Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → iristella

δεν μου αρέσουν τα σετάκια σου ειναι τρομακτικά.
Feb 02 2010 03:38
Photo

Zoro → ZeLiGa

[B][SIZE=7]ΖΗΛΕΥΩ[/SIZE][/B] το σετ σου. ... αυτά τα ολίγα, Guts ftw! :P
Feb 02 2010 01:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Back it is! :joyful: Ήμουν afk για μερικές μέρες και μόλις τώρα ξαναπήρα επαφή με το forum (πετάει ο server btw), έκανα και την γνωστή αλλαγή σετ που λέγαμε και επιτέλους χρησιμοποίησα female set για πρώτη φορά. Kamina, huh? Δεν έχω δει την σειρά αλλά πάω στοίχημα ότι σαν το κάνω η Yoko θα είναι instant fave για μένα πάλι~ :P :nbleed: ΥΓ: Καλό μήνα κι από δω, μιας και το ξέχασα στο πμ. :)
Feb 02 2010 01:04
Photo

GhostPrince → Shikamaru

hey~ τι γινεσαι φιλε? =P ολα καλα? καλο μινα κιολας :D
Feb 02 2010 00:02
Photo

Night Wizard Seal → Mr. Brightside

Ε αυτά θα τα έτρωγα για πρωινό. Γελεία είνα μην κάθεσαι και αγχώνεσαι. Πόκεμον από μωράκι πορωμένος :) Κλασσικός φάν(κλασσικότατος μπορώ να πω) Τα έβλεπα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο επισόδειο στην ελληνική τηλεόραση. Και καθώς μεγάλωνα τα κλασσικά σε κανα νέτ κλπ κλπ. Μετά πόκεμον πάντα σε game boy, ds και έτσι. Λατρεία. Ακόμα και τώρα όποτε μου καπνίσει παίζω :)
Feb 01 2010 23:54
Photo

Mr. Brightside → Night Wizard Seal

Ναι μεχρι να μου σαλεψει. Ενα θα σου πω. 400 σελιδες με κενο 1μιση ημερα πριν δωσω.@_@ Θελω να τελειωσω και το days darn it! Pichu FTW!! Παιζεις Pokemon?
Feb 01 2010 23:49
Photo

Μου αρέσει που όλα αυτά που γράφω έχουν μια συνέχεια, είναι σχετικά ρε παιδί μου:kakaka::kakaka:
Feb 01 2010 23:40
Photo

Χαχαχα τρελή η φωτό με το Πίτσου :) Ναί τον Νοέμβριο δίνω... Θα το τσεκάρω... Πάντως σαν άνιμε είναι τέλειο. Έτσι παιδί μου να διαβάζεις να δίνεις και το καλό το παράδειγμα :)
Feb 01 2010 23:39
Photo

lol Proficiency! Εγω δεν το εχω παρει ακομη! Καλυ τυχη! Εγω εχω εξεταστικη. Διαβασμα διαβασμα και παλι διαβασμα. Εχω βαρεθει, και εχω παρατησει ολα τα βιντεοπαιχνιδια και τα ανιμε. Σπασιμο. Κοιτα, το μανγκα δεν το εχω διαβασει περαν του τριτου τομου, αλλα ξερω οτι το ανιμε φτανει μεχρι τον αντιστοιχο 18 τομο και μετα παει για βρουβες. Δηλαδη μεχρι το Kyoto Arc. Λοιπον και μιας και μιλαμε για Κενσιν: " episodes 63-95 being "filler" non-manga based episodes designed so that Watsuki could have more time to finish the Jinchuu plot so it could be animated" Απο το ανιμεpedia.
Feb 01 2010 23:36
Photo

Night Wizard Seal → melkior

Καλησπέρα μέλκιορ-σαν :) Ελπίζω να είσαι μια χαρά. Να σε ρωτήσω κάτι(γιατί πέφτω πάνω του πολλές φορές), αυτό το May the force be with you από που είναι ;
Feb 01 2010 23:33
Photo

Αλήθεια; Το μάνγκα έχει καληφθεί ή το έχουν κόψει;; Και κάτι τελευταίο τα φίλερ αξίζουν; Καλά μωρέ, εδώ διαβάσμα σχολείου προφίσενσι, τα κλασσικά γινόμαστε πατίνια :) Εσύ με την σχολή σου; Όλα καλά;
Feb 01 2010 23:29
Photo

Hiya! How's it going? Λοιπον, τα επεισοδια 63-95 ειναι φιλερ.
Feb 01 2010 23:25
Photo

GhostPrince → endless_inspiration

yo~ τι γινεσαι man ? ^^ καλο μηναα~ :DDD
Feb 01 2010 23:25
Photo

GhostPrince → GkLoc

εεε τι γινεσαι man? ολα καλα? καλο μηνα κιολας =)
Feb 01 2010 23:23
Photo

Goregasm → DarkElf

Αλωνιζα παλια. Τωρα μπαινω σπανια.καλυτερο το ροκινγκ.:-P
Feb 01 2010 21:27