Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → endless_inspiration

ναι εγω το εχω δει 2 φορες.........!!!και λεω να το ξαναδω και τριτη!!!
Dec 19 2009 15:12
Photo

VampireGirlization → valadorn

χα0χ0αχ0α0!!! οκ 8α μπω!!!! εσυ ποιον προτιμας?? τον L ή τον Light/???
Dec 19 2009 15:10
Photo

Tea-chan → Tsunade-sama

Πάμε Δευτέρα για εισιτήρια τραίνου. Μολις 20 ευρώ πήγαινε-έλα. Θα μείνουμε σε σπίτι, όμως, φοβάμαι... Πάντως να ξέρεις, μια απόφαση είναι. Όλα είναι πάμφτηνα εκεί.
Dec 19 2009 14:58
Photo

Black Rock → MisaYoshiko

ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σε ποιά σχολή συγκεκριμένα είσαι; Όσο για αυτά που θές θα τα έχεις έτοιμα μετά τις γιορτές γιατί τώρα είμαι στους γονείς μου και δεν έχω διάθεση για δουλειά
Dec 19 2009 14:39
Photo

Black Kaiser → Tsunade-sama

Hahahahaha, you ?- Sama ? Muhahaha ! :hahaha::hahaha: Μπα, δεν βγήκε απο εκεί. Παρόλα αυτά η Kaiser είναι η αγαπημένη μου μπύρα αλλά δεν υπάρχει καμιά σύνδεση με το login name μου εδώ. Σύμπτωση είναι. Το "Black Kaiser" ήταν ένα nick απο το γυμνάσιο όταν καιγόμασταν στο Counter Strike στα netcafe. Απο τότε το έχω κρατήσει και σε άλλα forums.
Dec 19 2009 14:18
Photo

Tsunade-sama → Tea-chan

Πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου!!! Α!Ξέχασα...θα με πάρεις μαζί σου?:blingeye2:
Dec 19 2009 14:12
Photo

zade → Serestrum

Μίλα ωρέ! Βλέπεις ότι αφήνω ένα θέμα στη μέση και δεν μιλάς ;Ξεχάστηκα εντελώς.Κάνε με ένα add στο διαβολικό κατασκεύασμα της Μάικροσοφτ με την ονομασία Μέσεντζερ και τα λέμε
Dec 19 2009 13:56
Photo

Tsunade-sama → Night Wizard Seal

[QUOTE]ΙΙΙΙΙΙΙ .Τσουνάντε-σαμά βάλε κανα σπόιλερ!Κάνε κανα εντίτ μην σε κράξει κανένανς.[/QUOTE] Λεπτομέρειες...:kakaka:
Dec 19 2009 13:53
Photo

didimakia → Aldark

λες και τον ξερεις ρε μλκα τι μιλας...:P καλα ο nick ολους gay τους λεει...
Dec 19 2009 13:52
Photo

1451 → iristella

Λυπήθηκα περισσότερο και απο οταν ο Rony έφυγε απο την Barca.
Dec 19 2009 13:46
Photo

Black Kaiser → Tsunade-sama

[quote] [FONT=Lucida Console][SIZE=2]Domo [B]Kai-chin[/B], κ το έψαχνα το συγκεκριμένο κομμάτι για την Anime-OST συλλογή μου![/SIZE][/FONT] [/quote] :borednn9: [SPOILER] :mador2::mador2: Who is [SIZE=1]kai-chin[/SIZE] ? Don't call me that again. Kaiser-sama would be just fine:hahaha: [/SPOILER] You are welcome btw. Το συγκεκριμένο κομμάτι τα σπάει. Και εγώ το περιμένα πάνω απο ένα χρόνο.
Dec 19 2009 13:41
Photo

Night Wizard Seal → melkior

Μια χαρά είναι πολύ καλός.Τώρα σε λίγο που θα τελειώσω κάτι βιβλία θα πάρω το Κριστίν. Το έχω σε βιβλίο και έχει πολύ ωραία υπόθεση(και μουσική από ότι λέει ::)
Dec 19 2009 12:44
Photo

Night Wizard Seal → Tsunade-sama

ΙΙΙΙΙΙΙ .Τσουνάντε-σαμά βάλε κανα σπόιλερ!Κάνε κανα εντίτ μην σε κράξει κανένανς. όντως και εμένα μ άρεσε τρελά,αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή
Dec 19 2009 12:42
Photo

Yo! Master → evaofadawn

Επειδή δεν το έπιασα χθες (ooops), τι ακριβώς ήσουν ντυμένη?
Dec 19 2009 12:19
Photo

eleni4

hiiii....
Dec 19 2009 12:15