Community Status Updates
Harukaze → GhostPrince
ooo καταλαβα... αντε για νανι τοτε. ξερω απο εργασιες, τις που***ες...:madtodeath:
μην το παρακανεις μονο.
Mar 25 2012 23:28
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Cause I am to awesome for that. Με τα τρεχάματα από εδώ και από εκεί παίζω να μην κεράσω ούτε εγώ.
Mar 25 2012 23:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
E, εντάξει, ρεαλιστικό αλλά δεν έχεις βρει κανένα που να έχει πέσει από καταρράκτη...μπορείς κάποιος να γλύτωσε αλάβωτος! xD
Mar 25 2012 23:02
GhostPrince → Harukaze
Χτες πλακα...αν δεν το γραφε ο Punisher στο B.H, δε 8α το χα παρει χαμπάρι...αχαχα, βλεπω ξαφνικά την ωρα...4:00...(wtf face) XD
(Επρεπε να σηκω8ώ και νωρίς σημερα...μαζευτικαμε πεντελη για να βγαλουμε μία εργασια(video)..αχαχα) Είμαι πτώμα..:frozen:
Mar 25 2012 22:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
xD Ναι, όντως, πολύ καλύτερο, τι να σου πω. Ναι, βασικά το σκεφτόμουν. Τον κατάντησα όπως τον κατάντησα, λέω να μην του αφήσω και καμιά βλάβη τελικά. Αν και θα ήταν κάπως πιο ρεαλιστικό. Δεν πέφτεις κάθε μέρα από καταρράχτη xD
Mar 25 2012 22:55
Harukaze → GhostPrince
χμ... θα το λαβω σοβαρα υποψιν μου λοιπον.
αυτη η μια ωρα μου στοιχησε πολυ... κριμα κριμα κριμα...
Mar 25 2012 22:55
GhostPrince → Harukaze
ναι άστα...και σταμάτησε στο 60επ. , δε ξέρω αν 8α βγει άλο, άλλα σταμάτησε λίγο στο wtf :P (πέρα του ότι δε μ'άρεσε και το ανιμάτιον τόσο στο συγκεκριμένο ανιμε, αλλα οκ αυτο προσωπική άποψη είναι XD) Στο προτείνω άανετα πάντος, αν δεν διαβαζεις να το πιάσεις το μανγκα :P
Υ.Γ:Kαλα δεν εγινε και τιποτα, εβγαινα εκεινη την ώρα εξαλου...αλαξε κιη ώρα γαμωτο...παει μια ώρα υπνος xD
Mar 25 2012 22:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα, έλα μην το λες αυτό...!
Καλά, ναι, ίσως έχεις δίκιο. Α, μην τον τυραννάς τόσο τον καημένο τον Shin, που μπορεί λέει να μέινει κάποια βλάβη στο χέρι.
Απαπαπα, τον καημένο μωρέ, μην το κάνεις έτσι΄ καλύτερα να του το κοβες τελείως απ'αυτό...! xD Πολύ καλύτερο θα με πεις τώρα αλλά τεσπα.
Mar 25 2012 22:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
xD Τι αμυντική κι εσύ; Με τα στατιστική που έχει για την ώρα θα ψοφούσε σε κάθε πρόκληση. Item και πολύ μου ήταν.
Mar 25 2012 22:46
Fallen_Mpougatsa → Kai
Τι λες καλέ, δεν είναι αυτό σημαντικό? Κι αν δεν έχεις εσύ μία, δεν έχω εγώ δύο, μην άγχεσαι! Τι πήρες τελικά? Αμυντική ή αντικείμενο? Μάλλον αντικείμενο μου κάνει βέβαια...
Mar 25 2012 22:41
Harukaze → GhostPrince
αα οικογενεια κη επιχειρηση ακουω... μαλιστα...
ΥΓ:καλα δεν τι έπαιξε με το lag αλλα κουφαθηκαθηκα μολις το καταλαβα...
Mar 25 2012 22:39
Harukaze → Mike The Great
το βλαμμένο που έπαιζε το playmobil λεει... πεθαίνω... χαχαχαχαχαχα... :hihi2:
καλο, πολυ καλο...
Mar 25 2012 22:36
GhostPrince → Harukaze
epic lag is always epic :3
hufufu~ εχει ακομα :P
ναι αυτο λεω, the one and only :3. Eχει βγει και καινουριο ανιμε τώρα, αλλα βαριεμαι να το δω, μιας και εχω δει τα παλια και κανουν reapeat την ιστορια τωρα(τι να πεις >.>), οποτε επιασα το μανγκα...και ΝΑΙ λεει :3 πολυ φαση, οπως λε και το ονομα με Hunters ειναι, ο πρωταγωνιστης(που δε μ'αρεσει και ειδιετερα) στην ουσια ψαχνει να βρει το father του, οποτε έγινε Hunter κιαυτος γιαυτό το λογο :) και ξεκινα η ιστορια, οκ κλασική shounenιά είναι, αλλα εχει φάση (και γέλιο) :P
Εdit: μολις ειδα και το Beelzebub...το τελιωσανε το ανιμε με εντελως ηλή8ιο τροπο >.>
:frozen: Ευτυχως που διαβαζω και το μανγκα :P
Mar 25 2012 22:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed