Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → red pyramid

Εννοειτεεε!!!! Υπεροχη ταινια ειναι και το πιστευεις οτι την ειδα προσφατα που να με παρει!!! ( ντροπηηηη ) Το συγκεκριμενο σημειο τα σπαει...και μαρεσει πολυ το τραγουδι!!! Μπορω να σου προτινω να δεις την ταινια H Δικη της Σοφι Σολ!!!! Ειμαι σιγουρος πως θα σου αρεσει!! ;)
Dec 18 2009 17:56
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Εμ, δεν είχαμε iPod στην εποχή μας (εγώ τουλ) :bike:, για να μην λες ότι όλα πάνε καλά μόνο σε μας! Ακόμη και το gameboy που είχα ήταν χάλια με τους φακούς που έβαζες από πάνω, δεν είναι όπως τώρα με ds και ενσωματωμένο φωτισμό και όλα ωραία! :P 7 το πρωί... ; :Crying2: Πω πω δεν λέω, το κάνω κι εγώ συχνά τώρα, αλλά τότε ήταν ταμπού, ακόμα και γονείς να μην έπαιρναν χαμπάρι την επόμενη μέρα θα 'μουν πτώμα, ήδη τα φροντιστήρια ή η πρωινή γυμναστική αρκούσαν για να σε ρίξουν κάτω, χαρά στο κουραγιό σου! ΥΓ: Με μένα είπαμε, θα συζητήσουμε αφού τελειώσω όλη την σειρά, δεν έχει ενδιάμεσα... πέρα από εντυπώσεις!! :P
Dec 18 2009 17:47
Photo

red pyramid → Tenshi

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=uQIHx0qgc0Q[/URL] Αν και οποιαδήποτε ταινία κατακρίνει τους Ναζί αξίζει βραβείο, η συγκεκριμένη ήταν μοναδική και χαίρομαι που συμφωνεί και κάποιος άλλος σε αυτό. :D Στο τόπικ δε θα βάλω, καθαρά επειδή έχω περιέργεια να δώ ποιο είναι το δεύτερο, οπότε θεώρησε ότι συνεχίζει το παιχνίδι.
Dec 18 2009 17:39
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Καλα κι εγω που παω γυμνασιο και εχω μια μητερα πανω απ το κεφαλι μου (μωρε παλι καλα που εχω μονο αυτη γιατι οι αδερφες μου αργουν να ερθουν:P) μη νομιζεις πιο νωρις απο τις 2 δεν κοιμαμαι ποτε. Μπορει να με βαζουν για υπνο απο τις 12 αλλα εγω καθομαι κανα 2ωρο στο ipod και λιωνω με μουσικη. Κι αυτα χρησιμα ειναι. Δεν φανταζεσαι ποσες φορες αναγκαστικα να κλεισω στη μεση μιας συζητησης στο msn γιατι επρεπε να παω για "υπνο". Αλλα εγω κανω και το αλλο: Αμα εχω κανενα καινουριο βιβλιο καθομαι και το διαβαζω ολο το βραδυ. Πχ. πηρα τον Πρωτοτοκο και το αρχισα χτες το βραδυ. Αποτελεσμα: Διαβαζα συνεχεια μεχρι τις 7 το πρωι χωρις να το παρω χαμπαρι:hot: Οντως...αντε να δουμε. ΥΓ: Οταν ο Scorpion διαβαζε το FT καθε φορα που εβλεπε μια απο τις πολλες θεϊκες σκηνες μου το ελεγε και μου εβαζε τη σελιδα. Κι εγω φυσικα σαν καλο κωλοπαιδο του εκανα σποϊλ για το τι γινεται μετα :P(μερικες φορες του εδεινα και τη συγκεκριμενη σελιδα χρωματισμενη) ΥΓ2: Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα με εχεις κολλησει και γραφω πολυ...:blurah5:
Dec 18 2009 17:37
Photo

