Community Status Updates
CosplayerMary → kantoros
Βασικά πρέπει να πάω στον γιατρο να με εξετάσει για καμία εγκεφαλική βλάβη ! Άμα εννοείς το Κοφιξ - οχι ακόμα δεν το βρήκα
Dec 17 2009 15:07
Jorg → Robin-Chwan
Oh Thanks. Το Kh ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι, και εχω φαει ενα μεγαλο κολλημα με το FMA τωρα τελευταια, ενω ηθελα και κατι στο πνευμα των εορτων. Και το δικο σου profile picture ειναι φοβερο.
Dec 17 2009 14:47
RyukLovesApples
σε ευχαριστώ πολυ φιλε hinata, καλως σας βρηκα :)
ειμαι στο επισοδειο 34! τρία μου εχουν μεινει, θα τα δω σημερα! η αληθεια ειναι οτι καπου εκει στα επισοδεια που αλλαζει και το τραγουδι των τιτλων, κανει κοιλια, εχει και πολλα κενα...
για παραδειγμα δεν καταλαβα καν απο που εμφανιστηκε το τριτο deathnote... αλλα κατα τα αλλα αξιζει πολυ.. το τελευταιο επισοδειο το φανταζομαι πολυ "επικο" :D
Dec 17 2009 14:14
kantoros → CosplayerMary
επεσες στον θερμαικο και εισαι ακομα φυσιολογικη?? πρεπει να το ψαξεις.
το μαγαζι τωρα βρηκες που ειναι?
Dec 17 2009 13:37
MisaYoshiko → Black Rock
και εγω για εκει ημουν κ δεν περασα.......αλλα πηγα σε ιδιωτικη και μου βγηκαν τα ματια εκει μεσα..τελικα υπαρχουν πολλοι που αξιζουν να ειναι καπου και δεν ειναι, και το αντιστροφο....μπραβο σου και παλι. και αν εχεις διαθεση, κανε μου τιποτα με miu matsuoka η γενικα απο ichigo mashimaro
Dec 17 2009 02:45
Loke → Serestrum
οταν με το καλο πες μου ;) μπορει να υπαρχει και καλυτερος τροπος αλλα οπως το κανω εγω τωρα, ειναι ευκολο, γρηγορο, ασφαλες και αποδοτικο :D
Dec 17 2009 00:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed