Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → avaton

Koίτα υπήρχε μία περίοδος που με ενδιέφερε το πώς θα τελειώσει. Αλλά δυστυχώς έχει περάσει και μάλλον ανεπιστρεπτί. Κάποια στιγμή βαρέθηκα να με τρολλάρει ο Kubo. Και μιας και υπάρχουν τόσα και τόσα ενδιαφέροντα anime Και manga εκεί έξω είπα να γλιτώσω χρόνο. xD Εσένα όμως θα σε μαλώσω. Είδα Drop το Kaiba στο τρίτο επεισόδιο. Son I am disappoint.... :P
Feb 15 2010 23:08
Photo

avaton → iristella

Νόμιζα το μισείς το Bleach αλλά απ'οτι βλέπω σε ενδιαφέρει το πώς θα τελειώσει. :p
Feb 15 2010 23:01
Photo

Barbara → marilena_r

θες να με τρελάνεις... που λεει και το τραγούδι !! [IMG]http://taboonochou.files.wordpress.com/2009/05/kat-tun-kame.jpg[/IMG]
Feb 15 2010 22:35
Photo

Azathoth → Six Winged Angel

olin gisir ine apo to lost empires of faerun, oxi fma style, apla mu aresi poli i transmutation, also, i hate non wizard wizards :P
Feb 15 2010 22:25
Photo

Zoro → VampireGirlization

Το ότι έχουν άπειρα επεισόδια, ενώ θα μπορούσαν να έχουν την ίδια ουσία πάνω κάτω με λιγότερα είναι γεγονός, αλλά χωρίς υπόθεση δεν τα λες νομίζω. Το καθένα με τον τρόπο του προσπαθεί να σου περάσει κάποια μηνύματα (ωραία ενίοτε), συνδυασμένα με action ή/και comedy. Ναι, το παρατήρησα, υποθέτω το Vampire Knight θα είναι και από τα fave σου. :P Έχω δει το anime και διαβάσει ένα καλό μέρος του manga, καλό ήταν για τα δεδομένα του, αλλά και πάλι παραμένω πιο πολύ των shonen. Θέλω να δω και κάνα άλλο από τα γνωστά romance anime, αλλά μένει για πιο κει προς το παρόν.
Feb 15 2010 21:54
Photo

shinigami94 → yashamaru

Κόντρα ρόλος για την αξιαγάπητη Paris:P
Feb 15 2010 21:21
Photo

GhostPrince → Scorpion

:kakaka: ok ;)
Feb 15 2010 21:12
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

μπες μσν να στα πω
Feb 15 2010 21:07
Photo

Scorpion → GhostPrince

Ναι καλα εκανες αξιζει πραγματικα αφου και γω που περιμενω να βγει το καινουργιο chap που και που διαβαζω καποια παλια αγαπημενα.Btw ΜΗν βιαστεις να το τελειωσεις γιατι τα chap του berserk βγαινουν οπωτε τους καπνισει θυμαμαι ειχαμε διαβασει ενα chap τον ιουλιο και μετα περιμεναμε μεχρι της 25 σεπτεμβριου για το επομενο οπωτε αμα δεν θες να περασεις αυτο το βασανιστηριο με το πασο σου :D
Feb 15 2010 21:04
Photo

yashamaru → shinigami94

εγώ πάντως έχω σίγουρο χαρτί... για το ποιοι θα ναι οι πρωταγωνιστές να κοίτα: Light Imgay : (φυσικά!) Zac Efron L: joe Jonas Misa Aμανέ: Paris hilton :p
Feb 15 2010 21:03
Photo

VampireGirlization → Zoro

το one piece k to naruto ειναι 2 σειρες με απειρα επεισοδιο και χωρις υπο8εση......το death note το εχς δει...και μαρεσε...τα αλλα δεν τα ξερω.....εγω βλεπω πιο πολυ romance.....
Feb 15 2010 21:03
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

τιποτα μωρε....ευχαριστηθηκα το τριημερο....!!!εσυ???
Feb 15 2010 21:00
Photo

Aldark → Lucy Heartfilia

of course you agree :P
Feb 15 2010 20:56
Photo

shinigami94 → yashamaru

:hihi2: Περιμένω τώρα την παρωδία που θα βγάλουν οι Αμερικάνοι.
Feb 15 2010 20:54
Photo

Vegetasmate → ZeLiGa

no no kamia sxesi...ego imoun cosplayer
Feb 15 2010 20:46