

αχ0α0χα0χ0αχ0αχ0α... κοιτα ποια μιλαει... ηταν η οργη της στιγμης... ηθελα να ριξω πολλα σταδιαλα αλλα κρατηθηκα! XD
Nov 01 2009 14:30
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

graννυ nyon!!!!! μη σου πω πως το ψηνω να κανω την μαριγκολντ!!!!!
Nov 01 2009 13:39
Photo

aphroditechan → Asaph

Μια χαρα παντως μου ακουγεται!Αν και μου ειπες οτι ασχολεισαι επαγγελματικα με σχεδιο και γραφικες τεχνες κλπ.
Nov 01 2009 10:40
Photo

mono → Serestrum

Μαζέεεεεψουυυυυυ [SPOILER][IMG]http://i221.photobucket.com/albums/dd135/PicPerfect_04_2007/lolipopRedLips.jpg[/IMG][/SPOILER] Για τις επικές ατάκες λέω στο thread με τη lucy από το elfen lied :P
Nov 01 2009 04:02
Photo

samurai_pizza_dora → zade

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Δεν εννοούσα των Rammstein! Believe it or not αναφερομουν στο the universal απο πάνω, που το ρίξανε για αγνωστους λόγους. :P Απλως ηταν σε κακό timing το σχόλιό μου σε σχέση με τα προηγούμενα...
Nov 01 2009 03:40
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Και έλεγα κι εγώ, εξελίσσεται η νεολαία (όλο και περισσότεροι μικροί έχουν κινητά, pcs κλπ), αλλά και οι γονείς δεν μένουν στάσιμοι! Καλά που οι δικοί είναι πιο πίσω σε αυτά! :hahaha: Μα καλά, εννοείται ότι το σχεδίασε ο Oda, απλά με το χρώμα δεν ξέρω... μου έκανε περισσότερο κλικ! XD Oyasumi! :gn2:
Nov 01 2009 02:05
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το Beserk και γενικα οποιο ανιμ ειναι να αρχισω θα το κανω οταν παρω μονιμα τον υπολογιστη αλλιως μπορει να μεινω σε κανενα καλο σημειο κανα βραδυ και το πρωι που θα ειμαι ετοιμη να ξαναλιωσω να εχει κανει φτερα το καημενο λαπιτοπι μου. Και το θεμα ειναι οτι η μανα μου καταλαβενει ποτε εχω αρχισει καινουρια σειρα και μου το παιρνει τοτε. Ακαρδη γυναικα... Τωρα οσο για το ακυρο σου εχω να πω 2 πραγματα: 1ον: Εκεινο το κομματι δεν το εχει κανει αυτος που το χρωματισε αλλα ο ιδιος ο Oda 2ον: Μη χεσω... ΥΓ: Καληνυχτα...
Nov 01 2009 01:56
Photo

Serestrum → iristella

treat me with tricks...
Nov 01 2009 01:41
Photo

Zoro → Robin-Chwan

,Έτσι θα έκανα πες καλύτερα... μέχρι τώρα κανείς σχεδόν, απ' όσους πίεσα, δεν μου είπε ότι δεν του άρεσε το Berserk (τόσο τέλειο είναι) :wooi2:, εκτός από 2 άτομα που είδαν μόνο το anime και εξαρχής είχαν πει ότι δεν θα τους άρεσε (απλά εγώ πίεσα μπας και). :P Όσο εγώ θα διαβάζω το FT περιμένω κι εσένα γι' αυτό λοιπόν! :try: Ναι είδα όλες τις σελίδες, μέχρι εκεί που τελείωναν... πολύ ωραία όλα, κράτησα και μερικά! (ήδη είχα βάλει κι εγώ αρκετά στο album μου στο photobucket, μου αρέσουν οι χρωματισμοί όταν γίνονται καλά) Καλά, σαν τον αγοράσεις λοιπόν βάλε καμιά pic του στο thread με τα κατοικίδια, να το δουν όλοι να μείνουν. :P Για το υπόλοιπα 3, μιας και είναι τόσο άκυρα που δεν έχω τι να πω, θα βάλω και το δικό μου άκυρο που ήθελα να πω πριν αλλά οι καλοί μου τρόποι δεν με άφησαν: [IMG]http://fc02.deviantart.com/fs42/f/2009/161/e/4/One_Piece_Chapter_545_Cover_by_Ryukai_San.jpg[/IMG] Απίστευτος χρωματισμός, αλλά ειδικά "εκείνο" το κομμάτι είναι... :himitsu:
Nov 01 2009 01:41
Photo

Serestrum → mono

ωωωω εισαι γλυκα... τοσο που θελω να σε γλυψω... XD αλλα τι ακριβως εκανα?
Nov 01 2009 01:37
Photo

FunkyFisch → Tenshi

Mellorine
Nov 01 2009 01:30
Photo

Robin-Chwan → Zoro

1. Συγνωμη δεν το καταλαβα. Λεω κι εγω να ξεχασει τον χαρακτηρα που εχει γινει η αιτια για ενα απο τα καλυτερα arc στο One Piece. 2 & 3. Το ολο σκηνικο της συζητησης μας μου θυμιζει λιγο τοτε που συγκριναμε το ΟΡ με το Naruto... Α κι εσυ ετσι κανεις? Σκεφτομαι τους καημενους που τολμησαν να πουν οτι δεν τους αρεσε το Beserk (πες μου εσυ οτι δεν σου αρεσει το manga του FT και θα δεις τι θα παθεις). Οταν το αρχισεις πες μου για να σε σποϊλεργιασω καταληλως. PS1: Ειδες μονο την μια σελιδα? Γιατι ειναι 3. PS2: Ουτε εγω ηξερα οτι μπορουσα να παρω αλλα το εμαθα οταν εκανα την καθημερινη μου βολτα απο το pet shop της γειτονιας και ειδα ενα κατασπρο κουκλι να με χαιρεταει (...). Το ονομα το αποφασισα ενω εκανα ιστορια (δηλαδη οταν ονειροπολουσα στο πρωτο θρανιο) PS3: Εχω κατσει στο πατωμα και βαριεμαι να σηκωθω αλλα εχει παγωσει ο κωλος μου (φαινομαι απο μακρια οτι ειμαι κοριτσι με τροπους ε?:beaten:) PS4: Εχω βγαλει σπυρακι στον ουρανισκο και δεν μπορω να φαω το καθημερινο μου γλυφιτζουρι (...) PS5: Κι ημουν αγγελος του Τσαρλι, του Τσαρλι, του Τσαρλι...
Nov 01 2009 01:29
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Out of curiosity :P
Nov 01 2009 01:18