Community Status Updates
Vegetasmate → Six Winged Angel
lol!!!! its ok, its ok...emeis dialexame allo tragoudaki...kai fisika katalavaineis oti 8a er8o me tin kamera sto karaoke etsi??? :P
Mar 02 2010 15:47
Robin-Chwan → Zoro
Yep, o Mistgun ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες στη σειρα. (Και μενα μου θυμισε τον Shino με το που τον ειδα...). Αλλα ξαναλεω: Ακομα δεν εχεις δει τιποτα! ;)
Αντε συνεχισε και μολις ξαναδεις κατι που θα σου κανει εντυπωση πε με!
Mar 02 2010 15:29
Zoro → Robin-Chwan
Έτσι, don't spoil me! :rolleyes:
Είχα παρατηρήσει τον Mistgun από παλιά ήδη βασικά, σε ένα cosplay και, επειδή είχε κάτι στο κεφάλι που θύμιζε forehead protector (?), νόμιζα ήταν από το Naruto και έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω ποιος ήταν... μετά τον πέτυχα στην sig του Scorpion (ευτυχώς δεν είχε μεγάλο spoiler) και τον έμαθα, αλλά δεν περίμενα να τον δείξουν τόσο νωρίς. Cool τύπος πάντως, μου θύμισε τον Shino αρκετά. :P
Πάω να συνεχίσω!
Mar 02 2010 15:15
Zoro → Robin-Chwan
OMG ρε! Ήδη βελτιώθηκε η σειρά, με το που εμφανίστηκαν Luxus, Mistgun και οι αποστολές του 2ου ορόφου!
Ως τώρα νόμιζα ότι Natsu, Gray και Erza ήταν οι δυνατότεροι, aka είχαμε δει όλα τα μέλη και μου την έσπαγε που από την αρχή ήδη ήταν τόσο δυνατοί (ειδικά Natsu), ενώ προς το παρόν έφτιαξε η "αλυσίδα" δύναμης ευτυχώς.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Mar 02 2010 15:09
crazyBoyMangaFun → shinigami94
se 3 meres se toso ligo xrono online ta ides?kai ego kolimenos eimai einai to proto mou anime
Mar 02 2010 15:06
ZeLiGa → Zoro
Κοίτα, και οι ταινίες του tim τέτοιους περίεργους χαρακτήρες έχουνε. Απλά δεν τους βγήκε τόσο καλά. Σίγουρα μερικοί θα μπορούσαν να είχαν βγει καλύτεροι...
Mar 02 2010 14:19
zade → Anelis
Soy άρεσε το Pride and Prejudice & ZOMBIES ;
Τώρα θα δεις ....
[url]http://www.youtube.com/watch?v=X58RPS665V0&feature=player_embedded[/url]
Mar 02 2010 12:15
Six Winged Angel → Vegetasmate
Όχι καλέ χαλαρά αν είναι έτσι XD εγώ απλά είδα αυτό που έλεγε ο Φώτης στο πρώτο ποστ "Στο τέλος του ποστ αυτού θα δημιουργηθεί μια λίστα, για να ξέρετε τι έχει ήδη επιλεγεί." και εμπερδεύθην :P
Mar 02 2010 08:14
Vegetasmate → Six Winged Angel
βρε καμενο κορμι!!!! δεν λεει πουθενα οτι αν καποιος παρει ενα τραγουδι αλλος δενμπορει να τραγουδησει!!! μιλησα με τον Φωτη και μου ειπε οτι ενα τραγουδι μπορουν να το πουν οσα ατομα θελουν..εκτος κ αν ξενερωνεις με την ιδεα να πει το οπενινγκ του ΟΠ αλλο ατομο.....εκει παω πασο......
Mar 02 2010 00:38
Phantom Duck → ZeLiGa
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nope, δεν έχει τύχει να διαβάσω το Hellblazer, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα. Κάποια στιγμή θέλω να το διαβάσω αλλά είναι και τεράστιο το άτιμο[/SIZE][/FONT]
Mar 02 2010 00:36
Vegetasmate → Wisdom
sofia-chaaan!! euxaristo poli....meta eida kai to post sou sto thread me ta link (ti zoon pou eimai)
euxaristo poli poli.....asxeto fb exeis?
Mar 02 2010 00:25
Phantom Duck → The Tragic Prince
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Λες ? Πολύ πιθανόν σε καμιά Μαύρη Τρύπα πριν καιρό, τι να σου πω :P[/SIZE][/FONT]
Mar 02 2010 00:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed