Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → amaya3

Έλα μωρέ. Ο Hokuto μια χαρά λογικός είναι. Η άλλη η Chiwawa είναι βλαμμένη. Τι να κάνει ο χριστιανός. Και πολύ την νταντεύει. XD PS: έχω αδυναμία στους tsundere δεν φταίω. xD
Feb 17 2010 01:21
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"](την είχα αποθηκεύσει την signature από τότε πάντως >:3) Ευχαριστώ, αν και θα κρατήσει πολύ ακόμα το κόλλημα με τον Pain... :blush2: Αλλά νομίζω ότι θα σε pester λίγο ακόμα... Μιας και είσαι fellow digital artist και απ'ότι βλέπω ψιλοκαμμένος με τους Akatsuki σαν κι εμένα θα σου ζητήσω μια χάρη για όποτε θελήσεις... Mόλις κάναμε επίσημα το πρώτο μας cosplay εμείς οι Πατρινοί με θέμα Akatsuki (μαζί με έναν Μatt από Death Note και μια Lolita :P ) και επειδή εγώ κάνω τα edits/special effects και δεν συμμαζεύεται, θα ήθελα και μια γνώμη από κάποιον που ασχολείται στοιχειωδώς με αυτά... Λοιπόν τί λες;; :kawaii: Να σε feed με το link ή βαριέσαι... (που θα ήταν και λογικό μιας και πολύ σε έχω πρήξει...) [/FONT]
Feb 17 2010 01:04
Photo

Serestrum → zade

οπως ολοι οι θρησκευτικοι πατερες δινεις ψευτικες υποσχεσεις... φτου σου ΡΑ!! εγω περιμενω για τα σκριπτ.
Feb 17 2010 00:21
Photo

zade → Serestrum

PS2 θέλεις ,αλλά δεν μετανόησες.Στην υπογραφή διακρίνω γυμνή σάρκα αμαρτωλέ.Απαλλάξου από αυτή και θα πάρεις το πλέηστέησον. Να δω πότε θα πάρεις κι εσώ κι εγώ τα scripts για το Paranoia Agent.Θα κοιτάξω να πιέσω λίγο την κατάσταση...
Feb 17 2010 00:13
Photo

Anyparktos → Franklin

Kαιιι μολις συνειδητοποιησα οτι δε σ εχω στο friend list.LOL
Feb 17 2010 00:02
Photo

Vegetasmate → Yo! Master

nai alla esi den ekanes kana comment......giatiiiiiiii?? gia pes kai to favourite caption apo ola (se olous to rotao auto!)
Feb 16 2010 23:59
Photo

Yo! Master → Vegetasmate

Είδα τα comments των φωτό. Χεχε! :)
Feb 16 2010 23:31
Photo

Zoro → Vegetasmate

Roger, θα τους ρίξω καμιά ματιά σαν μπορέσω! :rolleyes:
Feb 16 2010 23:08
Photo

Vampire Princess → kantoros

Κατάλαβα....θυμάμαι και εγώ όταν διαβαζα ιστορία τι τράβηξα.....!!!:blurah5: Καλή δύναμη!!!:riiight:
Feb 16 2010 23:05
Photo

endless_inspiration → valadorn

hiiiiii!!!!!!! Μόλις τσέκαρα το τραγουδάκι που μου είπες( έψαχνα για 2 μέρες για τους elusion και όχι για τους elysion :hihi2: ) Ακούω κάτι λίγα από metal και μου φάνηκε αρκετά καλό μπόρω να πώ...δεν το περίμενα να σου πώ την αλήθεια από ελληνικό συγκρότημα!!!!!! Βασικά όταν σχεδιάζω μου αρέσει να ακούω ήρεμη μουσική (από τα αγαπημένα μου είναι το album ''Damnation'' των Opeth:joyful:)
Feb 16 2010 23:03
Photo

Baka~No~Jutsu → mono

ok!! Σε ευχαριστώ και πάλι πάντως :)
Feb 16 2010 22:58
Photo

GhostPrince → Angelcross

για σου φιλε thx για το accept ^^ τι γινεσαι κιαποτι βλεπω ισε νεος στο forum ;) btw kiesy final fantasy fan e? xD
Feb 16 2010 22:45
Photo

mono → Baka~No~Jutsu

Κάτι που μου ρθε τώρα...Να προσέξεις και το άλλο...Μην στεγνώσει το κομμάτι που έχεις ήδη κάνει και ξεκολλήσει πριν φτιάξεις το υπόλοιπο :P
Feb 16 2010 22:31
Photo

avaton → ZeLiGa

Τί είναι αυτά που βλέπω αγορίνα στο signature; Γίναμε fan του Berserk; :D
Feb 16 2010 22:26
Photo

evaofadawn → Yo! Master

aaa hmoun k eimai akoma sthn Patra!! xexe! karnavali xwris na er8w edw den ginetai!! eimai sigourh pantws oti htan poly wraio to partaki!
Feb 16 2010 21:38