Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;374142]Αυτό δεν έχω ιδέα πού να το βάλω... το βάζω εδώ προς αποφυγή spoilers. [B] [URL="http://klnothincomin.deviantart.com/art/Animation-Bleach-Shinji-Shikai-156418774"]Sinji Shikai Fan Animation.[/URL][/B] [/QUOTE] Whoah, καταπληκτικό. Καλύτερο απο το release της Harribel και το bankai της Soifon που και αυτά έχουν γίνει animated. Έχει ταλέντο ο τύπος. Thanks for sharing it.
Mar 07 2010 11:25
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Σε ευχαριστώ πολύ Rin ! Να εισαι καλά ρε ! :D
Mar 07 2010 11:17
Photo

Hyuuga_Nikorasu → iristella

ναι συμφωνω απολυτα... αλλωστε και εγω εχω κανει απειρες συζητησεις για ναρουτο εντος και περισσοτερο εκτος φορουμ, η ενσταση μου ηταν μονο στο να μην τσακωνομαστε και να χαλιομαστε μεταξυ μας, απο την στιγμη που συζηταμε ηρεμα δεν βρισκω κατι κακο... για παραδειγμα εχω μια απορια του στυλ: γιατι τωρα που η κονοχα ειναι σε παρακμη κανενα χωριο δεν της επιτιθεται? αν αρχισω και το αναλυω δεν θα καταληξω πουθενα γιατι απλα ο μανγκακα δεν θελει να γινει αυτο τωρα, δεν τον βολευει στην πλοκη απλα... αυτη ειναι η απαντηση στο ερωτημα μου. Βεβαια μπορω να το συζητησω με καποιον αυτο και να συμφωνησουμε η να διαφωνησουμε, ο διαλογος δεν χαλασε κανεναν (...στην δημοκρατια)
Mar 07 2010 03:55
Photo

Shihama-ru → amaya3

Hey, τελειωσα TCP!!!Κορυφη πραγματικά ,είχες δικαιο...[SIZE=1](για λεπτομεριες στο thread)[/SIZE] Αν και κάηκα λίγο, 2 μέρες το διαβάζα μανιωδώς για να το τελειωσω, με αποτέλεσμα τα απλυτα στον νεροχύτη να φτάνουν το ταβάνι τώρα:hahaha:.
Mar 07 2010 02:39
Photo

Hanzo → meidei

Την υπογραφη την βρηκα απο το μεγαλυτερο fan site για ace attorney to Court Records.Eκει θα βρεις τα παντα απο το game απο wallpapers,avatars/signs,sprites κλπ.Τσεκαρε το αν και τωρα εχουν ενα προβληματακι με τον server και δεν παει τοσο γρηγορα οσο παλια.Εχει διαφορα παντως. In other news το Μiles Edgeworth Investigations το πηρες? :P
Mar 07 2010 02:30
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, δεν είναι απίθανο, και εγώ τους είχα πετύχει και εκτός του cosplay meeting. Εξάλλου δεν πιστεύω να είχαν ντυθεί και πολλοί akatsukαίοι τότε.
Mar 07 2010 01:09
Photo

Whitelighter → Kenny

Παραμονεύεις για 2000 GET, ε;
Mar 07 2010 00:57
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, όντως ήσουν λίγο αγχωμένη στην αρχή . Ειδικά εκεί που φτιάχναμε τα τραπέζια λέω "ωχ να κάτσουμε γρήγορα γιατί βλέπω την Αννια να τρέχει ξαφνικά έξω απο το μαγαζί". Αλλά εντάξει, λογικό είναι. Και εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορα και χειρότερα. Απο εδώ και πέρα θα είσαι και πιο άνετα σε κάθε meeting. Βοηθά και το γεγονός πως είναι όλοι τους καλά παιδιά.
Mar 07 2010 00:49
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χαχα οκ. Για πες εντυπώσεις απο το super-whoah meeting. Θα μας ξανάρθεις ή δεν αντέχεις τέτοια εμπειρία και άλλη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο ? :p
Mar 07 2010 00:35
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Εε κλέβεις. Εγώ ήθελα να το θυμηθείς το πρωί και μετά. Όχι μεσα σε μερικές ωρες ! :p Πλάκα κάνω. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ! Αλλά μάλλον θα μου ευχηθείς πολλές φορές "χρόνια πολλά" μέχρι να πάρω το πτυχίο. :p
Mar 07 2010 00:25
Photo

Radagast → Zoro

Χαχα την πάτησες ποιος σου είπε πως μπαίνω κάθε μέρα. Μόνο όταν είμαι μέσα (στη μονάδα), συνήθως έχω τον χρόνο για το μσν. (1 στις 3 μέρες δλδ) Όταν είμαι σπίτι ή με παρέα θά'μαι (έξω ή μέσα) ή θα κοιμάμαι... :P
Mar 06 2010 23:25
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

:hi: τι γινεσαι? =)
Mar 06 2010 21:53
Photo

Black Rockiristella

[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/9420/suiseinekomimilm5.gif[/IMG] πάρε κι εσύ γατάκι να χαρείς
Mar 06 2010 21:43
Photo

Kisara → gexion

Τα αξίζεις και με το παραπάνω, φιλενάδα, μην ευχαριστείς!!!!!
Mar 06 2010 19:18
Photo

spartankid → darkphoenix

κωλομπαρά κωλομπαρά θα στην εκόψω την ουρά
Mar 06 2010 19:04