Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Το 'χαν αγνοήσει στα recommendations, μην το αγνοείς κι εσύ τώρα!!! Το ghost in the shell manga είναι καλό;
Mar 29 2012 19:38
Photo

Kalamaris → Maya-chan

Θα το θελα αλλα δυστυχως ειναι πολλες εικονες οχι μια :(
Mar 29 2012 18:37
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Έχει σήμερα στις 10.05 ματς, με τη Μακάμπι, μπάσκετ. Σημαντικό, αν χάσουμε αποκλειστήκαμε. Επειδή είναι στη νόβα βρες καμιά καφετέρια που να το 'χει. Γι' αυτές τις δουλειές έχουμε βέβαια εδώ το κλασσικό καφενείο με τα παππουδέλια στην Κασταλία. Το ghost in the shell manga είναι καλό;
Mar 29 2012 18:27
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Παναθηναϊκός. Όταν το θυμάμαι. ^^'
Mar 29 2012 18:19
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Α στα διάλα, ακριβώς αυτό το κομμάτι είχα σταμπάρει. Διάολε, δεν τα ξαναβάζω μαζί σου, πέρα από τα τεύχη έχεις και μαντικές ικανότητες!!! Βέβαια, μετά το διάλογο, ακολουθεί η σεμνότυφη επεξήγηση για την "εκδιδόμενη γυναίκα του πεζοδρομίου" που διαφυλάττει την αξιοπρέπεια του μεταφραστή!!! Δεν είπες τι ομάδα είσαι :P
Mar 29 2012 17:52
Photo

redqueen → Kai

και ναι ακομα μια σειρα στο τεραστιο βουνο των ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ'' σειρων !!! αχ τι μου κανεις!!! παντως αν ειναι καλυτερη απο αυτη στανταρ θα την πορωσω οταν την αρχισω!!!
Mar 29 2012 17:45
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Το χω διαβάσει ρε, εμένα θα μου το μάθεις? :P Και μόνο ο διάλογος του με την εταίρα-δολοφόνα στο 2ο τόμο βάζει τη μετάφραση στο Πάνθεο. Αλλά πες για να ακούσω κι άλλη ιδέα.
Mar 29 2012 17:41
Photo

Maya-chan → Kalamaris

Σ'αγαπώ. Να μπεις MSN μετά. Και να βάλεις την εικόνα στο φάκελό μου.
Mar 29 2012 17:39
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Απίστευτη τελικά η μετάφραση του blade of the immortal. Λογοκρισία μηδέν, ο Μάντζι (Μάντζη θα τον λέω πια) ταιριάζει άψογα με το ελληνικό λεκτικό οπλοστάσιο και γίνεται από απλή φονική μηχανή στα scans ένας γίγαντας με κονόχες (ορολογία Ναρούτο) από μπρούτζο που βάζει τους πάντες στη θέση τους. Θες μια ιδέα;
Mar 29 2012 17:27
Photo

Kai → redqueen

Ε, ναι όσο να'ναι. Χάνεις πάντως που δεν έχεις δει το προηγούμενο. Αυτό που είδες στο Shin Prince of Tennis δεν ήταν τίποτα.
Mar 29 2012 17:19
Photo

redqueen → Kai

ααα εχεις προηγουμενα δλδ !!! δν εχει τυχει να δω το προηγουμενο τεραστιο ανιμε επομενως δν ξερω!!! καλα παγοκολωνα indeed (αποκλειεται να μην υπηρχε!!!) καλα εγω δν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα! αλλα θα γελασω απειρα αν στο σικουελ (λεμε τωρα) μας φερουν ενα Tezuka no2 και επανεμφανιση του παλιου!!! LOL!!:D! ειναι σαν να σου λενε ''ηθελες να ξεφυγεις ε ??? καρ καρ καρ!!''
Mar 29 2012 17:07
Photo

John Crabs → Erebos

Παιζει να ειναι και αυτο που λες, αλλα δεν νομιζω. Θα το τσεκαρω καποια στιγμη, δοκιμαζοντας τους ιδιους player που χρησιμοποιω σε ενα αλλο pc που εχω, και αμα παιζει εκει, τοτε μαλλον ειναι αυτο.
Mar 29 2012 16:58
Photo

Kai → redqueen

Ε, όταν βλέπεις την παγοκολώνα να είναι το επίκεντρο της προσοχής σε πολλές περιπτώσεις για κάπου 200+ επεισόδια, ε, κάπου όταν έρχεται νέο sequel και σου το θυμίζει κόβοντας άλλα πράγματα για να επικεντρωθεί για άλλη μια φορά σε αυτόν, κάπου σου την δίνει. Δεν λέω, είχε κι αυτός τα καλά του, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τον συμπαθήσω. Έχει πολύ καλύτερους χαρακτήρες μέσα στο PoT.
Mar 29 2012 16:56
Photo

redqueen → Kai

καλα ε μεσα πεφτω σε ολες μου τς προβλεψεις !!!! :P παλι ομως θα το δω!!!!!!! προσευχησου ,προσευχησου αλλα γτ τοση καλοσυνη παιδι μου (i really can't hold myself :))
Mar 29 2012 16:50
Photo

Kai → redqueen

[QUOTE]θελω να πιστευω σε γλυκο καλοπροαιρετο φαντασματακι .... ξενοιαστο vibe almost 100% check !![/QUOTE] Χωρίς να θέλω να σ' απογοητεύσω, μόνο καλοπροαίρετο δεν είναι, ως εκεί που έχω δει στο manga δηλαδή, το φαντασματάκι (^^')
Mar 29 2012 16:46