Community Status Updates
Erisadesu → Night Wizard Seal
δεν είναι που το θυμήθηκα...είναι πως στον μπέο το ξέρεις...εσύ...
που μάλλον ήσουν σπέρμα ακόμη όταν αυτό παιζόταν.
Mar 02 2010 23:37
iristella → Robin-Chwan
Βerserk anime ή manga? Το anime είναι άθλιο, to manga παλεύεται for the gore and Griffith. Ξεκίνα κατευθείαν το manga καλύτερα να γλιτώσεις τον χρόνο σου.
Ας for the school thingie. Πάρε ένα κενό τετράδιο και ζωγράφιζε εκεί ακόμη και εν ώρα μαθήματος. That's what i did. Αλλά φρόντισε να προσέχεις παράλληλα και στο μάθημα. Yeah i know i sound a bit old by saying that but let's just pass by it and accept my pearls of wisdom. Γκουχ!
Mar 02 2010 23:31
Robin-Chwan → Tenshi
Να μην ξεχασεις να παρεις εντομοκτονο. Οπου και να πας εκει θα σου χρειαστει!
Mar 02 2010 23:21
Robin-Chwan → iristella
Παναγια μου! Μιλας σα να σαι γρια Ο_Ο. Εγω στα μαθηματα ζωγραφιζω. Εχω σκισει απο το τετραδιο της Ιστοριας ολες τις σελιδες με τις ασκησεις και το εχω γεμισει με ζωγραφιες! (Να δω οταν μου το ζητησει για τις ασκησεις τι θα της πω)
Για το Mononoke θα αργησω να σου πω εντυπωσεις γιατι μολις σημερα αρχισα το Beserk. Αλλα ετσι οπως παω εγω σε καμια βδομαδα θα το χω τελειωσει!
Mar 02 2010 23:20
Azathoth
→
Tenshi
>.> bravo sto kuragio sou, den tha tolmusa pote na pao afriki ego :P
Mar 02 2010 23:15
Tenshi → Erisadesu
Θα προσεχω Λιζα μου. Μην ανησυχεις!! Εξαλλου θα παω στις βορειες χωρες οπου εκει δεν υπαρχει κινδυνος!!! Φιλια πολλαα!!!!!
Mar 02 2010 23:09
QueenofHearts → iristella
Θα γίνουμε είδηση. "Μονονόκε κούκι έγινε λόγος να χυθεί βασιλικό αίμα"*nosebleed*
Mar 02 2010 23:02
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
[url]http://www.yugioh-online.net/top/english-eu/index.html[/url] Ριξε μια ματια παντως.
Mar 02 2010 23:01
iristella → Robin-Chwan
Xεχ γι αυτό σου λέω ότι έχεις να καείς ακόμη..... Έχεις όλο το χρόνο δικό σου. Τώρα για τα μαθήματα είναι ένα ζήτημα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κουράγιο.
Περιμένω εντυπώσεις από το Mononoke.
Mar 02 2010 22:56
Erisadesu → Tenshi
καλό ταξίδι και να προσέχεις κανόνισε αν αρρωστήσεις θα σε σπάσω στο ξύλο....
και προσοχή σε ότι κάνεις...
Mar 02 2010 22:50
DarkElf
→
Azathoth
Κατέβασα τους Enslaved και θα κατεβάσω και burzum.Όχι,όχι,όχι,όχι κατευθείαν.Και τα death φωνητικά σιγά-σιγά τα συνήθισα.
Mar 02 2010 22:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed