Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → Harukaze

Πως παει η σχολη καλα? Αφου ταιριαζουν τα γουστα απο τι βλεπω,λογικα θα μουα ρεσει και εμενα.Αυτο πουθ λεπω εχει μονο 12 επισοδια και ειμαι ηδη στο 8!θα στεκαρω το Ultimate οταν το τελειωσω!
Mar 26 2012 19:02
Photo

Kaidou → mono

Mono,εσυ που εισαι Κυπρια,βγαλε στο φως την μεγαλη απατη των Κυπριων.Πες πως κανετε πειραματα στις φωνητικες χορδες των βρεφων και γιαυτο γινονται ολοι τραγουδιστες.[COLOR=Silver][B][COLOR=Black]ΧΥΣΕ[/COLOR][/B] [/COLOR].......απλετο φως σε αυτην την υποθεση!!! :P
Mar 26 2012 18:58
Photo

redqueen → Night Wizard Seal

μα με τετοια οικογενεια(αχ κι ο αδερφος του πολυ ... ειναι) το να τν αποκληρωσουν φανταζει ονειρο σε ολους οσους το βλεπουν....χεχε (τετοιο οιδοποδειο!! μονο ο παππους σωζει την κατασταση!) και μια κακιουλα που σκεφτηκa: θα ψοφαω 5 μηνες αν τλκ μαθευτει οτι την μητερα την παντρευτηκε μετα απο προξενιο!!:)
Mar 26 2012 18:47
Photo

Night Wizard Seal → redqueen

:hahaha: You are right. I am so sorry. Δε θα επαναληφθεί αυτή η αβλεψία μου!:hahaha: Ισχύει. Το απαίσιο το γύναιο :P Εκεί που ο Killua της έριξε την τέλεια ματιά(όπως είπες και στο ποστ σου), απλά υποκλίθηκα στην μαματοσύνη του! Δεν έχει ενδοιασμούς το παιδί και καλά κάνει! Με τέτοιους ανθρώπους που έμπλεξε...
Mar 26 2012 18:38
Photo

redqueen → OdyMonaxos

εεε μν βαρεσεις ...... αλλα οχι ακομα.... εχει πεσει ανιμε-πορωμα γτ πρεπει να αρχισω το διαβασμα σε λιγο και κανω αποθεμα ! αχ βρε πς σκεφτεσαι το καλο τς υγειας μου ομως !!! συγκινηθηκα~
Mar 26 2012 18:12
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Εγώ κάνω τα πάντα με γνώμονα το καλό της υγείας σου, ακολουθώντας τις επιστημονικές μεθόδουςκαι προσεγγύσεις. Σ' άρεσε τελικά αυτό που σου χα πει να διαβάσεις; :P
Mar 26 2012 18:07
Photo

Dio Brando → OdyMonaxos

Χαχα,εχω θα ριχνω υπνο.Ειμαι μικρος :P
Mar 26 2012 18:06
Photo

OdyMonaxos → Dio Brando

Δευτέρα του πάσχα ξεκινάω παραδόσεις :P
Mar 26 2012 18:03
Photo

Dio Brando → OdyMonaxos

Μοναχο?Ωραιος.Μια χαρα περνας τωρα με τις διακοπες.. Αντε να ερθει το πασχα,βαρεθηκα.
Mar 26 2012 18:02
Photo

οι σαδομαζοχιστες ολου του κοσμου (μαζι με μενα) τρεμουνε στην ιδεα να εμπιπτει κι η τρελη σε αυτη τη κατηγορια !:P εμ το αλλο παλι που ειναι λες και κι εχει βαλει κοριους σε ολο το σπιτι κι ακουει το παραμικρο!
Mar 26 2012 18:02
Photo

redqueen → OdyMonaxos

εε καλα που θα με λυποσουνα !!!:)
Mar 26 2012 18:00
Photo

Night Wizard Seal → redqueen

Πραγματικά κι εγώ το έχω απορία. Και τρεμοπαίζει κιόλας αυτό. Μιλάμε για την τρελή, την υστερική! Αυτή πρέπει να τις τρώει και να της αρέσει και να θέλει κι άλλο. Δεν εξηγείται αλλιώς! :P
Mar 26 2012 17:59
Photo

OdyMonaxos → Dio Brando

Τις μπύρες τις αφήνουμε για πάνω που είναι καλύτερες και φθηνότερες. Σπουδάζω Μόναχο και τώρα είμαι Αθήνα για διακοπές εξαμήνου.
Mar 26 2012 17:59
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Καταλαβαίνω, κι ο πατέρας μου το ίδιο πέρασε. Αλλά δεν θα σε λυπηθώ για κάτι τέτοια!!!!
Mar 26 2012 17:57
Photo

ετσι ολοκληρο γκρουπ να κανουμε να παμε στον μονοφθαλμο!!!:) (μα γτ ειναι ετσι ??)
Mar 26 2012 17:56