Community Status Updates
The Tragic Prince → Phantom Duck
ασχετο αλλα το κομικ απο το metalzone το είχες ξαναποσταρει καπου καποτε :P
Mar 02 2010 00:01
Zoro → Robin-Chwan
Από το πρώτο το έπιασα ρε συ, σε όλες τις σειρές manga που πιάνω μ' αρέσει να βλέπω όλες τις διαφορές με τα αντίστοιχα anime. :P
Άντε με το καλό να φτάσω κι εγώ στο latest chap, να δω και πόσο βελτιώνεται η ιστορία πιο κει. ;)
Mar 01 2010 23:50
Robin-Chwan → Zoro
Yosha!! Επιτελους το αρχισες!!! Αλλα επρεπε να το πιασεις απο το 1ο chap γιατι λειπουν πολλα κομματια.
Εγω τωρα βλεπω αλλο anime αλλα το πολυ μεχρι αυριο θα το χω τελειωσει! Μ'αλλα λογια κοντευει και για μενα ο καιρος για Beserk.:hot:
Mar 01 2010 23:43
Zoro → ZeLiGa
[QUOTE]Απ' την άλλη βέβαια, ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχε μείνει κανονικός, χωρίς φρούτο.[/QUOTE]Αυτό ακριβώς, ο Kaku μου είχε αρέσει σαν χαρακτήρας (nose and everything :P) και τον πήγαινα αρκετά, αλλά όταν είδα την ικανότητα πάει, έχασε κάθε σοβαρότητα η μάχη... :sadist:
Το Thriller Bark όντως στις ταινίες του Tim Burton το βάσισε ο Oda, αλλά cmon: ζωάκια ζόμπι, ροζ Oz, εμφάνιση Moria και αρκετά άλλα χάλασαν το κλίμα imo <<, ο Burton σχεδιάζει πιο ωραίους χαρακτήρες (και όντως spooky ones, όχι γελοίους).
Ο Άσσος τα έσπαγε όταν πρωτοεμφανίστηκε όντως... και σύντομα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία (anime), κι ας μην τον πάω τόσο πια. :)
Mar 01 2010 23:21
Zoro → Robin-Chwan
Πουφ, και ναι! Κατάφερα να ξεκινήσω το FT manga σήμερα επιτέλους, με την αλλαγή του μήνα! :P
Έφτασα ως και το τέλος του volume 3, όπου είχα σταματήσει το anime δλδ... η πρώτη εντύπωση που έχω να πω είναι ότι έχει πολύ ωραίο σχέδιο για shonen (και πέρα από τους γυναικείους χαρακτήρες <3), φάνηκε η διαφορά από το anime. Και συνεχίζω αύριο. :P
Σειρά σου να πιάσεις Berserk λοιπόν. :twisted:
Mar 01 2010 23:15
ZeLiGa → avaton
Το υποψιάστηκα για να σου πω την αλήθεια. Υπήρχε αλλιώς περίπτωση να μην το βρεις; :P Πάντως αργά ή γρήγορα θα έρθει, μπορώ να περιμένω. ^^
Mar 01 2010 22:40
Anelis → Nicktheartist
"παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα μια ειναι η απολυτη σειρα :mador2: supernatural:awww:"
wise words, αυτή η σειρά τα σπάει!
Mar 01 2010 22:36
Serestrum → Tea-chan
την φυλαω τη σειρα, καλο διεχνει...
εμενα με βλεπω για koroshuya ichi... θελω αιμα ρε παιδι μου... XD
Mar 01 2010 22:35
Tea-chan → Serestrum
Έλα ντε... εγώ προσωπικά θα αρχίσω το [url=http://www.mangatraders.com/manga/series/244]Freesia[/url]. O Kenny μου το σύστησε. Δε βρήκα καιρό να το διαβάσω ακόμη, αλλά από την περίληψη φαίνεται καλό.
Mar 01 2010 22:30
miko-chin → Erisadesu
αυτές του T.O.P είναι unbelievable kawaii!!!!
but you just killed me with TaeYang(murder weapon XD)
συνεχίζει όμως να μη μου αρέσει
απλά έχει ωραίο σώμα και ξέρει να το επιδεικνύει!
Mar 01 2010 22:18
Serestrum → Tea-chan
χεχε... απιστευτη σειρουκλα να 'ουμε... την καταχαρηκα!
μακαρι να εχουμε παντα τετοιες...
και ιδου το μεγαλο προβλημα... τι διαβαζουμε τωρα...?
Mar 01 2010 22:17
Kenny → Tea-chan
Ναι, λογικά θα επανέλθει μόνη της. Το imageshack τρώει κάτι τέτοιες μικρές φρίκες που και που.
Mar 01 2010 22:05
Black Rock → Mad_Hatter
όπως κάνουν και στα σκυλάκια. Τους κόβουν την ουρά από μωρακια και έτσι όταν μεγαλώνουν είναι πολύ μικρη!
Mar 01 2010 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed