Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Night Wizard Seal

δεν είναι που το θυμήθηκα...είναι πως στον μπέο το ξέρεις...εσύ... που μάλλον ήσουν σπέρμα ακόμη όταν αυτό παιζόταν.
Mar 02 2010 23:37
Photo

iristella → Robin-Chwan

Βerserk anime ή manga? Το anime είναι άθλιο, to manga παλεύεται for the gore and Griffith. Ξεκίνα κατευθείαν το manga καλύτερα να γλιτώσεις τον χρόνο σου. Ας for the school thingie. Πάρε ένα κενό τετράδιο και ζωγράφιζε εκεί ακόμη και εν ώρα μαθήματος. That's what i did. Αλλά φρόντισε να προσέχεις παράλληλα και στο μάθημα. Yeah i know i sound a bit old by saying that but let's just pass by it and accept my pearls of wisdom. Γκουχ!
Mar 02 2010 23:31
Photo

Robin-Chwan → Tenshi

Να μην ξεχασεις να παρεις εντομοκτονο. Οπου και να πας εκει θα σου χρειαστει!
Mar 02 2010 23:21
Photo

Robin-Chwan → iristella

Παναγια μου! Μιλας σα να σαι γρια Ο_Ο. Εγω στα μαθηματα ζωγραφιζω. Εχω σκισει απο το τετραδιο της Ιστοριας ολες τις σελιδες με τις ασκησεις και το εχω γεμισει με ζωγραφιες! (Να δω οταν μου το ζητησει για τις ασκησεις τι θα της πω) Για το Mononoke θα αργησω να σου πω εντυπωσεις γιατι μολις σημερα αρχισα το Beserk. Αλλα ετσι οπως παω εγω σε καμια βδομαδα θα το χω τελειωσει!
Mar 02 2010 23:20
Photo

Azathoth → Tenshi

>.> bravo sto kuragio sou, den tha tolmusa pote na pao afriki ego :P
Mar 02 2010 23:15
Photo

Tenshi → Azathoth

Μαροκο, Τυνησια, Αλγερια, Αιγυπτο!!!
Mar 02 2010 23:11
Photo

Tenshi → iristella

Xexexe!!!! Mother Iri!! sounds good!! :P
Mar 02 2010 23:10
Photo

Mr. Brightside → Phantom Duck

Λατρευω το αβαταρ σου! Και η υπογραφη φοβερη! :p
Mar 02 2010 23:10
Photo

Tenshi → Erisadesu

Θα προσεχω Λιζα μου. Μην ανησυχεις!! Εξαλλου θα παω στις βορειες χωρες οπου εκει δεν υπαρχει κινδυνος!!! Φιλια πολλαα!!!!!
Mar 02 2010 23:09
Photo

Tenshi → Robin-Chwan

Σε ευχαριστω παρα πολυ !! Θα φερω απο ολα!! εννοειτε!! :D
Mar 02 2010 23:09
Photo

QueenofHearts → iristella

Θα γίνουμε είδηση. "Μονονόκε κούκι έγινε λόγος να χυθεί βασιλικό αίμα"*nosebleed*
Mar 02 2010 23:02
Photo

Mr. Brightside → Night Wizard Seal

[url]http://www.yugioh-online.net/top/english-eu/index.html[/url] Ριξε μια ματια παντως.
Mar 02 2010 23:01
Photo

iristella → Robin-Chwan

Xεχ γι αυτό σου λέω ότι έχεις να καείς ακόμη..... Έχεις όλο το χρόνο δικό σου. Τώρα για τα μαθήματα είναι ένα ζήτημα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κουράγιο. Περιμένω εντυπώσεις από το Mononoke.
Mar 02 2010 22:56
Photo

Erisadesu → Tenshi

καλό ταξίδι και να προσέχεις κανόνισε αν αρρωστήσεις θα σε σπάσω στο ξύλο.... και προσοχή σε ότι κάνεις...
Mar 02 2010 22:50
Photo

DarkElf → Azathoth

Κατέβασα τους Enslaved και θα κατεβάσω και burzum.Όχι,όχι,όχι,όχι κατευθείαν.Και τα death φωνητικά σιγά-σιγά τα συνήθισα.
Mar 02 2010 22:44