Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → acid black cherry

άσε μας ρε φίλε που θα μας πει και τι θα κάνουμε...
Jan 11 2010 01:59
Photo

laraska → didimakia

hmmm asxoleisai me ta vasika ... tha ithela na sou proteinw merika pragmata .
Jan 11 2010 00:14
Photo

didimakia → laraska

Υ.Γ.on going σημαινει οτι τα εχω διαβασει ολα και περιμενω καθε εβδομαδα...
Jan 11 2010 00:08
Photo

didimakia → laraska

oυτε εμενα μ αρεσει ο ivakov και οι οκαμα αλλα ο μρ2 ειναι μια σπουδαια εξαιρεση... (αν γινει καμμια ******* με τον sanji θα τα σπασω ολααα..) οσο για την sig ,δεν ξερω γτ αλλα αυτα τα λογια που ειπε ο μρ2 ειναι απλα επικα, και η εικονα οπου χερεταει ηρθε και εδεσε τελεια...οσο για αλλα anime/manga ηδου η ληστα μου... One Piece ( Anime & Manga On Going ) Naruto ( Manga On Going ) Bleach ( Anime & Manga On Going ) Soul Eater ( Manga On Going ) Full Metal Alchemist : Brotherhood ( Anime On Going ) Fairy Tail ( Anime & Manga On Going ) Psyren ( Manga On Going ) Bakuman ( Reading ) Death Note ( Completed ) Katekyo Hitman Reborn ( Manga On Going ) Tengen Toppa Gurren Lagann ( Completed ) 5 Centimeter Per Second ( Completed ) Darker Than Black ( On Hold ) D.Gray-Man ( Watching ) Samurai Champloo ( On Hold ) Dogs ( On Hold ) Gantz ( Reading ) My Balls ( Manga On Going ) Hajime no Ippo ( On Plans ) Code Geass ( On Plans )
Jan 11 2010 00:07
Photo

laraska → didimakia

γεια ! βλεπω ουαν πις , αλλα αυτο δεν εχει σημασια . αυτοι και ο ιβανκοβ κτλ χαλασανε για μενα το μανγκα .... ειδικα αυτος και ο μπον κλει με ανατριχιαζουν και με ξενερωνουν αφανταστα . περαν αυτου για υπογραφη προτεινεται κατι πιο διασκεδαστικο ... οφθαλμολουτρο που λεμε . το να την διαβαζει καποιος ειναι και λιγο κουραστικο . τα περισσοτερα ειναι υποκειμενικα απο αυτα που σου ειπα ... και δεν χρειαζεται να το παιρνεις κατακαρδα . αλλο εκτος απο ουαν πις , τι βλεπεις/διαβαζεις ; τα λεμε !
Jan 10 2010 23:04
Photo

ximura buttosai → Lil Marine

γεια σου με λενε yoh θα ηθελα να σε ρωτησω κατι
Jan 10 2010 22:27
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κοιτα η Sienna Guillory ειναι οντως πολυ ομορφη αλλα δεν εχει απολυτως καμια σχεση με την Arya του βιβλιου. Και ειναι κριμα γιατι οντως θα μπορουσαν να την ειχαν κανει σαν ου βιβλιου αλλα να τι παθαινεις οταν κανεις ενα βιβλιο ταινια χωρις τη βοηθεια του συγγραφεα (Chris. Paolini FTW). Γενικα απ ολους τους χαρακτηρες του βιβλιου ο μονος που θυμιζε οντως την περιγραφη στην ταινια ηταν ο Murtagh και αυτος μονο στην εμφανιση γιατι στον χαρακτηρα τον αλλαξαν κι αυτον. Αλλα πιο πολυ FAIL απ ολους ηταν, δυστυχως για μενα, η Arya. Δεν εμοιαζεουτε στον χαρακτηρα ουτε στην εμφανιση στο ελαχιστο! Damn!!!:beaten: Κατσε εσυ τελικα την ταινια δεν την εχεις δει? Καλυτερα, καλυτερα. Ξεκινα κατευθειαν απο το 1ο βιβλιο οταν με το καλο βρεις χρονο.:ureshii: Ωραια σε 2 βδομαδες αρχιζω Beserk!:kawaii: Btw πως καταλαβες οτι η Arya ειναι η αγαπημενη μου χαρακτηρας? Δεν θυμαμαι να στο ειπα:himitsu:
Jan 10 2010 18:38
Photo

DarkElf → Night Wizard Seal

Arigato!!!:wooi2:Δεν ξέρω πως βγήκε έτσι πετυχημένο..:hahaha: Είναι απο το Tsubasa Chronicle της Clamp.
Jan 10 2010 16:49
Photo

didimakia → laraska

Oi Oi... γτ μωρε εβαλες 3 στην signature μου? δεν σου αρεσε? one piece διαβασεις?
Jan 10 2010 16:25
Photo

Zoro → Robin-Chwan

OMG ρε συ, η Sienna Guillory κάνει την Arya στην ταινία; Είμαι μεγάλος fan της από τον 2ο Resident Evil που έκανε την Jill Valentine (:nbleed:) και το είχα δει παλιά ότι έπαιζε ρόλο στο Eragon, αλλά δεν φανταζόμουν ότι έκανε την αγαπημένη σου. :P Δεν ξέρω για την ταινία (ξέρω δλδ, αλλά anw), αλλά κι αυτή τόσο χάλια ήταν; Δεν έλεγε καθόλου δλδ, έστω εμφανισιακά; Then again, εξαιτίας της χαζοταινίας, δες τι λέει στο προφίλ της στο imdb:[quote=imdb]Was offered the chance to reprise her role as Jill Valentine in [URL="http://www.imdb.com/title/tt0432021/"]Resident Evil: Extinction[/URL] (2007), but had to turn it down due to scheduling conflicts with [URL="http://www.imdb.com/title/tt0449010/"]Eragon[/URL] (2006) and the character was then written out of the sequel.[/quote]Περίμενα να την ξαναδώ στο 3ο RE και λόγο αυτού δεν εμφανίστηκε... οπότε και χάλια να ήταν στην ταινία το δικαιολογώ. :smokingg: Πάντως η "πραγματική" είναι πιο elf-like (τι like βασικά, ξωτικίνα κανονική την κόβω, ε; ) απ' όσο είδα και σίγουρα πιο όμορφη από την "πριγκίπισσα" της ταινίας και πιστεύω ότι θα μπορούσαν να την είχαν κάνει όπως την κανονική (στην ταινία) και μάλιστα με την ίδια ηθοποιό και να είναι μια χαρά, ποιος ξέρει τι περνούσε από τα μυαλά τους. Τι "τι ωράριο είναι αυτό;", τα vms μας έχουν μια ώρα διαφορά, εγώ θα έπρεπε να το πω. :P Και πολύ κάθισα χτες να φανταστείς, ήμουν πτώμα μετά από έξοδο. :hot: Άντε σε κάνα 2 βδομάδες θα είμαι πιο χαλαρός και θα αρχίσω καμιά σειρά (ft), έως τότε: τα κεφάλια μέσα!
Jan 10 2010 16:05
Photo

darkfaith → Gilmaru

Hi!! ευχαριστώ πολύ! Το avatar μου είναι ο Rai από το παιχνίδι Lamento. ^_^
Jan 10 2010 15:56
Photo

GhostPrince → the goblin

yo~ πως πάει? xD δν σε ροτησα =ο εσένα τι ιδος anime σ'αρεσουν? ^^
Jan 10 2010 15:15
Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Dark Elf san το πρώτο σου σχέδιο είναι τέλειο, εκπληκτικότατο!!!!! Από πού είναι αυτός, από πιο άνιμε ;;;
Jan 10 2010 15:13
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Yosh!!! I 'll check them all. (Ας πούμε ότι είμαι σε ένα μουσικό αδιέξοδο :hihi2:)
Jan 10 2010 12:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αααα, ναι! Το ειχα ξεχασει εκεινο! Καλα που μου το θυμισες μιας και ολο και λιγοστευουν οι χαρακτηρες που δεν εχουν εμφανιστει στο anime (μην μου πεταχτεις καμια μερα κακομοιρη μου με σετακι DonFlamingo ή Kira γιατι να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ζησεις να δεις αλλη μερα!). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Τελειωσες το Naruto a.k.a. σε λιγο αρχιζεις FT! Οι γιορτες τελειωσαν οντως πολυ γρηγορα και η καθηγητρια μας της Μουσικης (που ειναι και υπευθηνη και για ολες τις γιορτες, εκδηλωσεις, παρελασεις κλπ. κλπ.) ηρθε με ανανεωμενες ιδεες για τη νεα χρονια. Και ειχα ξεχασει και το κατανα σπιτι.... (Το οποιο, ξεχασα να σου πω, ειναι καταμαυρο με ασπρη λεπιδα!) Ολο μου μιλας για εξεταστικη αλλα ξεχνας οτι εγω δεν ξερω ποτε τελειωνει και ποτε αρχιζει (αναποδα) μιας και παω ακομα 3η. (Και ουτε καν λυκειου...) Το σκουφι οντως δε λεει. Κι εγω εχω αλλαξει το x-mas σετ καιρο τωρα. Αμα θες να δεις Arya οριστε fanarts με βαση το [B]βιβλιο οχι τη ρημαδα την ταινια[/B] που κατεστρεψε την εικονα της ποιο respect τριλογιας που εχω διαβασει και..... μαλλον παρασυρθηκα! Να τα fanarts: [spoiler] [IMG]http://fc09.deviantart.net/fs11/i/2006/190/b/5/Arya_by_xialaceleste.jpg[/IMG] [/spoiler] [spoiler] [IMG]http://th00.deviantart.net/fs45/300W/f/2009/075/a/6/Arya_by_ahmettorun.jpg[/IMG] [/spoiler] [spoiler] [IMG]http://th04.deviantart.net/fs22/300W/f/2007/325/a/3/Arya_by_appygirl209.jpg[/IMG] [/spoiler] [spoiler] [IMG]http://th01.deviantart.net/fs42/300W/i/2009/058/4/f/Arya_by_denebtenoh.jpg[/IMG] [/spoiler] ....srsly [spoiler] [IMG]http://fc01.deviantart.net/fs45/i/2009/141/f/3/Book_vs_Movie_Eragon__s_Arya_by_blackpearl9925.jpg[/IMG] [/spoiler] Ακουω γνωμες! ΥΓ: Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος κυριε?? (Ποια μιλαει...) ΥΓ2: Την Παρασκευη που αρχισε το σχολειο, σταματησα να διαβαζω (το Εραγκον φυσικα) το πρωι για να ετοιμασω την τσαντα μου (Δεν κοιμηθηκα το βραδυ. Διαβαζα Εραγκον!). Ετοιμαζομαι, παω σχολειο, ανεβαινω στην ταξη και παω να βγαλω το βιβλιο της Ιστοριας (το χειροτερο μου μαθημα την 1η ωρα μετα τις γιορτες...). Ειχα παρει η ακυρη τα βιβλια της Δευτερας. Να τι παθαινεις οταν δεν κοιμασαι το βραδυ για να διαβασεις Εραγκον!! Επεσε κραξιμο απο καθηγητες εκεινη τη μερα......
Jan 10 2010 05:53