Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → iristella

ααα εσύ μου το είχες δώσει!!!! ε καλά που θα πάει μια μέρα θα μπορώ να σου προτείνω και εγώ.
Feb 17 2010 10:55
Photo

Erisadesu → Barbara

μπράβο γι αυτο και εγώ θα σου στειλω το photobook του narimiya [url]http://milkteazoo.wordpress.com/2008/11/16/hiroki-narimiya-milk-photobook/[/url]
Feb 17 2010 10:55
Photo

Geutella → ZeLiGa

Arigatou gozaimashita ZeLiGa-kun :blingeye2: Τουλάχιστον έχω κάποιον να με σκέφτεται και να μου αφήνει και κανένα vm που και που στο .aNiMe//GR xD Όσο για τον arcament, είναι κακή επιρροή, μην τον ακούς! j/k :p A, ναι, είδα ότι τροποποίησες και λίγο την υπογραφή σου στην anime-greek. Άχουτο, τι γλυκό. :kawaii:
Feb 17 2010 10:32
Photo

Yo! Master → Asaph

Hello, άσε διαβάζω πολύ περισσότερα comics (αλλά για κάποιο λόγο σχεδόν ποτέ manga) απ'ότι θα'πρεπε! Και για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ναι, τα πάντα πρακτικά στο τζαμπέ, downloads. Από όλα αυτά, μερικά είναι και καλά even. ;) Βασικά, από ongoing titles το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Irredeemable"][B]Irredeemable[/B][/URL] (του πάντα καλού Waid, με ένα analog του Superman να goes berserk) & το The [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/The_Unwritten"][B]Unwritten[/B][/URL] (του personal favorite Mike Carey - o οποίος θα έρθει Ελλάδα για το Comicdom Con! - με μία ιστορία που φέρνει στο μυαλό [B]Sandman[/B]) είναι μάλλον τα καλύτερα επί του παρόντος, μεταξύ διαφόρων X-Men, JSA, & whatever. Επίσης το [B]Detective Comics [/B](από το Rucka με τη Batwoman) για το [I]απίστευτο[/I] artwork του J.H. Williams III. Από άλλα πρόσφατα αλλά finished, ακόμη βρίσκω το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/All-Star_Superman"][B]All-Star Superman[/B][/URL] (του πάντα καλού team των Grant Morrison & Frank Quitely) να μου έρχεται ακόμη στο μυαλό at random. Ή το κλασσικό by now [B][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Transmetropolitan"]Transmetropolitan[/URL][/B] (του Warren Ellis - του οποίου I take a look σε ό,τι βγάζει). Και πολλά άλλα! Αυτά ήταν μόνο from the top of my head, να΄χουμε χρονο να μιλάμε. Το #1 του [B]Joe the Barbarian[/B] ήταν ενδιαφέρον, αλλά ο Morrison έχει μία τάση πάντα να είναι τουλάχιστον αυτό. Και πολύ όμορφο. Ditto για το [B]RASL[/B], αλλά με τόοοσο αργούς ρυθμούς που βγαίνει... Τι διαβάζεις από [B]Green Lantern[/B]? Τα πράγματι πιο παλιά ή αυτά από το [I]Rebirth[/I] & μετά (τα πρώτα που διάβασα & εγώ)? Το [I]Sinestro Corps War[/I] προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ αλλά το [I]Blackest Night[/I], δε ξέρω, δε μπορώ να πω πως που κινεί το ενδιαφέρον & δεν έχω ασχοληθεί (ειδικά με το πως έκανε balloon σε 853 τίτλους). Και τα υπόλοιπα που αναφέρεις καλά είναι. Όλα τους από τα πρώτα πράγματα που θα πρότεινα σε κάποιον άμα με ρωτούσε για καλές & self-contained σειρές. :) Άντε, καλό κουράγιο με τις δουλειές. Και καλή ζωγραφική / διάβασμα. Υ.Γ.#1 Ναι, ο Deadpool είναι ο καινούργιος Wolverine. Τα κλασσικά Deadpool (& το [B]Cable & Deadpool[/B]) είναι καλά, αλλά τα τόσα μέτρια που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή... Υ.Γ.#2 Και, αχ ναι, [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Pilgrim"][B]Scott Pilgrim[/B][/URL]! Μέχρι & που τα actually αγόρασα, να φανταστείς. Είδες? Που να τα θυμάμαι όλα?
Feb 17 2010 10:09
Photo

jun → Tristessa

hi! =) thank u for accepting! τι κανεις? οι sid ειναι στο avatar σου?
Feb 17 2010 05:23
Photo

amaya3 → Adventurer

Σιγά ρε Batman/Phantom/~insert superhero with cape here~ ! Indeed. Τετάρτη δε γίνεται με τπτ, μπορείς την Πέμπτη; Είναι της μοίρας μας γραφτό ιτ σιμς.
Feb 17 2010 05:19
Photo

kelborn3 → ZeLiGa

Τα φρυδια σου.
Feb 17 2010 03:41
Photo

Zoro → LNEnja

Digital Artist? No, no, ένας απλός newbie είμαι! Απλά σε όποιον τομέα βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον ενημερώνομαι έως ένα βαθμό συνήθως, στην προκειμένη για forum sets έμαθα μόνος μου κάποια πραγματάκια γι' αυτά και πως να τα φτιάχνω όπως μου αρέσουν, αλλά ως εκεί, οι γνώσεις μου δεν πάνε πολύ παραπέρα. :rolleyes: Αλλά δεν πολυκατάλαβα και τι μου ζήτησες. :P Εξήγησε μου λίγο ξανά αυτό που είπες και, αν μπορώ, ευχαρίστως να βοηθήσω, όταν θα έχω χρόνο. Μου φαίνεται κάτι για editing των φωτογραφιών του cosplay είναι δλδ; Αν ναι, δυστυχώς έχω 0 πείρα εκεί. :/ ΥΓ: Ούτως ή άλλος είμαι πιο πολύ Itachi, Deidara, Hidan, Sasori, Kisame κλπ fan, οπότε χαλάλι ο Pein. :P
Feb 17 2010 03:19
Photo

amaya3 → iristella

Deshou? Η καλύτερη ατάκα της σειράς. xD Εγώ έλιωσα όταν το έπαιζε homesick. Όντως θεός. Δεν τον περίμενα με τίποτα έτσι στην αρχή και τον λάτρεψα κι εγώ. Χμου, χμου...για smut που να μην ξυπνήσει την φεμινίστρια μέσα σου δύσκολο αλλά ας προσπαθήσουμε: Midnight Secretary: Σ'αυτό δε θα σου σπάσει τα νεύρα η πρωταγωνίστρια. Honey x Honey Drops: Στο προτείνω μόνο και μόνο για το smexiness factor. Αν το αντιμετωπίσεις όπως ένα usual rape/sexual assault=love yaoi δεν θα'χεις πρόβλημα. XD Ren-ai Shijou Shugi: Έχει attempted rape αλλά οι ορέξεις του πρωταγωνιστή συναγωνίζονται άνετα του Mookyul. Για το ~tsun tsun δεν εγγυώμαι though^^;; Το συγκεκριμένο όμως δεν ξέρω αν θα τ' αντέξεις D: Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις δουλειές της Mayu Shinjou-μείνε μακριά από Haou Airen και Love Celeb όμως. Γενικά στα smut, οι περισσότεροι είναι λίγο-πολύ tsundere και abusive, το θέμα είναι το πόσο abusive μπορείς ν'αντέξεις-εγώ λόγω yaoi έχω πάθει ανοσία. XD Τώρα, από shoujo: Hana Yori Dango Fruits Basket Nodame Cantabile(the only josei I can think of right now) Itazura na Kiss Lovely Complex Tokyo Crazy Paradise(again xD): Όχι λόγω tsunderιάς αλλά λόγω pervertedness o male lead συναγωνίζεται τον Mookyul<3 Αυτά for now. Αν δεν σου κάνουν, feel free to ask me again. Έχω κι άλλες προτάσεις^^
Feb 17 2010 03:00
Photo

Asaph → Yo! Master

Yo! Axel haha Plaka plaka tipota ektos apo kapoia manga titles pou agorazw (kai merika alla pou diavazw lathraia online:P) Apo comics eimai tis fasis graphic novel/tpb kai teyxakia spania diavazw (an kai diavasa to Joe The Barbarian kai kapws itan endiaferon, opws kai to RASL) Twra synexizw ena palio storyline Green Lantern me skopo na ftasw mexri to ongoing Blackest Night na dw an aksizei, epidi dne eixa diavasei pote sovata GL, ante na doume. Episis thelw na synexisw to Astonishing (XMen) gt to eixa afhsei pisw, opws kai to Runaways, to Nextwave, to Living Dead (pou to diavazw sto magazi haha) kai isws tpt allo. Genika omws epidi kanw 2 dulies (skitsografos kai comic-shop geek :P) den exw poly xrono kai synithws diavazw ksana ta agaphmena manga/trades mu sto lewforeio/traino. Esy diavazeis tpt kalo? PS Oraios o Deadpool alla pragmatika poly priksimo twra teleytaia:P
Feb 17 2010 02:50
Photo

Tea-chanPhantom Duck

Ναι. Γίνεται μέσω ταχυδρομείου, αν θες. Με ένα φάκελο όπως αυτά που βάζεις τα DVD για τις αλυσίδες. Το έχω δοκιμάσει, είναι μια χαρά. Να σου στείλω στοιχεία και λοιπές πληροφορίες;
Feb 17 2010 02:20
Photo

Phantom DuckTea-chan

Δικό σου, σε εμένα πιάνει χώρο τζάμπα. Τώρα το πως θα στο δώσω είναι άλλη υπόθεση, Θεσσαλονίκη είπαμε μένεις ? :P
Feb 17 2010 01:55
Photo

iristella → amaya3

Ναιιι αυτό το "miss melons" με έκανε να χρειαστώ καινούριο νεφρό:hahaha:. Τι θεούλης που ήτανε. Ή στο τέλος που πετάει την ατάκα "being a prince does not mean i can not be a lecher". Όσο πιο πολύ έδειχνε τον πραγματικό του πιο casual χαρακτήρα τόσο πιο πολύ τον λάτρευα:awww:. Ψάχνω να βρώ τώρα κανένα shoujo/josei/smut με male lead σαν τον mookyul από το "totally captivated" (ντάξει όχι τόσο abussive που να ξυπνήσει η φεμινίστρια μέσα μου αλλά σε αυτό το στυλ). Που να πηγαίνει το ~tsun ~tsun σύννεφο. Αny suggestions?:blingeye2:
Feb 17 2010 01:44
Photo

Tea-chanPhantom Duck

[QUOTE]Προσωπικά το όλο στυλ παραείναι γλυκανάλατο και shojo για τα γούστα μου, το αγόρασα δοκιμαστικά ώστε να δω τη δουλειά του Comicworld. Δεν πρόκειται να αγοράσω τον 2ο τόμο όταν με το καλό βγει.[/QUOTE] TO ΠΟΥΛΑΣ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;
Feb 17 2010 01:40
Photo

amaya3 → iristella

Καλά, η Chiwa είναι πανηλίθια αλλά o Hokuto είναι painfully generic smut lead και υπερβολικά *superior* και μου τη δίνει.>_< Κι εγώ έχω αδυναμία στους tsundere αλλά τον συγκεκριμένο δεν τον μπορώ. Στο latest chapter όμως τον συμπάθησα κάπως. Ο Will από την άλλη ήταν...:wooi2::awww:"Miss Melons!" LMAO!
Feb 17 2010 01:29