Jump to content

Community Status Updates

Photo

Left64Vegeta → kagemaru igano

[quote="kagemaru igano"]dota παιζεις ακομα??γιατι θυμαμαι που σε ειχα πετυχει παλια με αυτο το ναμε...[/quote] Ναι, που και που παίζω από κανένα game στα botάκια... Τι name έχεις μέσα;
Feb 05 2010 07:09
Photo

kagemaru igano → Left64Vegeta

dota παιζεις ακομα??γιατι θυμαμαι που σε ειχα πετυχει παλια με αυτο το ναμε...
Feb 05 2010 06:54
Photo

amaya3 → Tea-chan

Μόλις συνήλθα από το nosebleed(όχι πλήρως of course) κατευθείαν αυτός μου 'ρθε στο μυαλό! XD Θα μπορούσε να είναι ένα ωραιότατο fanart;D Θέλω εδώ και πολύ καιρό να το αρχίσω το Akumetsu αλλά περίμενα να τελειώσει. Τώρα περιμένω να τελειώσει η εξεταστική...:ill2: After it's over, τρέχω! Καλά που μου το θύμησες!
Feb 05 2010 02:03
Photo

Tea-chan → amaya3

Καλά δε θα μου περνούσε από το μυαλό! Άκου εκεί, ο Alucard... XD To manga Akumetsu. Εχω φτιάξει και thread. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7753[/url] Πατάει το Death Note κάτω σα γατί. Highly recommended.
Feb 05 2010 01:50
Photo

amaya3 → Tea-chan

Nice to know you approve. XDD Δε μοιάζει απίστευτα ρε συ; Και πάνω που νόμιζα ότι ο Ren πιο god δεν μπορούσε να γίνει:kawaii: Btw, sauce for your avatar+sig please?
Feb 05 2010 01:44
Photo

Tea-chan → amaya3

H αντίδρασή σας ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια. Μπράβο! :hihi2: [SPOILER]Πάντως σοβαρά, έπαθα ΤΟ πατατράκ όταν το είδα... :OMG3:[/SPOILER]
Feb 05 2010 01:33
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

εχω κι εγω μια εικονα με ολη την οικογενεια, αλλα θα στη δειξω απο μσν γτ βαριεμαι να την ανεβαζω
Feb 05 2010 01:13
Photo

Tea-chan → miko-chin

Ο husbando σου στο thread... τρέχεις.
Feb 05 2010 00:24
Photo

Tea-chan → amaya3

Τρέχετε στο thread του Skip Beat! δεσποινίς. Και γρήγορα.
Feb 05 2010 00:23
Photo

matassos → TheChoSenOnE

yup dn s lew omws ti gt einai p einai aplo ama ma8oun k t 8a kanw 8a to kanw tsampa^^ an einai ta leme avrio m grafw twra, an se prolavw st party alliws st meeting meta. 8a prospa8isw na figw kata tis 10:30 opwte 11-11kai na me ekei.
Feb 05 2010 00:08
Photo

Mad_HatterHajime_Saito

προσκυναω το νεο σου set. [IMG]http://i45.tinypic.com/20z5vzt.jpg[/IMG]
Feb 04 2010 23:59
Photo

GhostPrince → Zoro

xmmm...nice...ε το manga ινε πιο ωρεο νομιζω....ασε π γινετε χαμοσ πιο κατω ^^
Feb 04 2010 23:48
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ακουσε μερικα τραγουδια του Ραψωδου φιλολογου στο YouTube και πες αν σου αρεσαν! Στο ΟΡ να πω την αληθεια μου, κι εγω την εχω ψιλοβαρεθει τη μαχη αλλα δεν πειραζει μιας και σε λιγο τελειωνει. Εγω το χω σιγουρο οτι θα πεθανει ο WB αν και δεν ειμαι σιγουρη για τον Ace. Ελπιζω να μην πεθανει γιατι ολο αυτο εγινε για χαρη του.Τωρα εγω περιμενω να τελειωσει το saga για να δω τους χαρακτηρες μεγαλυτερους και τι θα εχει γινει. Παντως ελπιζω οτι οταν ειπε ο Oda οτι το στυλ του ΟΡ θα αλλαξει λιγο να μην εννοουσε να γινει πιο πολυ Naruto like. Τοτε θα ξενερωσω πραγματικα! Το Naruto εχει πεσει ΠΑΡΑ πολυ τελευταια και δεν το βλεπω ν ανεβαινει. Κριμα παντως γιατι ξεκινησε πολυ καλα. Εγω προσωπικα το παρακολουθω γιατι μου αρεσουν ολοι οι αλλοι χαρακτηρες εκτος απο τους πρωταγωνιστες (γιατι αραγε...) και για να δω τι θα γινει στο τελος. Πλεον δεν μου χει μεινει τιποτα να σχολιασω γιατι το μονο που μου ρχεται να κανω ειναι να το θαψω και δεν χρειαζεται. Αυτο το εχει κανει ο Kishimoto. Η 3αδα Naruto-Sasuke-Sakura μου εχει σπασει πραγματικα τα νευρα και ελεος που ολη η σειρα γυριζει γυρω απο το τι κανουν αυτοι. Θα ηταν πολυ καλυτερο αν μας εδειχνει και λιγο τι κανουν οι αλλοι (που τους εχει ξεχασει εντελως)!
Feb 04 2010 23:36
Photo

Zoro → GhostPrince

Ναι, παρακολουθώ το anime ως τώρα και κάποια στιγμή θα πιάσω το manga. Δεν με έχει τραβήξει τόσο όσο τα άλλα 2 shonen atm, αλλά ακούω ότι βελτιώνεται πολύ πιο κει οπότε κρατάω ακόμη. :)
Feb 04 2010 23:21
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μπα, λόγω εξεταστικής δεν προλαβαίνω να πεταχτώ μέχρι εκεί, mendokusei! Καλά να περάσεις μιας και θα πας, εσύ. :) Θέλω κάποια στιγμή να ξανάρθω σε κάποιο βέβαια, αλλά δεν ξέρω πότε, θα δείξει. :P Btw από ελληνικό ραπ άκουγα Βαβυλώνα παλιά, αν πιάνονται (αν και low bap είναι βασικά). Ψιλοάσχετο αλλά τελευταία δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με πορώνει τόσο το OP στο manga, όσο παλιά. Δεν είναι κακό δλδ, αλλά μια έχω βαρεθεί την μάχη (που πολύ κράτησε), μια με χαλάει το γεγονός που πιθανώς πάλι δεν θα πεθάνει κανένας (άντε ο WB, και ίσως) και οι πειρατές θα ξεφύγουν από τόσους admirals (σιγά μην έφτανε ο WB για να τους κρατήσει όλους πίσω) και μια έχουν μαζευτεί αρκετές απορίες πια και αναρωτιέμαι πότε θα τις απαντήσει ο Oda (haki, crocodile, kuma, δύναμη sengoku κλπ). Naruto πάλι, από το να βλέπουμε την ξανθόψειρα να κλαίει γιατί η αγάπη του δεν θα ξαναγυρίσει, προτιμώ τον Psychosuke. Επίσης θα το ξαναπώ: τόσες (πιο) ωραίες και ενδιαφέρουσες γυναίκες έχει αυτή η σειρά (με πρώτη Ino), γιατί πρέπει να βλέπουμε τα μούτρα της γλάστρας συνεχώς; Ένα από τα ίδια οι 2 άλλοι πρωταγωνιστές, πραγματικά αυτοί είναι που καταστρέφουν μια κατά τ' άλλα πολύ καλή shonen σειρά, επειδή όλα γυρνάνε γύρω τους ενώ έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον... οι υπόλοιποι χαρακτήρες (καλοί και κακοί) είναι πολύ καλύτεροι για μένα. Βαρέθηκα να βλέπω πόσο φίλοι γίνονται όλοι με τον Naruto και πιστεύουν αμέσως σ' αυτόν, ενώ είναι ένα τούβλο που βασίζει σχεδόν όλη του την δύναμη στα τεράστια αποθέματα chakra που του δίνει το kyuubi, πόσο γρήγορα power ups παίρνει και πόσο του λείπει ο Sasuke (τα είδαμε στο τέλος της πρώτης σειράς, τα είδαμε στην μέση του shippuuden, [B]get over it[/B]!), όπως και βαρέθηκα να βλέπω πόσο cool είναι η darkness, εκδίκηση και power ups του τελευταίου. :yawn2:
Feb 04 2010 23:19