Robin-Chwan

Μια βδομαδουλα ακομα
Dec 18 2009 17:27
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Να 'ταν μόνο μια ώρα να πω OK... :P Το 12 το βράδυ πέφτω για ύπνο που είχα στο λύκειο (αναγκαστικό με γονείς τριγύρω και πρωινό ξύπνημα) μου τελείωσε, τώρα πριν τις 2 είναι αδύνατο να κοιμηθώ, για να μην πάω παρακάτω. Από την δική μου οπτική δεν κάνει πολύ διαφορά το ωράριο βέβαια, αλλά είναι βολικό αν έχουν σχέση κι άλλα άτομα από Ελλάδα, πχ σε καμιά τυχόν συζήτηση στο msn μπορώ να είμαι πάντα ο τελευταίος που φεύγει ή σε posts/vms να ποστάρω πιο γρήγορα νέα κλπ αλλά γενικά είναι μικροπράγματα, όπως είδες... :P Άλλα 22 volumes μου μένουν για να τελειώσω το Naruto btw, ατελείωτα είναι αλλά θέλω να ξαναθυμηθώ όλη την ιστορία + δω διαφορές με το anime πριν πάω στο FT, άντε να δούμε... :hot:
Dec 18 2009 17:20
Photo

Glaurung → Kenny

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! :hiding_something:
Dec 18 2009 17:07
Photo

1451 → valadorn

Σε ποιανού το release αναφέρεσαι;
Dec 18 2009 13:20
Photo

Lelouch → ZeLiGa

zeligaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3
Dec 18 2009 12:08
Photo

valadorn → endless_inspiration

ΦΦΦΦΦΦΦοβερο Avatar! Το σχεδιο στην photo ενταξει τινα πω, ωραιοτερο απο τραβηγμενη φωτογραφια!Μαλλον ειναι του Kishimoto..Ελπιζω ο εικονιζομενος να ειναι ο Itachi και οχι ο Sasuke.
Dec 18 2009 12:04
Photo

valadorn → 1451

Οντως ωραιο avatar.Καλος ο τυπας αλλα δεν μου αρεσε καθολου το release του.Δεν συγκρινεται με αυτο του Stark για παραδειγμα...Τουλαχιστον για μενα. Tov Kaiser εννοω..'
Dec 18 2009 11:44
Photo

Kenny → phm

Βάλε κι εσύ χριστουγεννιάτικο σκουφί, μπορείς! :P
Dec 18 2009 10:31
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Αμα δεν βλεπεις τιποτα αυτον τον καιρο σου λεω να αρχισεις πρωτα το DN (το Code Geass δυστυχως ουτε εγω το εχω δει αλλα ειναι στη λιστα). ΟΡ καλα θα κανεις και θα το δεις γιατι αν και εχει πολλα επς αξιζει πραγματικα (στην αρχη ειναι λιγο αδυναμο αλλα μετα δεν μπορεις να ξεκολλησεις). Και πολυ καλα θα κανεις και θα το αρχισεις καλοκαιρι γιατι με τον ογκο των επεισοδιων ειναι καπως δυσκολο να το αρχισεις μεσα στη μεση της (σχολικης) χρονιας. (Εγω το αρχισα στη μεση των εξαιτασεων και με το κολλημα που εφαγα παραλιγο να μην διαβασω καθολου σε μερικα μαθηματα (αλλα τα καταφερα μια χαρα)) Εγω βλεπω/διαβαζω: One Piece Fairy Tail Naruto Bleach FMA Death Note Soul Eater Let's Lagoon 20th Century Boys 21th Century Boys Yu Yu Hakusho Τωρα μπορει να ειναι κι αλλα και να μην τα θυμαμαι... PS: FT FTW!!! (Και το ΟΡ περισσοτερο αλλα αφου δεν το εχεις δει...)
Dec 18 2009 01:21
Photo

Robin-Chwan → Johnyman

Thnx for thw friend rec. :D
Dec 18 2009 01:07
Photo

Atridis → Lilia20

thanks gia to add :)
Dec 17 2009 23:41