Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Thanks :D. Το avatar ηταν κινουμενο αλλα ειναι πολλα kb και δεν μου το εμφανιζει ετσι.
Nov 05 2009 19:57
Didi → Cassiel
[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Stalker-san!!!:hahaha:
Δε ξέρω..μάλλον δεν τους αρέσουμε και γκρινιάζουν...:blingeye2: Ή είναι απλά κακόβουλοι!μμμφφ....
:hihi2: αυτά τα γυαλία τα φοράω για πλάκα!όχι οτι τα καινούρια μου είναι πιο φυσιολογικά!!Χειρότερα είναι!Cant help it! nerdy glasses= kawaii:wooi2: well..τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ![/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR][COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]:hihi2:
όχι ακόμα!!Και έχω αγχωθεί!!αλλά είναι ετοιμο κατα 60%:ureshii:ελπίζω να προλάβω!!!:ballumad:
100th friend???Πιστεύω πως πρέπει να πάρω βραβείο γι αυτό!:hahaha: 100 φίλους?you re famoys my friend ,you re famous:tensai:
[/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 05 2009 19:37
Didi → Cassiel
[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Stalker-san!!!:hahaha:
Δε ξέρω..μάλλον δεν τους αρέσουμε και γκρινιάζουν...:blingeye2: Ή είναι απλά κακόβουλοι!μμμφφ....
:hihi2: αυτά τα γυαλία τα φοράω για πλάκα!όχι οτι τα καινούρια μου είναι πιο φυσιολογικά!!Χειρότερα είναι!Cant help it! nerdy glasses= kawaii:wooi2: well..τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ![/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR][COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]:hihi2:
όχι ακόμα!!Και έχω αγχωθεί!!αλλά είναι ετοιμο κατα 60%:ureshii:ελπίζω να προλάβω!!!:ballumad:
100th friend???Πιστεύω πως πρέπει να πάρω βραβείο γι αυτό!:hahaha: 100 φίλους?you re famoys my friend ,you re famous:tensai:
[/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 05 2009 19:31
Nighteyes → Cassiel
Nαι, σε μία πρέπει να με έχεις. Για την ώρα με έχω δει μόνο στο background των φωτό που τράβηξαν κάτι άλλοι και ευτυχώς είμαι πλάτη.:uhh:
Καλά που ήρθα αργά τελικά. Δεν θα την γλίτωνα διαφορετικά.:congrats:
Nov 05 2009 19:25
Cassiel → Nighteyes
Ήταν κατά την επιστροφή μας:hihi2:. Ε και βαριούμουν τώρα να τις βγάλω και να χαλάσω την αρίθμηση:joyful:.Αλλά όπως μου ζήτησες σε όσες ήσουν μέσα δεν τις ανέβασα πάντως:).Βασικά μία ήταν.Εκτός αν μου ξέφυγε καμία:hmmm:
Nov 05 2009 19:13
Nighteyes → Cassiel
Ρε συ τρελέ;:P Τι δουλειά έχουν οι γάτες από το Βαρδάρη στον φάκελο με τις φωτό απ' το cosplay party;:hahaha:
Nov 05 2009 18:56
Tea-chan → Adventurer
Ελπίζω να το δεις πριν τις 7...
Μόλις βγήκα από την αίθουσα και πάω σε άλλο μάθημα, μέχρι τις 9. Και μετά, ΕΛΠΙΖΩ να έρθει ο μάστορας στο σπίτι, γιατί έχουν χαλάσει τα καλοριφέρ και οι καινούριες συγκάτοικοι γκρινιάζουν για το κρύο (εγώ είμαι παλιά καραβάνα... :P)
Nov 05 2009 18:29
Hyuuga_Nikorasu → Tsunade-sama
Dame-dame δεν πειραζει, θα σφουγκαρισω αργοτερα... Η φωτο ειναι οντως καλη, την εκοψα απο επεισοδιο. Εκει που πιασανε το four-tails...suman δεν θυμαμαι πιο ειναι. Ωραιο profile btw, το μοβ λεει πολυ!
Nov 05 2009 16:58
Night Wizard Seal → Nighteyes
Ναί δεν λέω τίποτα για αυτά τα άνιμε αλλά είναι άδικο ρε.Τόσο ωραία άνιμε και να τα καταστρέφουν.:nosey:Τόνικακου το φμα βλέπω το καινούργιο και διαβάζω το μάνγκα.(άλλη χαζή κατάσταση).
Για το κλέιμορ θα δώ..μπορεί να το πάρω μετά.Είχα δεί δύο επισόδεια ντάξ μου άρεσε αρκετά αλλά αυτό με το που το έκοψαν......:nanana::nanana:πραγματικά είναι να κλαίς. αλλά θα δώ τί θα κάνω.Μάλλον θα κάνω αυτό που έχω αποφασίσει να κάνω με τα μάνγκα που δεν έχουν τελείωσει και είναι κομμένα.Θα περιμένω να τελείωσει και το μάνγκα και μετά θα τα σαρώσω.:hahaha:
Πάντως πάλι βολεύτικα :).
Εσένα το μόνστερ σ αρέσει;
Για τίτλους βιβλίων φυσικά και θέλω να μο πείς το συζητάς;;;Αυτά είναι νόβελς που μου είχες πεί ;όπως το κάζε νο στίγμα μπάνερ οφ δε στάρς και έτσι;;
Ότι και αν είναι δώσε μου (αυτό για το όνομα σου θέλω πολύ να το μάθω γιατί πάντα γουστάρω τις λέξεις που αρχίζουν με night- :hahaha:)[SPOILER]Αγαπημένο συγκρότημα nightwish μάλλον να το κόλλησα και από αυτό:hahaha:.[/SPOILER]
Nov 05 2009 14:32
Cassiel → Didi
Ε ναι 'εκεί πέρα' όπως είπες:hihi2:.Εγώ έχω έρθει 3 φορές σε events μέχρι τώρα οπότε δεν δυνάται σε καμιά περίπτωση να ξέρω όσα π.χ. ξέρω για τα παιδιά εδώ πάνω στην Θεσσαλονίκη:).Lol, stalker θα με φωνάζουν:hahaha:
Ναι το θυμάμαι που το ανέφερε ότι τον 'κατηγόρησαν' πως ανεβάζει πολλές σας φώτος:wis:.Γιατί κακό είναι:wooi2:;Best loli duo FTW:hahaha:!!!
Να υποθέσω ότι η pic που έχεις στο MySpace είναι με τα παλιά ή τα νέα γυαλιά:drink:;Μοιάζουν...well...μεγάλα:hihi2:.Γιατί δεν πήρες κάτι πιο νορμάλ:);
Τελειώσατε με τα cosplay σας για το Halloween:);
Btw,fun fact. Αν δεν κανω λάθος είσαι my 100th friend στο .aNiMe//GR:oo:.Congrats,loooool:hihi2:!!!
Nov 05 2009 13:59
Vegetasmate → Zoro
αα το εχεις διαβασει εεε? Νια κ εμενα στην αρχη μου ξυνιζε αλλα μετα το συνιθησα!!! Το angel sanctuary το εχω βαλει κ εγω στο ματι...αλλα δεν εχω αξιωθει ακομη ν ατο διαβασω!!Παντως σ προτεινω και το Count Cain kai to Ludwig Kakumei.Το τελευταιο ειδικα το εχω προτεινει σε πολλους και εχει αρεσει (δηλ. δεν με εχουν παρει μ ετις κλοτσιες!!) και δεν ειναι yaoi ουτε και shoynen-ai.
Καλα πανω στα fanfiction με vegeta/bulma εχω κανει διατριβη!!!! Εχω λιωσει κανονικα!!! Ηταν μια εποχη που δεν εβλεπα ουτε ανιμε ουτε διαβαζα μνγκα! Καθομουν και διαβαζα fanfiction ολη μερα!! Κανονικος εθισμος!!!!!Λολ!! και απο fan arts...εε αρκει ν αδεις το εν αμου αλμπουμακι γαι να παρεις μια γευση!! Και αυτο ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου!! χεχεχχεε
Νια το ξερω οτι ειναι το model του Λουφι...τι ρολο παιζει στην κυβερνηση, σε ran, κτλ, δεν θυμαμαι....
Ου καλα, οσο γιο αυτο ειμαι σιγουρη!! θα τα καψουμε τα προφιλ μας!!! :D
Nov 05 2009 13:04
Black Rock → Kenny
[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww287/FireDemon2370/fc6b9802a5b1a0bc0143b596836c4611f9a.jpg[/IMG]
Gotta catch them all! And Koyomi got the hardest one!
Nov 05 2009 12:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed