Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Azathoth

Wow, welcome back Vito :) Και λέω, ποιος μπορεί να έχει παρατσούκλι Azatoth :P Όλα καλά μωρέ, καθημερινότητα, δουλίτσα, σχολή, τα γνωστά πάνω κάτω. Εσύ πως και ξενέρωσες τόσο πολύ με Ιταλία που γύρισες ρε μαν?
Feb 02 2010 18:14
Photo

Azathoth → red pyramid

eia mate! how's life? :O i am back in greece! hated italy so came here and enrolled in Deree College, i love it!!!! so, how are you? long time no see >.>
Feb 02 2010 18:05
Photo

Maya-chanKenny

Συγγνώμη sensei, άλλη φορά θα είμαι καλό παιδί και θα τα βλέπω όλα στην ώρα μου. :kakaka:
Feb 02 2010 17:40
Photo

Hitorinai Kokoro → Cassiel

Den tha kano cosplay telika... T_T
Feb 02 2010 16:53
Photo

KennyMaya-chan

Κοίτα, δεν φταίω εγώ αν δεν έβλεπες τα anime του 2009 όταν έπρεπε. Try to keep up. :hahaha:
Feb 02 2010 16:53
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πεταει οντως ο server!! Finaly female set!! Εγω εχω κανει πιο πολλα male set παρα female set..... -_-' O Kamina ειναι Θεος!!! (Οπως λεει και το ονομα. Κami-na. Kami=God(=D) Αλλα και η Υοko ειναι respect (και οχι για τον λογο που λες εσυ :P). Ειναι 5η fave για μενα. Btw εγραψα φυσικη και φυσικα η καθηγητρια με ξεχεσε! (Βιβλιο δεν ειχα ανοιξει. Παλι καλα που ειμαι καλη στα θετικα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα κατω απο τη βαση Ο_Ο) Χεχε, χαρηκα που εκανα καποιον να γελασει ενω δινει εξαιτασεις. Εκανα μια καλη πραξη!!! Τωρα εχω δικιο που λεω οτι ειμαι καλο παιδι ^^. Εγω οταν γραφω ακουω μουσικη. Χμμ, τωρα που το σκεφτομαι συνεχεια ειμαι με τ'ακουστικα στ'αυτια και ακουω μουσικη..... ΥΓ: (Ακυρο) Την Πεμπτη στο σχολειο μου για να γιορτασουμε την τσικνοπεμπτη θα παρουμε σουβλακια (αχ! Ελλαδα!) και μου 'ρθε αυτο: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=I3GC-yJnF4s[/URL] ΥΓ2: Περιεγραψα σε μια καθηγητρια μου τον Luffy με καθε λεπτομερια (καημενη καθηγητρια...) και μου ειπε οτι του μοιαζω (Δεν ξερω αν πρεπει να βαλω :terror2: ή :8):). Μου ειπε οτι φερομαι σαν παιδι αλλα με καλο τροπο. Δηλαδη δεν μιλαω σαν παιδι ή κλαιω κλπ αλλα φαιρομαι με "ηλιθιο" τροπο μερικες φορες. Και μετα ολα τα γομαρια οι συμμαθητες μου συμφωνησαν. Εγω παιδι.....*_*. Και δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο:blurah5: ΥΓ3: Κατι τελειως ακυρο που βρηκα ενω βολταρα στο Youtube [URL]http://www.youtube.com/watch?v=m944UBTX6Lc&feature=related[/URL] ΥΓ4 (Τελικα μ αρεσουν πολυ τα ΥΓs.....): Τι ειδος μουσικη ακους περισσοτερο???:wis: ΥΓ5:..................Οχι οχι μη βαρας, δεν εχει αλλο!
Feb 02 2010 16:13
Photo

Wabbit → Getekid

Yep, μέσα έπεσες! Ήμουν κουρασμένη εκείνη την ώρα και μπερδεύτηκα! Αλλά μετά είδα το nick σου και είπα να σιγουρευτώ.
Feb 02 2010 14:41
Photo

ZeLiGa → Zoro

Χαχα, thanks! Βέβαια θέλει κάποιες μικροδιορθώσεις, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο λόγω μαθημάτων. Ο guts τα σπάει πάντως!!:head: Το ίδιο και η anubis.:rolleyes:
Feb 02 2010 14:28
Photo

Shikamaru → GhostPrince

επισης man :)
Feb 02 2010 13:56
Photo

Mad_Hatter → Emmanouela

Thanks :) Tο angel sanctuary ηταν ο κυριως λογος που πηρα το name, αλλα θα τη δω οπωσδηποτε και τη ταινια :)
Feb 02 2010 13:31
Photo

Mad_HatterAnelis

Thankies, καιρο ηθελα να το αλλαξω :)
Feb 02 2010 13:28
Photo

GhostPrince → endless_inspiration

αααααααααα :P sorry τοτε γ το man XDD
Feb 02 2010 13:01
Photo

Azathoth → Emmanouela

γιες ιτ ιζ
Feb 02 2010 12:58
Photo

Emmanouela → Mad_Hatter

Ωραία επιλογή ονόματος Rin! Όπου να'ναι προβάλεται και η ταινία του θεού Tim Burton οπότε είσαι στο κλίμα! xD
Feb 02 2010 12:17
Photo

Black Rockiristella

oσίίίίί! εγω είμαι ένα γλυκό και χαλιτωμένο ζουζουνάκι που του αρέσει να κάνει αταξιες και να ζουζουνίζει από δώ κι από κεί!! μπιιιιιιιιζ όλους τους αγαπώ αρκεί να μην κρατάνε μυγοσκοτώστρα
Feb 02 2010 12:10