Jump to content

Community Status Updates

Photo

Didi → Cassiel

[I][B][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Xaxa ναι αυτός είναι!^^ χεχεχε καλά μη νομίζεις ,όλοι γνωστοί είμαστε εκεί π΄΄ερα οπότε όλοι έχουν και γνωρίζουν τις ίδιες "πληροφορίες".:hihi2: Μα είσαι γν'ώστης των πάντων !εγώ το πιστεύω!!!:ureshii: Χαχαχαχ τότε αμα είναι δικό οτυ το λάθος να τον ευχαριοστήσω!:kakaka: χεχ κι όμως το ξέρεις οτι κάποιος λέει είχε γκρινίαξει γιατί λέει είχε πολλές φωτογραφίες μας?:sigh2: Κακοί άνθρωποι....-.- Χαχα ναι δε νομίζω να με έχεις δει!Αν και ο Speedy με έχει απαθανατίσει και με τις γυαλαμπούκες οπότε δε γλιτ'ώνω μου φαίνεται.:sigh2: ναι ναι ναι cosplay!!:awww: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Nov 05 2009 12:18
Photo

Tsunade-sama → Hyuuga_Nikorasu

Τι kawaii photo του Itachi έχεις καλέ? *drools* ...(gomene αν λέρωσα με το drooling...)
Nov 05 2009 11:58
Photo

KennyBlack Rock

[center][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/senjougahara-trollface.jpg[/IMG][/center] OK, το ομολογώ, έχω όρεξη για παιχνίδια και πειράγματα, but please be my guest. :P Feel free to spam me with Nadeko, or anything you like.
Nov 05 2009 09:51
Photo

Black RockKenny

κάποιος έχει όρεξη για σπαμ σπαμ σπαμ αλλά που θα πάει,θα σε κανονίσω κι εσένα!
Nov 05 2009 09:25
Photo

dragoness_crysta → noh

and yes we love sushi my dear....welcome to the forum community!!!
Nov 05 2009 09:20
Photo

Cassiel → Didi

Ελπίζω να μην σε κάνει freak out ή κάτι τέτοιο,αλλά γενικά με την ενασχόληση μου με το Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers, πέρα από ονόματα/nicks κ.τ.λ. δεν μπόρεσα να μην συγκρατήσω και άλλα άσχετα facts που δεν χρειάζεται για πολλά άτομα, μιας και τυχαία έπεφτα πάνω σε αυτές τις πληροφορίες:emptyonexg1:. Π.χ. το αγόρι σου δεν είναι το παλικάρι με το κοτσιδάκι, ο Πλούτωνας ή το κατάλαβα λάθος:thatsit:;Για τέτοια άσχετα facts μιλάω.Τι φταίω εγώ μετά που συγκρατιούνται στην μνήμη μου:if:.Επίσης από την άλλη όταν ήταν να κατέβω κάτω την πρώτη φορά και έκανα Tuxedo Mask η Αθηνά είχε πει ότι εσύ θα ήσουν ντυμένη Usagi και σε ανέφερε με το όνομα σου,το οποίο γνωριζα ήδη ακόμα και τότε:ureshii:. Σχετικά με το αγαπημένο ντουέτο lolis 'blame' Speedy:hihi2:. Τόσο προβολή που σας κάνει σε κάθε post του τι περίμενες:joyful:. Έχει και νέα γυαλιά:hmmm:Βασικά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ ούτε τα παλιά εδώ που τα λέμε,χαχα:hihi2:. Ναι, φυσικά δεν έχουν σημασία τα δώρα:).Ευκαιρίες να κάνουμε cosplay θέλουμε:wis:
Nov 05 2009 01:57
Photo

KennyBlack Rock

[center][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/senjougahara-banner.jpg[/IMG][/center] [B]Hitagi-san wishes you a nice day![/B] /me hides :hahaha:
Nov 05 2009 01:48
Photo

Cassiel → Lucy-Nyu

Τι avatar πήγες και έβαλες:hahaha:
Nov 05 2009 01:36
Photo

Erisadesu → evaofadawn

έβλεπα ένα ποστ σου στο rate your neighbour ... μη μου πεις σου αρέοσυν οι ginger και πέρα απο τα anime? Νόμιζα μόνο σε εμένα αρέσουν.
Nov 05 2009 01:17
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ρε συ ηρέμησε 3, 3 τα ποστ.:terror2: Κάνε και κανένα edit. Μπήκα μέσα και τρόμαξα.:hahaha: Βασικά τα μισά απ' αυτά που σου είπα είναι... μισά.:congrats: Δυστυχώς στο χώρο μας, το 1 στα 2 anime πρέπει να το συνεχίσεις στο manga. Τα πρώτα 3 δεν τα θεωρώ τρομερές δουλειές, αλλά πιστεύω ότι θα σου αρέσουν γι αυτό στα πρότεινα. Το claymore να το δεις μέχρι πριν τα τελευταία 5 νομίζω επεισόδια και μετά να πιάσεις το manga που αν και το έχω αφήσει εδώ κι ένα χρόνο είχε τρομερές ανατροπές και απρόβλεπτη εξέλιξη. Το έχουν θάψει πολλοί (το anime ) και ειδικά τον male lead που στο anime θέλεις να αγνοήσεις την ύπαρξη του:hahaha:, και όντως σαν δουλειά υστερεί σε πολλά εκτός απο τις εντυπωσιακές μάχες που θα σου αρέσουν. (Είναι και τίγκα στις γυναίκες.) Κρίμα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλή σειρά αν έμενε πιστή στο manga.(Αλήθεια μια που το θυμήθηκα το fma το παλιό το είδες τελικά; ) Το kino το θεωρώ κορυφή, το champloo από τις άξιες λόγου σειρές και το hikaru αν και δεν έχει καμία σχέση σαν είδος με τα υπόλοιπα και ειδικά σε είδος που δεν προτιμώ (sport) δεν φεύγει από το τοπ10 των αγαπημένων μου ούτε με σφαίρες. Xμμ. Λίγο στα τάρταρα το χουν ρίξει το rating του samurai deeper kyo στο anidb. Επίσης να ξέρεις ότι κατα 99% το έχουν αφήσει κι αυτό μισό.:hahaha:Το manga τελείωσε το 2006 κι αυτό το 2002. Για μένα μισό παραμένει ένα anime ακόμα κι αν έχει εναλλακτικό τέλος. Βασικά το προτιμώ να κοπεί απότομα όπως στο Amatsuki παρα να το γυρίσει στα filler και το άρπα κόλλα τέλος. Άφού διαβάζεις τόσο manga αν κάποια στιγμή θελήσεις να διαβάσεις βιβλία έχω κάποιους fantasy τίτλους που μπορεί να σου άρεσαν. Από έναν ήρωα από αυτά τα βιβλία πήρα και το nick μου.:congrats:
Nov 05 2009 00:05
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ναι έχω διαβάσει το Boys Next Door της Kaori Yuki και μου άρεσε πολύ, έχω και έτοιμο το Angel Sanctuary και κάποτε (σαν ξεφορτωθώ τα διάφορα shonen που με ενδιαφέρουν :P) θα περάσω και σε αυτό και διάφορα (πιο σύντομα ευτυχώς, τα shonen έχουν άπειρα eps :hot:) seinen! Το μόνο που δεν μου πολυάρεσε από την mangaka ήταν το σχέδιο, το βρήκα λίγο ζαλιστικό και μπερδευτικό :blurah5:, χωρίς να σημαίνει ότι είναι χάλια, απλά μου φάνηκε δύσκολο για το μάτι! :P Καλά τα fan arts είναι απίθανα, με όσα δεν μας χορταίνει ο mangaka το κάνουν οι fans!! Δες και μόνο αυτά φάση: [URL="http://i33.tinypic.com/15n5avk.jpg"]1[/URL], [URL="http://i38.tinypic.com/1217uq1.jpg"]2[/URL], [URL="http://i36.tinypic.com/2hwdv2t.jpg"]3[/URL], [URL="http://i36.tinypic.com/wmjalf.jpg"]4[/URL] (διαβάζονται κανονικά, όχι σαν τα manga)... στο κλίμα αυτών που λέγαμε πάλι! XD Veggie-kun is a good boy! Ο Shanks ουσιαστικά είναι o role model του Luffy, αυτός είναι ο ρόλος του, ένα άτομο που έμπνευσε θαυμασμό στον Luffy και τον έκανε να στοχεύει να γίνει σαν αυτόν, το πρότυπό του (μαζί με τον Roger)! Πάω πολύ ειδικά την σκηνή που ο Luffy δεν λέει τίποτα στον Bellamy και την συμμορία του, που χλεύαζαν αυτόν, Zoro και Nami (αν την θυμάσαι, στην Jaya), γιατί δείχνει πως ο Luffy έγινε σαν αυτόν (τον Shanks) και δεν έχασε το cool του σε ένα μάτσο βλάκες... έδειξε ανωτερότητα! Glad που το βλέπεις έτσι, γιατί πιθανώς βγουν κι άλλα αρκετά vms απ' αυτά που λέμε! :twisted:
Nov 05 2009 00:02
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

lucy chaaaaaaaaaaaaaan!!!! domo arigato gosaimasuuuuuu gia to tragoudaki!!!!! ^_^
Nov 04 2009 23:04
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Τσέκαρα κάτι εικονίτσες έτσι για πρώτη εντύπωση και να δώ το είδος και απλά με πόρωσαν. Αριγκατόοο eyes-sama.Rest asure i will not fail you my master :)
Nov 04 2009 22:56
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Επίσης ένα που βρήκα μόνος είναι το samurai deeper kyo.Πολύ καλό μου φαίνεται γιατί είναι με σαμούράι και αυτά εγώ όλιγον τι τα αποδεκατίζω.Δεν ξέρω το έχεις δεί????Καλό θα είναι πάντως αν θές να το δοκιμάσεις....
Nov 04 2009 22:51
Photo

Vegetasmate → Zoro

Ναι σαν εξαιρεση το πα....Τι να δοκιμασω κ εγω??? Yaoi?? Το δοκιμασα!!! Κια μπορω να πω οτι μ αρεσε..καλα δεν εκαψα και το σουτιεν μου αλλα απο κατι αλλα που εχω διβασει ηταν διασκεδαστικοτατα!!! Παντος αν θες να κανεις μια ρχη (καααααποτε..οποτε ειναι αυτο) θα σου προτεινα ενα shounen-ai για αρχη....Mπορεις να αρχισεις με το count cain που ειναι πιο πολυ horror & gothic & mystery και ιιιιιιιιισα που αγγιζει τα ορια του shounen-ai...μαλιστα μπορει και ναμην το καταλαβεις!!!! Ενα κανονιο shounen-ai που μ αρεσε πολυ ειναι το boys next door και ειναι της ιδιας συγγραφεας μ ετο προηγουμενο. Ααααα, μην το γελας!!!Ειχα διαβασει κατι γαματα fanfictions με τετοιο θεμα και ειχα πεσει κατω και κυλουσα γυραω γυραω απο τα γελια!!! Αλλα μερικα απο αυτα στεκαν!! Εξαλλου ωρες ωρες ο Veggie ειναι και λιγο σουζα αμα τα παρει η Bulma!!! woman's power baby!!! hehehhehe! Χμμμμ, οσον αφορα τον Shanks, και μενα μ αρεσει αλλα δεν εχω καταλαβει και καλα τι ρολο βαραει ακριβως......οταν διαβαζα το μανγκα....μετα την Αλαβαστα τα διαβασα ολα μαζι πολυ γρηγορα και ετσι δεν εχω συγκρατησει σημαντικες πληροφοριες....Πχ δεν θυμαμαι τους supernovas, admirals, τι ρολο βαρανε ακριβως κτλ..... (γιατι να μην το κραταω?? μ αρεσει να συζηταω!!! Εξαλλου μια χαρα ενδιαφερουσα συζητηση κανουμε!!!! :D
Nov 04 2009 22:48