Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Gilmaru → darkfaith
Γειά σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ! :hi:
Η εικόνα που έχεις για avatar από ποιο anime είναι ? :hmmm: (πρέπει να είναι γνωστό αλλά δεν το ξέρω)
Ιαν 10 2010 04:39
Zoro → Robin-Chwan
Καλά αν στο ενδιάμεσο βρω κάνα καλό σετάκι από OP (όπως το γνωστό-άγνωστο που λέγαμε και δεν αποκάλυψα ;p) ή και άλλης σειράς θα το βάλω, δεν παίζει πρόβλημα, απλά με βλέπω να βάζω όλους τους Akatsuki στο τέλος, τόσο που μου άρεσαν.
Και ναι, τελείωσα το Naruto manga σήμερα, στο τσακ γιατί την άλλη βδομάδα ξεκινάει η εξεταστική μου (μα πότε τελείωσαν οι γιορτές; :hot:)... άντε να ξεμπερδεύω να δω και τα υπόλοιπα σόνεν!
Set θα αλλάξω μετά το τέλος της εξεταστικής πια, αν και ξαναβάζω τον κανονικό Hidan, το σκουφί δεν λέει πια... :P Ελπίζω να πετύχεις κάνα καλό fan art στο ενδιάμεσο, μπας και δούμε αυτήν την Arya επιτέλους!
Ιαν 10 2010 04:27
LucyBR → Night Wizard Seal
daijobou, ολοι απο καπου ξεκιναμε, it only takes time :3
glad you happened to like them! ^^
I totally agree with what you said, απλως επειδη προσωπικα ακουω πολλα ειδη μουσικης, αλλα οχι οποιοδηποτε συγκροτημα/καλλιτεχνη, ειμαι της αποψης οτι δε μπορεις να προτεινεις οτιδηποτε σε καποιον, it might backfire :/
αφου επιμενεις τοσο ομως (xD) θα σου προτεινω μερικες μπαντες που προσωπικα θεωρω πολυ αξιολογες:
ΒUCK-TICK -even if you've listened to them, listen to them more XD-, Tokyo Jihen, Yoshida Kyoudai, Kalafina, Kiyoharu/Kuroyume/SADS (αυτα τα 3 πανε μαζι γιατι ειναι projects του Kiyoharu), 9GOATS BLACK OUT, capsule
the best way is your way tho :3 λιωσε και ακου οσο περισσοτερο μπορεις και θα βρεις πολλα και διαφορα imo =w=
my pleasure if i helped a bit ^^;
Ιαν 10 2010 04:23
Night Wizard Seal → iristella
Είναι καλό;;;; Οοο. Η ευχαρίστηση δική μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Είναι πολύ ωραίο άνιμε και πραγματικά μου έκανε τεράστια εντύπωση. Στάνταρ ένα από τα αγαπημένα μου. :)
Καληνύχτα Ιρί-τσάν. :):)
Ιαν 10 2010 02:29
Honto...????Αλήθεια είναι όκ η κύρια φωτό; :bahhh::Blissfull:Φιού έφυγε ένα άνγχος από πάνω μου.
Χαίρομαι που σε έκανα περήφανη, αλλά για πιο θέμα ;; Το ξέρω είμαι άκυρος:hahaha:.
Ιαν 10 2010 02:12
iristella → Night Wizard Seal
Why καλώς σας βρήκα στο D Gray_Man thread. Και ναι το λάτρεψα (και τον Kanda βεβαίως βεβαίως ~che).
Τώρα για το review από άποψης εικόνων φαίνεται okie. Του ρίχνουμε μια ματιά και θα βγει στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν. Μπράβο Νυχτερινό_Μαγικό_Φωκάκι μου με έκανες περήφανη. :33333
Ιαν 10 2010 01:59
Night Wizard Seal → Serestrum
:hahaha::hahaha::hahaha: Σωστός !!!!
Αυτά είναι. Μακάρι να έρθει.
Ιαν 10 2010 01:52
Serestrum → Night Wizard Seal
meh... δεν ανησυχω. θα ερθει, θα δειρει. θα φυγει. ετσι πρεπει.
Ιαν 10 2010 01:50
Ιρι-σαν. Νομίζω είδες το ριβιού μου. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κύρια φοτό, πες μου για να την ξαναβάλλω αλλά από άλλο πρόγραμμα...
Ιαν 10 2010 01:41
Night Wizard Seal → Serestrum
Ήρεμα serestrum-kun.:nanteee: Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά θα ξανασμίξεις με τον Κρόρι, όλοι μας....:run:(Εγω τι να πώ... που η γυναίκα μου πολεμάει στα ξένα:zetsubou:)
Ιαν 10 2010 01:29
Night Wizard Seal → Kenny
Anw, μια μικρή χάρη. Αν έχει πρόβλημα η πίκ η κύρια, θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσα να την ξαναβάλλω. Πάλι η ίδια είναι αλλά είναι με άλλο πρόγραμμα. Εγώ όμως την έβαλα με το πρόγραμμα που σε εμένα δεν δείχνει τίποτα.
Για αυτό αν είναι να την αλλάξω
Ιαν 10 2010 01:25
Night Wizard Seal → Kenny
Εμ έτσι εξηγήται.:hahaha: Δεν ξέρω αν φαίνεται η κύρια φωτογραφία του review αλλά μην το λυπηθήτε, αλλάξτε του τα φώτα:gotit:.
Ελπίζω να είναι καλό....:nod2:
Ιαν 10 2010 01:11
Kenny → Night Wizard Seal
Εννοεί αυτό που σου είπε. Ευχαριστούμε για τον κόπο σου, τώρα θα ξεψειρίσουμε το review σου έτσι ώστε να μην έχει λάθη κτλ, και μετά θα το κάνουμε ορατό στον καθένα. :P
Ιαν 10 2010 01:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται