Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Έκανα την πρώτη μου συγκλονιστική αγορά στο ΟΡ και ένιωσα μια μεγάλη ανάγκη να το δηλώσω... I really don't have a life...
Mar 25 2012 22:27
Photo

KennyKai

Έπεσα μέσα στη φιλοσοφία του Saint Seiya; Ωραία, τώρα έχω ένα ακόμα franchise που είμαι υποχρεωμένος να δω. :hihi2:
Mar 25 2012 22:26
Photo

KaiKenny

[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/phoenixikki.jpg[/IMG]
Mar 25 2012 22:23
Photo

KennyKai

Δες το σαν ψυχική κάθαρση. Μέσα από τον πόνο της απώλειας, αναγεννιέσαι σαν πιο δυνατός άνθρωπος. [/lolshounentheories :P]
Mar 25 2012 21:56
Photo

Mike The Great → Harukaze

Τι ο Alucard=Dracula (αν το διαβασεις αναποδα)ΧΩΡΙς το κοκκινο κουστουμι? Εχω δει το απλο Hellsing και ηταν καλο!Τωρα για το Ultimate δεν ξερω δεν το εχω δει.Πως ειναι? καλο? Οσο για το Death note με τους χαρακτηρισμους σου συμφωνω απολυτα ΓΙΑ ΤΟΝ LIGHT ΚΑΙ ΤΟΝ L.Εγω στεναχωρηθηκα που πεθανε τελειως.Επισης μου αρεσε περισσοτερο το τελος του μανγκα.Που ειχαν παει να τον θρηνυσουν καποιοι και δεν πεθανε σαν το σκυλι.Πολλους εχω ακουσει εδω μεσα που εχουν την ιδια αποψη μ'εσενα.Εμενα μου αρεσε(λιγο) και το βλαμμενο που επαιζε με τα playmobil,γιατι ηταν ο μονος που απεδειξε ποιος ειναι Kira.Για μενα προσωπικα μου αρεσε μεχρι το τελος.Το να εκαναν περισσοτερα επισοδια μετα το θανατο του Yagami θα ηταν υπερβολη.
Mar 25 2012 21:52
Photo

KaiKenny

:borednn9: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Γιατί σ' αρέσει να τονίζεις την πικρή αλήθεια;
Mar 25 2012 21:35
Photo

Six Winged Angel → Mad_Hatter

Κι εγώ κάπου εκεί, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα το subbed version και λιώνω αυτό xP Tο bbcsex ακόμα να το πάρω γιατί έχω κάτι δουλιές περί comicdom- αν και το 'χα παίξει σε ένα παιδί και γούσταρα (παρότι έπεσε σκότωμα). Από Aπρίλιο το λιώσιμο :P
Mar 25 2012 21:25
Photo

iristella → zennith666

Nαι η πόρνη.
Mar 25 2012 20:47
Photo

Mad_Hatter → Six Winged Angel

thank you, αλλά το συγκεκριμένο παίζει να το έχω δει γύρω στις ~30 φορες xd misete yaru zo, Ao no chikara oh! To bbcsex το πήρες εσύ btw?
Mar 25 2012 20:26
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Δεν θα κεράσω :p
Mar 25 2012 20:23
Photo

Six Winged Angel → Mad_Hatter

Arigato~~ Ώρα για κατέβασμα :P Πάρε δωράκι [url=http://www.youtube.com/watch?v=FwS2vsJveAM]BBCT Perfect True Ending subbed - YouTube[/url]
Mar 25 2012 20:18
Photo

Warchief → Radagast

Που τη βρήκες την ειρωνεία; Ρώτησα αυτό που ήθελα χωρίς περιστροφές νομίζω. Μα συμφωνώ στο πρώτο που γράφεις. Οπότε αναρωτιέμαι γιατί έγραφες τα άλλα για νεκρούς χρόνους. Μπορεί να προσπάθησες να τα δεις για να "μπορείς" να έχεις άποψη ας πούμε, αλλά να είχες αποφασίσει να μη σου αρέσουν. Άλλωστε εσύ δε γράφεις συχνά ότι λαμβάνεις υπόψη τις ηλικίες των πρωταγωνιστών για να κρίνεις μια σειρά ανά καιρούς; Μου φάνηκαν ύποπτα όλα αυτά και είπα να ρωτήσω τι συμβαίνει εδώ.
Mar 25 2012 20:18
Photo

Radagast → Warchief

Μα στα comedy έτσι είναι ρε συ. Ή σου ταιριάζει και γελάς ή απλά δεν γελάς οπότε και νιώθεις πως χάνεις τον χρόνο σου. It's that simple. Μπορείς να κόψεις και την ειρωνεία και να πεις απλά πως διαφωνείς όπως έκανα και γω στο thread. Αν είχα αποφασίσει ότι είπες δεν θα το δοκίμαζα καν άλλωστε όπως και πολλές άλλες σειρές. Δεν είναι όλα για όλους εν τέλει.
Mar 25 2012 20:11
Photo

Warchief → Radagast

Ωραία, στο thread δεν είπες ότι δε γελάς. Έλεγες κάτι τρελά για "random χιούμορ" και "νεκρό χρόνο" που δεν ισχύουν. Και τώρα γράφεις για σκάρτο κάτι ξέρω γω... Πες απλά ότι δε γελάς και τελειώσε το ζήτημα. Μηπώς είχες αποφασίσει να μη σου αρέσουν αυτά επειδή είναι με κοριτσάκια;
Mar 25 2012 20:06
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Χρόνια μας πολλά Βάγγε ^_^. Έχεις αποφασήσει τι γλυκά θα κεράσεις στο σχολείο;
Mar 25 2012 20:03