Community Status Updates
Night Wizard Seal → redqueen
Να την τσουρομαδήσεις τη μάνα του Killua. Άμα με θες συνεργό σου, έρχομαι! :P
Mar 26 2012 17:54
Sparda → Night Wizard Seal
Από την άλλη, το ότι είναι ongoing του δίνει μια νοστιμιά. Σου μένει περισσότερο κάθε γεγονός, και έχεις μια ολόκληρη βδομάδα να το δεχθείς και να το αφομιώσεις. Και αυτό είναι ωραίο με τον δικό του τρόπο. Αλλά ναι, και γω αν τα είχα όλα ήδη, πιθανόν να τα είχα ήδη δει XD
Mar 26 2012 17:43
Night Wizard Seal → Sparda
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν έχω προηγούμενη επαφή με τον τίτλο αυτόν και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, δε ξέρω, κάτι με τράβηξε και από τότε δεν ξεκολλάω από την οθόνη όταν βλέπω HxH. Απολαμβάνω κάθε επεισόδιο.
Το πιστεύω πως αν είχα μπόλικα επεισόδια από τη σειρά, θα τα έβλεπα όλα με τη μία. Από την άλλη βέβαια, είναι και ένα τέλειο διάλειμμα, που περιμένω εναγωνίως, από όλο το διάβασμα των Πανελληνίων. Ειδικά τώρα που κοντεύει ο καιρός!
Mar 26 2012 17:34
Dio Brando → OdyMonaxos
Καλα ασε,ειδα και επαθε να δω το δευτερο ημιχρονο σας στο δευτερο ματς.
Με μια μπυρα μια χαρα θα βγει.
Σπουδαζεις εξω?
Mar 26 2012 17:31
redqueen → OdyMonaxos
αα κι εσυ καλα εισαι !!! λαθος τρομερο ,ασυγχωρητο (περιμενω τιμωρια!) .. μου ειπαν οτι εχω βρογχιτιδα και μου εδωσαν ολοκληρο φαρμακειο!! ελεος ουτε σχολειο δν μπορω να παω!! θα μπω .θα μπω !!!
Mar 26 2012 17:30
OdyMonaxos → Dio Brando
Γιατί δε έχω Νόβα και δεν μπορώ να βγάζω τα μάτια μου με τα στρήμ όσο είμαι Αθήνα!!! Θα πάω εκεί που ξέρω πως θα το δείχνει κι έχει καλό μεζέ.
Mar 26 2012 17:28
OdyMonaxos → redqueen
Καλά ρε έχεις αρρωστήσει και δεν λες τίποτα στον θεράποντα γιατρό σου;; Δεν επιτρέπεται αυτό, θα στις βρέξω μέχρι να συνετιστείς. Όχι πως ήμουν και πολύ καλύτερα εδώ που τα λέμε :P
Τι έχεις και πως θα το θεραπεύσουμε;;
Μπες σκάιπ το βράδι ρε.
Mar 26 2012 17:26
redqueen → OdyMonaxos
λιωσιμο στο σπιτι λοφω αρρωστιας γ@μω την τυχη μου .. εσυ doc?
Mar 26 2012 17:24
redqueen → DoB
οχι οχι μην το μελετας και βγουν παιδια του .. (ναι ουτε και εγω το πολυκαταλαβα αλλα απο το nosebleed δν με πολυ πειραξε!!!) ...
α στο brave 10 οταν ειδα εκεινα τα 2 πρωτα λεπτα ηταν ιδεα μου η το yaoi εφτασε στα υψη? (κραταμε να σε κρατω!!)
Mar 26 2012 17:24
OdyMonaxos → Dio Brando
Έτσι. Squirtle gang και ξερό ψωμί.
Ναι. Νομίζω ΝΕΤ. Αλλιώς θα πρέπει να τρέχω πάλι σε ουζερί με παππουδέλια.
Mar 26 2012 17:23
Dio Brando → OdyMonaxos
Αυτος και ο Charizard ηταν τα μονα ποκεμον απο το anime που μου αρεσαν.
Mar 26 2012 17:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed