Community Status Updates
GkLoc → Zoro
Σου απαντω γρηγορα διοτι βιαζομαι,τα τελευταια Chapter ειναι η ΕΠΙΚΟΤΗΤΑ προσωποποιημενη,πραγματικα θα γινω Odaist στο τελος και θα εξασκω Odaism ! *Bows*
Naruto μπηκα στα σκατοφιλλερς παναθεμα τα,δεν μαρεσε καθολου ο θανατος του Sarutobi αλλα δεν πολυεδωσα και σημασια...και ελεος με την λογοκρισια κοψανε τον Shikamaru με το τσιγαρο :@
Βλεπω και Bleach αυτην την περιοδο,και σε αυτο ειμαι στα φιλλερς,δεν αντεχεται πραγματικα !
Α και ειδα και λιγο απο G.T.O ,στο προτεινω με τα 1.000! Τρομερο γελιο και ο Onizuka ειναι ολα τα $ !!!!
Dec 19 2009 19:37
MisaYoshiko → SpirosK81
σε εκανα αντ στο μσν, αλλα δε με εχεις κανει αποδοχη. αν μπορεις στειλε μ φωτος π ειμαι εγω μονη, η τις ομαδικες ονε πιεσε, γτ δε μπορω να κατεβασω απο τα λινκ σ δυστυχως
Dec 19 2009 18:21
Yo! Master → evaofadawn
Πετυχημένο. :)
Ναι, η καμπαρντίνα σίγουρα θα βόλεψε που τη βρήκες.
Dec 19 2009 17:34
evaofadawn → Yo! Master
hmoun h Domino apo One Piece! einai mia guard apo to Impel Down!! idou [url]http://onepiece.wikia.com/wiki/Domino[/url]
Dec 19 2009 17:24
MisaYoshiko → SpirosK81
οταν τραβας για καποιο συγκεκριμενο σκοπο, πρεπει να ειναι ενημεροι οι διοργανωτες, για να μην σου πω ολος ο κοσμος που βρισκεται εκει! σου εκανα νηξη οτι το ξερω για να μου πεις παραπανω πληροφοριες, ο τροπος σου ηταν πολυ ασχημος.
Dec 19 2009 16:39
Black Kaiser → Tsunade-sama
Uhm...καλά.
Σε συγχωρώ γι'αυτήν την φορά μόνο και μόνο επειδή σου αρέσει η Kaiser ;p
Dec 19 2009 16:27
Tsunade-sama → Tea-chan
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου αλλά δουλεύω non-stop αυτήν την περίοδο.Φαγώθηκα να βρω δουλειά...την λούζομαι τώρα! :P
Κοίτα εσύ να το ευχαριστηθείς κ να περάσεις τέλεια εκεί, που αμφιβάλλω αν θα συμβεί το αντίθετο.
Ναι, το ξέρω ότι είναι φθηνά εκεί, θα έλεγα υπερβολικά φθηνά.Πριν μερικά χρόνια, τέτοιες μέρες, είχαμε πάει οικογενειακώς Σόφια.10 μέρες μείναμε, τα λεφτά που χαλάσαμε σε Μπάνσκο κ Μποροβετς plus η διαμονή σε χλιδάτο ξενοδοχείο ήταν απίστευτα λίγα.Για εγχώριες διακοπές το πολύ για ένα Σ/Κ θα την έβγαζες.
Καλές γιορτές να έχεις!!!
Dec 19 2009 15:54
Robin-Chwan → Jorg
Ναι ειναι οντως πολυ ωραιο (με πολυ lame τελος ομως...θελω κι αλλο.)
Στο FT που εχεις μεινει? Και ποιος ειναι ο αγαπημενος σου μεχρι τωρα?
Dec 19 2009 15:38
VampireGirlization → sakura_^^92
γεια σου τι κανεις???
απο οτι βλεπω σαρεσει και η sakura αλλα και το vampire knight....εμενα μαρεσει πιο πολυ το vampire knight....εσενα/???
Dec 19 2009 15:14
Jorg → Robin-Chwan
Αστα, το ξερω οτι εκανα βλακεια που αρχισα και αλλα. Τα χριστουγεννα θα με σωσουν πραγματικα. Αντε λιγες μερες εμειναν ακομα.
PS: Δεν ηξερα οτι εβλεπες Soul Eater. Ειναι στα αληθεια φοβερο. Αν βρω χρονο, θα ηθελα πολυ να του κανω ενα rewatch.
Dec 19 2009 15:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed