Community Status Updates
iristella → Night Wizard Seal
Xεχ λες να το είχα αφήσει από έξω? :3 Ωραίο το Ayakashi και το Mononoke ακόμη καλύτερο. Ίσως γιατί πήρε το καλύτερο arc από τα τρία (αν και τα άλλα δύο ήταν εξαιρετικά) και το απογείωσε κυριολεκτικά.
Feb 09 2010 00:18
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Ναί το ayakashi-japanese classic horror το έχεις δεί; Αυτό σε ρωτάω.
Δεν ξέρω αυτό το άβα μου κάνει πιο καλά με την σίγκ...
Feb 09 2010 00:17
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Το Mononoke ντε. Για να πω την αληθεια μου το 1ο ανα μου αρεσε ποιο πολυ....
Feb 09 2010 00:16
Night Wizard Seal → iristella
Το ξέρω. Η υπογραφή με πόρωσε άγρια. Εσύ το έχεις δεί το Αγιακάσι Ιαπωνικός Κλασσικός Τρόμος; (Βαριέμαι να αλλάξω σε αγγλικά :))
Τρέλα σε λέω. Το μονονόκε θα πάρω τώρα.
Feb 09 2010 00:15
Vegetasmate → GhostPrince
xmmmmm.....auto vasika den legetai palio kai oraio...legetai clishe kai sini8ismeno...se ka8e party iparxei toulaxiston 1 L kai 2 Misa!!!!! sorry an sto pa kapos oma alla einai i ali8eia...mporei na deis k allon L na kovei voltes, k an sinexiseis na erxesai sta party 8a vlepeis sinexeia...san ta peristeria sto syntagma ena prama.. XD
Feb 09 2010 00:09
iristella → Night Wizard Seal
Ωπ αυτό κοίταζα μόλις τώρα. Ωραίο σετάκι. Η υπογραφή ειδικά τα σπάει. Αντε προχώρα και στο Mononoke να μας πεις εντυπώσεις.
Feb 09 2010 00:09
Ο medicine seller είναι από τους πιο άπαιχτους χαρακτήρες. Απλά. Και με πόρωσε ενώ έχω δεί μόνο το Ayakashi- japanese classic horror. Το μονονόκε σε λίγο θα το πιάσω.
Feb 09 2010 00:02
Τελικά αυτό είναι το τελικό μου. Έκανα μια αλλαγή στο άβαταρ
Feb 09 2010 00:01
Τι ακριβώς θα αρχίσεις ; Με μπέρδεψες.
Τελικά αυτό είναι το σετάκι μου. Έκανα αλλαγή στο άβα.
Feb 09 2010 00:00
Νταξει δεν τον ξερω για να πω αλλα τρομαξα........ακομα ειμαι καπως.
Παντως κααααποια στιγμη θα το αρχισω κι εγω!
Feb 08 2010 23:59
Σε παρακαλώ medicine seller είναι αυτός. Από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες που συνάντησα εδώ και χρόνια. Καιρό είχε να μου κάνει εντύπωση ένας τέτοιος χαρακτήρας.
Feb 08 2010 23:48
ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....τρομαξα με το σετ σου. Πηγα στο προφιλ μου και τρομαξα. Λεω "Ποτε μου μιλησε η Iristella και δεν το πηρα χαμπαρι Ο_ο"
Feb 08 2010 23:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed