Community Status Updates
Anelis → zade
είμαι και πολύ diva κ έτσι
τώρα είδα την αφιέρωση φίλτατε αλλά δεν μπορώ να δω την εικόνα!
το death spa είναι κατεβασμένο και περιμένει τη θέση του πίσω από μια σειρά με αξιόλογα splat
ρε ποιό απ΄όλα τα σχεδιάκια λες; με τη βόμβα αερίου;
Feb 09 2010 13:14
GhostPrince → Vegetasmate
xaxa....ε ντακσι ινε κατι που μπορω να ντιθω ευκολα ^^ γτ στολη δν μπορω ν βρω τελευτεα στιγμη π τ'αφισα : P
Feb 09 2010 13:14
mono → Erisadesu
Έλα τώρα...Που δεν σ' αρεσε...Είδα πως τάιζες τη Λένα τα τζατζίκια... Όταν τελειώσει η εξεταστική μου, αν θες να κατέβεις, μπορείς να μέινεις σε μένα :P
Feb 09 2010 13:13
zade → Anelis
Εμένα πάλι μου τη δίνει που το προφίλ σου έχει σχεδόν διπλάσιες επισκέψεις από το δικό μου.Να δεις το DEATH SPA.Και μετά θα καταλάβεις γιατί όσοι είναι σήμερα παραπάνω από 40 χρονών είναι έτσι όπως είναι...XD
Να κάτσεις καμιά ώρα να κάνεις το σχεδιάκι μου σε παρακαλώ γιατί μετά την εξεταστική (αύριο τελειώνω δηλαδή) θα σου αποκαλύψω την ιστορία μου με τα κουφάρια.
Επίσης ,το είδες το motivational που σου αφιέρωσα ώ γλυκιά και πλανεύτρα μάγισσα;
Feb 09 2010 13:08
Erisadesu → mono
με απειλείς με eating meeting?
έλεγα να κατέβω την Παρασκευή αλλά δεν έχω λεφτά οπότε...θα καθυστερήσω να κατέβω ακόμη...άσε που τώρα που έφυγε η κολλητή στην Κρήτη δεν έχω και που να μείνω
και στην θεία μου δεν ξαναπάω.
Feb 09 2010 13:03
mono → Anelis
Καλημέρα :gotit:
Τα ζα αν δεν καταλαβαίνουν να πάνε να βοσκήσουν και να μας αφήσουν ήσυχους :P
Feb 09 2010 12:49
Tenshi → SouLSLayeR
yo!!!
μια χαρα ειναι το ΠΣ.
(το θεμα ειναι οτι δεν το δοκιμασα αυτο γιατι θελω να κανω ενα backup για να ειμαι σιγοuρος!! ;)
Feb 09 2010 02:58
Black Rock → Mad_Hatter
είναι πολύ δύσκολη για τει. Πρέπει να έχεις άριστες γνώσεις σε μαθηματικά,φυσική και προγραμματισμό για να τα βγάλεις πέρα
Feb 09 2010 02:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed