Community Status Updates
avaton → Maya-chan
Χαίρομαι πολύ που σ'άρεσει το ιστολόγιο μου. Αλήθεια ποιές σειρές κατέβασες;
Feb 15 2010 20:12
Serperoth → Maya-chan
Ναι, αλλά έχω backlog... Και δεν τις μπορώ τις ολονυχτίες (δεν με αφήνουν και όλας:Ρ)
FMAB, TTGL, Bebop, κανα Gundam...
Feb 15 2010 20:08
Zoro → LNEnja
Αχά, ώστε έτσι εξηγείται. :P
Όχι όχι κανένα πρόβλημα όπως είπα, θα με είχε πειράξει μόνο αν την είχα βάλει κι εγώ τώρα σαν avatar, αλλά αφού πάλιωσε πια ίσα ίσα, καλύτερα που χρησιμοποιείται ξανά. Ολοκλήρωσα σχετικά πρόσφατα το Naruto και έχω βάλει στόχο να κάνω sets με όλους τους Akatsuki (είδες avatar και profile πως τα έχω :P), οπότε και την αναγνώρισα αμέσως (ήταν και η πρώτη που έφτιαξα και μου πήρε αρκετή ώρα/μέρες, ακριβώς γιατί όλες αυτές που έβρισκα είχαν παράξενο χρώμα στο μάτι και κι εμένα δεν μου άρεσαν, όπως είπες).
Anw, όλα καλά λοιπόν, λύθηκε το ζήτημα. Αν θες πάντως, μιας και σου άρεσε, σου παραθέτω [B][U][URL="http://i48.tinypic.com/157ir75.png"]εδώ[/URL][/U][/B] και την κανονική διαφανή version... αν την αποθηκεύσεις με τη ίδια μορφή αρχείου (png) και την ανεβάσεις έτσι ξανά και στο forum θα είσαι ok. :riiight:
Feb 15 2010 20:02
Scorpion → GhostPrince
Nαι καλο ειναι ειπα να βαλω ava Αce μετα τα τελευταια γεγονοτα του manga ξες τι εννοω γιατι απο οτι σε κοβω και συ manga reader εισαι ετσι;
Feb 15 2010 20:01
Maya-chan → Serperoth
Καλά να λες που τους έψησες κι όλας. Εγώ σε μια φίλη έχω μιλήσει κι όποτε ακούει για anime ζαρώνει τη μύτη.
Πάντως αυτά που βλέπεις τώρα είναι μικρά άρα έχεις ελπίδες να τα τελειώσεις. :P
Feb 15 2010 19:59
Serperoth → Maya-chan
Δεν νομίζω, μάλλον light.
Ακόμα θυμάμαι τη νίλα που έφαγα όταν οι δικοί μου βρήκαν τα ΔΩΔ του Fruits Basket (boxset) που μου είχε δανείσει.
Εγώ με την παρέα μου εχω πάθει το αντίστροφο. Τους έδειξα anime, πορώθηκαν, και μετά ξεπορώθηκα εγώ^^
Τώρα βλέπω άσχετα με τα δικά τους. (Αυτές DGM, εγώ TTGL και Cowboy Bebop)
Η ειρωνεία είναι ότι δεν έχω τελειώσει ποτέ μου σειρά:Ρ
Feb 15 2010 19:55
Maya-chan → Serperoth
Ο.Ο Καλά είπαμε, όχι κι έτσι. Εγώ στον δικό μου έδειξα για πλάκα μια σκηνή και μου κόλλησε ρετσινιά ότι βλέπω ανωμαλίες.
Μιλάμε για σκληρά Yaoi ή για στιλ loveless, gravitation etc.?
Feb 15 2010 19:47
Serperoth → Maya-chan
Έχω μια φίλη μου, ο αδερφός της μόνο δεν τα σνομπάρει.
Του δείχνει yaoi. Το παιδάκι είναι 10-11...:)
Feb 15 2010 19:45
LNEnja → Zoro
[FONT="Franklin Gothic Medium"]ο.Ο" Νομίζω ότι την αποθήκευσα κατ'ευθείαν από το avatar σου πριν από πολύ καιρό, και μιας και την είχες βγάλει (το κοίταξα πρώτα) είπα να την βάλω εγώ...
Αλλά rly δεν είχα ιδέα ότι εσύ την είχες φτιάξει...
Έψαχνα αυτήν ακριβώς του Pain εξ'αρχής να βάλω για avvie αλλά το μάτι ήταν αυτό που μου την χάλαγε πάντα, το έβρισκα την μια μοβ την άλλη πορτοκαλί κλπ.
Άμα σε πειράζει το αλλάζω αμέσως, δεν είχα ιδέα...
Gomenasaiiii~ T___T[/FONT]
Feb 15 2010 19:36
ZeLiGa → SouLSLayeR
I though so, to be honest. Πάντως ναι, αυτό το κέρατο φαίνεται αρκετά περίεργο... Κατά τα άλλα όμως.... :wooi2:
Feb 15 2010 19:25
ZeLiGa → Vegetasmate
Η μελαχρινή κοπέλα με τα σγουρά μαλιά και το αξεσουάρ σε στυλ rabbit ears, που σημείωνε τα ονόματα των cosplayers, ήσουν εσύ;
Edit: Ωχ, μάλλον λάθος κάνω. Ξέχνα το. xD
Feb 15 2010 19:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed