Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → redqueen

Ναι. Σκέφτομαι να του χτίσω και ναό τις τελευταίες μέρες [spoiler] για να προσεύχομαι να μην εμφανιστεί στην επόμενη συνέχεια. [/spoiler]
Mar 29 2012 16:39
Photo

jiohnis → konata.otaku

Thanks ! :wis: Τι έγινε , λέει τελικά το παιχνίδι ?
Mar 29 2012 16:33
Photo

redqueen → Kai

και σε ανακοινωνω επισημα no1 Tezuka fan (ε δν μπορεσα να κρατηθω :hahaha:)
Mar 29 2012 16:32
Photo

redqueen → OdyMonaxos

τωρα το ειδα κατσε μισο!!!!
Mar 29 2012 16:30
Photo

Kamui → OdyMonaxos

Δε ξέρω, ίσως επειδή τον ήξερα απο πάρα πολύ μικρός, δεν πρόλαβα να αποκτήσω τετοιας φύσεως σχέση μαζί του. Συνήθως νιώθω την ερωτική έλξη σε γερόντια που γνωρίζω μετά το ξεκίνημα των ερωτικών μου... ιδιαιτεροτήτων.
Mar 29 2012 16:29
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Μπέκα μαρή ανθρώπισσα!!
Mar 29 2012 16:25
Photo

OdyMonaxos → redqueen

skype for an examination
Mar 29 2012 16:14
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Δεν έχει σημασία! Και μόνο που είναι ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ Kaiji, είναι win.
Mar 29 2012 16:06
Photo

konata.otaku → jiohnis

You are da' best :nod2:
Mar 29 2012 16:01
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Me too. Κοίτα ρώτησα την κυρία γιατί το παιδάκι ήταν αγενέστατο και μου έλεγε να φύγω-να μην του πάρω την σακούλα κτλ, και μου είπε ότι την πήρα από το κέντρο από ένα περίπτερο που περνούσαν. Από ό,τι μου είπε ή στην Καμάρα ή στην Τσιμισκή την πήραν, ότι δεν θυμόταν ακριβώς γιατί το παιδί της είχε πάρει πολλά lucky bags. Πάντως το εσωτερικό τους δεν θα είναι και τίποτα φοβερό, σαν την σακούλα Prince of Tennis που είχα πετύχει στο ψιλικατζίδικο πιο κάτω από το σχολείο μου.
Mar 29 2012 15:59
Photo

Warchief → Radagast

Ούτε να σου αρέσει σε υποχρέωσα ούτε να δεις πάνω από 5 επεισόδια. Αυτά που γράφεις για "randomness" και νεκρό χρόνο είναι λανθασμένα, όπως εξήγησα σε προηγούμενο vm. Αυτό είναι όλο. Το Madoka είναι "ασφαλές" να αρέσει σε κάποιον, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είναι γενικώς αποδεκτό. Η SHAFT είναι ψαγμένη (protip: δεν είναι), γι'αυτό. Υπάρχουν πολύ πιο ώριμα και ενδιαφέροντα anime στο είδους του. Αυτά ίσως δεν είχαν το shock effect που απαιτείται για να κάνουν θραύση στην anime κοινότητα. Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται να είσαι fan ενός είδους, με την έννοια είτε να βλέπεις λίγα πράγματα εκτός από αυτό, ή να σου αρέσουν ακόμα και οι άθλιες σειρές που υπάγονται σε αυτό. Τέλος πάντων. Το είδος και το σενάριο δεν έχουν να κάνουν με την αξία της σειράς. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ελέγξει κανείς.
Mar 29 2012 15:56
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ KAIJI;;; Αυτό παίζει να είναι και το καλύτερο πράγμα που άκουσα... ever! Που τις πουλάνε;
Mar 29 2012 15:54
Photo

Kalamaris → Maya-chan

Μια εις βαθος αναλυση ενος απο τους πιο πολυδιαστατους χαρακτηρες που εχει σκεφτει ο νους και μιας εξαιρετικη εικονα.Give some credit to [B]tragic prince[/B] who showed this to me ^^ Extreme umineko no naku koro ni spoilers. [SPOILER][URL="http://akatokuro.tumblr.com/tagged/ridiculously-long-yasu-rant"]Tangentiality[/URL] [URL="http://akatokuro.tumblr.com/post/19915946258/something-to-keep-in-mind-is-that-through-all-of"]Tangentiality, Something to keep in mind is that through all of...[/URL] [URL="http://akatokuro.tumblr.com/post/8252112630/mezzo-piano-hikusa-is-that-your-final"]Tangentiality, mezzo-piano: hikusa: γ€�Is that, ……your final...[/URL][/SPOILER]
Mar 29 2012 15:52
Photo

Erebos → John Crabs

Τότε μήπως ο επεξεργαστής σου δεν σηκώνει 10bit. 1080p 8bit με υψηλό bitrate (πχ >8-10Μbps) σου παίζει κανονικά? Τον οδηγό τον διάβασες?
Mar 29 2012 15:01
Photo

John Crabs → Erebos

Νομιζω μονο στα 10-bit. Συνηθως κατευαζω απο Horrible Subs με αναλυση 720p και παιζει αρκετα καλα. Σε οτιδηποτε πιο πανω, βγαζει μια πρασινιλα στο vlc player και κολαει στο media player classic.
Mar 29 2012 14:22