Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → zafoulis

εγω εβλεπα το dance in the vampire bund....το οποιο τελειωσε...το seikon no qwaser το οποιο ειναι ωραιο αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν εχουν βγαλει καινουργιο επεισοδιο......αυτα!!!!εγω προλαβαινω γιατι παω πρωτη λυκειου!!
Mar 03 2010 14:30
Photo

QueenofHearts → amaya3

Θα το φτιάξω σε thread λίαν συντόμως και θα σε ειδοποιήσω!!!
Mar 03 2010 13:25
Photo

amaya3 → QueenofHearts

Requesting sauce for your lovely avatar!:congrats:
Mar 03 2010 13:16
Photo

mono → Erisadesu

Γιατί κλάνει το γατί!
Mar 03 2010 13:06
Photo

Erisadesu → yashamaru

όχι ότι μου πέφτει λόγος στην συζήτηση που κάνεις με την απο κάτω... αλλά ο Ζακ Έφρον θα είναι πολύ λάθος επιλογή για τον Yagami... ο Yagami θα πρέεπι να ειναι κάποιος που θα φαινετε έξυπνος με την πρώτη ματια... ο Έφρον απλά φαίνεται πλαστικός και ηλίθιος όσο μια barbie.
Mar 03 2010 12:52
Photo

Erisadesu → mono

εσύ ρε πορνοτσουτσου γιατί πετάγεσαι;
Mar 03 2010 12:50
Photo

ANM → VampireGirlization

[B][COLOR=Blue]Για να είμαι ειλικρινής, οχι κάποιο συγκεκριμένο είδος... Στην αρχή ήμουν κολλημένη με τα romance.. Τώρα βλέπω σχεδόν τα πάντα... Εσύ βλέπεις κάτι συγκεκριμένο...?[/COLOR][/B]
Mar 03 2010 12:45
Photo

veg3ta → thanasis1594

Για το meeting δεν μπορουμε να σου πουμε απο τωρα ποια μερα θα γινει, γιατι δεν το αποφασιζει ενα ατομο αλλα ολοι μαζι. Λογικα την Πεμπτη θα το οριστικοποιησουμε. Αν τοτε δεν εχεις ιντερνετ παρε τηλ τη Στεφι για να σε ενημερωσει :gotit:
Mar 03 2010 01:43
Photo

iristellaVetus

[QUOTE=Vetus;372922]Otaku no Musume-san ( [URL]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=8427[/URL] ). Aν σου άρεσε το Genshiken (και σε ποιόν δεν αρέσει θα μου πείτε τώρα :blingeye2: ) στο προτείνω ανεπιφύλακτα. :riiight: Ευελπιστώ να βγει κάποτε και σε anime.[/QUOTE] Τhanks! ^^
Mar 03 2010 01:40
Photo

legeon → giota83

Κουμουρτζήνα ε?τι καιρό κάνει στην πατρίδα?
Mar 03 2010 01:27
Photo

Azathoth → DarkElf

apo burzum ine sigekrimena, to aske ine skliro gia arxi malon, ke ta perisotera ala ine mono melodika ke xoris fonitika, telios ambient, ala prepi na akusis to Filosofem ke to Belus, to belus vgeni tora ke ine telio apo oles tis apopseis. Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
Mar 03 2010 00:17
Photo

Phantom Duck → Mr. Brightside

Thanks, το Μαύρο Φάντασμα είναι αγαπημένος χαρακτήρας. Ήταν καιρός να βρει το δρόμο του στο adminιλίκι όντας και αυτός Phantom (Blot) XD
Mar 03 2010 00:07
Photo

iristella → Robin-Chwan

Βασικά στο θέμα των anime/manga όχι τόσο πολλά όσο θα ήθελα. Μεγάλη λίστα λίγος χρόνος και πολλές ασχολίες. Αλλά το καλό είναι ότι είμαι ευχαριστημένη με αυτά που βλέπω διαβάζω (ή τουλάχιστον με τα περισσότερα) και ότι έχω δεί λίγο (και αλλού λίγο περισσότερο) από τα περισσότερα είδη. Και όσο για τις διαφορές σε αnime και manga έχε υπόψιν σου ότι 99% το manga βγαίνει καλύτερο.
Mar 03 2010 00:06
Photo

Phantom DuckTea-chan

Άκυρο post, τσέκαρε ΠΜ XD
Mar 03 2010 00:04
Photo

Robin-Chwan → iristella

Μου χουνε πει οτι το anime ειναι χαλια και ξεκινησα κατευθειαν απο το manga. Τωρα πια κοιταω τις διαφορες μεταξυ anime & manga γιατι την εχω πατησει πολλες φορες! Τωρα πια ετσι αλλιως θα επαιρνα κενο τετραδιο γιατι το παλιο μου τελειωσε. Και στο μαθημα φροντιζω και προσεχω (Τωρα ειδικα που ειναι ο καιρος των διαγωνισματων μεχρι και στη μουσικη προσεχω) Θελω να σε ρωτησω γιατι το χω απορια: Ποσα anime/manga βλεπεις διαβαζεις?? Πρεπει να ειναι ατελειωτη η λιστα!
Mar 02 2010 23:49