Community Status Updates
GhostPrince → Zoro
:P κριμα.....αν και τωρα τελευτεα εγινα μελος...οποτε δεν εχω χααπαει σε τετιo event xaxa....πιστεω πως 8α νε γαματα ομος ....εγω λογικα 8α παω αν κ το κοβω να με αντιτος xax-XD ayway εγω τωρα λιγο fairy tail διαβαζω το οποιο τα σπαει=D ^^:wis:
Feb 04 2010 23:12
Zoro → GhostPrince
Μπα, εξεταστική που λέγαμε, too troublesome να προλάβω και το party. :P
Βλέπω OP και Naruto fan btw, αυτά είναι. :rolleyes:
Feb 04 2010 23:00
GhostPrince → Zoro
hah...καλες αδοχες =P
και ναι τον χερω τον glock ^^
μια χαρα κιεγω :) =ο τι αλα λεει? τι νεα? =P btw στο cosplay party 8α πας εσυ? ^^
Feb 04 2010 22:56
Robin-Chwan → Zoro
Νταξει δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο η Yoko αλλα δεν ειναι και "χαζοchick". Εχει τον δικο της χαρακτηρα....
Χαχα, ναι...Θετικη, θετικη...Αλλα οταν εχω στο μυαλο μου anime δεν μπορω να βρω ουτε ποσο κανει 2+2
Εγω βασικα ακουω συνεχεια μουσικη. Συνεχεια ομως. Και τωρα μουσικη ακουω. Το Libera Me From Hell (a.k.a. Row Row Fight The Power) OST απο το Tengen Toppa Gurren Lagann. Ενα απο τα καλυτερα OST που εχω ακουσει!
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ FTW ΡΕ!!!!!!
Βασικα κανενα αποτελεσμα δεν εχει. Απλα τους στριμωχνω σε μια γωνια και αρχιζω το μπλα μπλα.:twisted: Εχουν μαθει τωρα. Οποτε με βλεπουν το βαζουν στα ποδια. :P Αλλα ειμαι οντως ντροπαλη. Δεν μ εχεις δει live ακομα. Οταν ειμαι με κοσμο καταπινω τη γλωσσα μου (στο event μιλια δεν εβγαλα...).
Αληθεια στο cosplay party θα ρθεις? Εγω θα παω αλλα δε νομιζω να μπορεσω να μιλησω παλι...
Οτι περιπου ακουω κι εγω! Rock & λιγο Metal με μια δοση ελληνικης Rap (Δοκιμασε ν ακουσεις λιγο Ραψωδο φιλολογο. Ειναι fave!)
Btw Linkin Park FTW!!!!
Τι λες καλε Ο_Ο ΜΟΝΟ στον υπολογιστη γραφω πολυ. Ασε γραφω αυτον τον καιρο και μ εχει πονεσει το χερι μου γιατι δεν φτανει ο χρονος που μας δεινουνε (μαλλον τα θεματα ηταν πολλα) και μ εχει πονεσει το χερι μου.
Feb 04 2010 22:43
Zoro → GhostPrince
Hey there. :hi: Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι πλέω σε θάλασσα εξεταστικής, όλα καλά εδώ, εύχομαι και συ.
Μέλος των ENP βλέπω, οπότε λογικά θα ξέρεις και τον GkLoc. Yoroshiku. :)
Feb 04 2010 22:19
Zoro → Robin-Chwan
Α, λέει και σαν χαρακτήρα η Yoko ε; Πέρα από εμφάνιση δλδ.
Γιατί από διάφορα σχόλια που έχω ακούσει εδώ κι εκεί (ίσως περισσότερο από haters) προς χαζοchick την είχα κόψει. :P
A, ώστε κι εσύ παιδί της θετικής σαν κι εμένα, καλό κι αυτό. :rolleyes: Κι εγώ ακούω συχνά μουσική όταν γράφω κάτι στο πισί πάντως (και οι linkin park είναι παλιοί faves, όπως μου θύμισες με το 2ο tube video). ^^
(λολ για το βιντεάκι με τα σουβλάκια :hahaha:)
Μπράβο πάντως που καταφέρνεις και συζητάς για anime και με καθηγητές και συμμαθητές (όποιο αποτέλεσμα κι αν έχει αυτό), ντροπαλή σου λέει μετά. :king:
Μουσικά γούστα τα χα πει και στον NWS παλιά (credits to my memory™), οπότε τα κάνω copy και repost (για να μην κουράζομαι :P):
Μουσική άκουγα πιο πολύ και αγόραζα CDs στα λυκειακά μου χρόνια... τελευταία κατεβάζω μόνο πια και κυρίως ότι ακούσω και μου αρέσει... πχ μουσική από διαφημίσεις, κάνα μαγαζί αν βγω και βάλει τπτ καλό, ταινία, anime (τελευταία ακούω αρκετή j μουσική) κλπ.
Παλιά πάντως (αν και ακόμη μου αρέσουν, απλά δεν τους ακούω τόσο συχνά) μου άρεζαν πολύ Linkin Park, System of a Down, The Offspring, Prodigy, Rob Zombie, Papa Roach, The Calling κι άλλα αρκετά, που πιο πολύ κατέβαζα ότι καλό κομμάτι άκουγα δικό τους (πχ Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Poets of the Fall κλπ).
Δεν έχω ακριβώς συγκεκριμένο γούστο ουσιαστικά, αν και τείνω προς rock-metal music. Μετά ότι καλό ακούσω και μου αρέσει το κατεβάζω (και pop, rap κλπ :P).
Αυτά! Και να πεις στην καθηγήτρια σου ότι σου αρέσει και να γράφεις πολύ, μέσα σ' όλα, μπας και σε βάλει να γράψεις καμιά extra έκθεση (μπου-χαχα :twisted:).
Feb 04 2010 22:09
Zoro → TotalOblivion
O.o Απ' τις 4 Απρίλη του προηγούμενου έτους έχουμε να τα πούμε βλέπω κολλητέ... τι έγινες κι εσύ; Καιρό έχω να σε πετύχω στο forum, αλλά και στο msn... μου φαίνεται τελευταία σύχναζες ακόμα πιο λίγο από μένα, που ήδη συχνάζω σχετικά λίγο. :P
Χαίρομαι που σου άρεσε το προφίλ μου, το οποίο έχει τους Akatsuki στο background, aka τους κακούς του Naruto και μάλλον τους αγαπημένους μου shonen κακούς ever (απ' τις λίγες φορές που τους προτιμώ από τους καλούς σκέψου), μιας και όλοι έχουν καλές κινήσεις/τεχνικές ή χαρακτήρα/ιστορικό και σχεδόν όλες οι μάχες τους έχουν ωραία στρατηγική. Παρακολουθείς Naruto btw;
Το avatar σου δεν πάει πίσω πρέπει να παραδεχτώ πάντως... από που οι κοπελιές; :rolleyes:
Feb 04 2010 21:36
Robin-Chwan → Vegetasmate
Ναι το ειδα. Thnx!!! Θα δω τι θα ντυθω αλλα σιγουρα θα ντυθω!!
Δεν του αρεσουν τα anime. Αλλα προσπαθω σε καθημερινη βαση να τον κολλησω. Απορω πως με αντεχει......
Feb 04 2010 21:32
Zoro → Vegetasmate
Να και κάτι που ξέχασα... και τι θα ντυθείς για να έχουμε καλό ερώτημα; Ή είναι κι αυτό top secret σαν το άλλο;
Ελπίζω μόνο να σχετίζεται με το OP κι αυτό, μην χαλάσεις την παράδοση. :rolleyes:
Feb 04 2010 21:26
Vegetasmate → Zoro
ααααααχ, μην μου ξυνεις τις πληγες..αν και τελιωνω την πεμπτη στις 11.....κατι ειναι κ αυτο....και φυσικα θα ντυθω αναλογως της μερας στο παρτακι!! ^^
Feb 04 2010 21:22
Zoro → Vegetasmate
Veggie-chaaaan, been a while indd... :hi: κι έλεγα ότι καιρό είχα να δω post σου στο forum (καλά όχι ότι κι εγώ ότι συχνάζω τρομερά πολύ τελευταία :b).
Δυστυχώς αυτό το μήνα θα πήζω στην εξεταστική σχεδόν μέχρι τέλους οπότε no time for parties :/, αλλά τον επόμενο που θα είμαι πιο ελεύθερος (έχω και γενέθλια) ελπίζω να μπορέσω να επανορθώσω ;).
Εξεταστική φαντάζομαι κι εσύ btw... ή καλύτερα να μην φαντάζομαι; :P
Feb 04 2010 21:20
Vegetasmate → Robin-Chwan
σ εκαναν ποστ στο ¨ναι αλλα τι να ντυθω" θρεντ....γιατι δεν πας με τον δικο σου???
Feb 04 2010 21:17
Robin-Chwan → Vegetasmate
Hehe, λογικα....:D. Εχω σχεδοοον πεισει τη μανα μου ^_^'. Και θελω παρα πολυ να ντυθω κατι (δεν εχω ξανακανει cosplay...) αλλα δεν ξερω τι. Πεφτει και του αγου Βαλεντινου και θα πρεπει να γραψω τον αλλο για να ρθω. Oh, wth .aNiMe//GR FTW!!! Το θεμα ειναι με ποιον θα παω....
Feb 04 2010 21:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed