Community Status Updates
Hellraider → Jorg
Ευχαριστώ,θα τη χρειαστώ!
Ακόμα τίποτα,αφού βγουν τα μόρια δηλώνεις.Αγγλική φιλολογία ή ιστορικό αρχαιολογικό με ενδιαφέρει.Μικρές διαφορές έχουνε στα μόρια και παίζει ρόλο τι θα γράψω αγγλικά για το αν θα το πιάσω το πρώτο.Πάντως σε όποιο και από τα δύο να περάσω θα είμαι κατευχαριστημένος!Καλό κουράγιο και στον αδερφό σου.Πες του ότι δεν είναι μόνος. :P
Mar 07 2010 18:58
meidei → Hanzo
Ως "σοβαρός γκέιμερ" που είμαι, τα παίζω λες και είναι επεισόδια της πρώτης σεζόν της Suzumiya Haruhi, δηλαδή με τυχαία σειρά. Έπαιξα apollo και γύρισα να παίξω το justice for all. It's a matter of hours το not guilty και της τελευταίας υπόθεσης.
Mar 07 2010 18:49
Zoro → Radagast
Καλά, αν πρέπει να περιμένουμε να βρεθούμε και οι 2 μέσα την ίδια ώρα... κατάλαβα, θα τα πούμε όταν σε απολύσουνε! :hahaha:
Mar 07 2010 16:50
Kenny → Anyparktos
[QUOTE]Είδα το 3ο μέρος του Μemories εχτε.Το "cannon fodder".Δε μου άρεσε.Ήταν χαλαρά το χειρότερο τμήμα του memories.Εντάξει αντιπολεμικό θέμα and everything αλλα αυτο το theme του "δε ξερουμε ποιον πολεμαμε απλά τον πολεμάμε για την πατρίδα" είναι πολυχρησιμοποιημένο και κοινότυπο.Θα μου πεις μέσα σε 20 λεπτά δε θα πρεπε να περιμενω παραπανω αλλα στο διπλάσιο χρονικό διάστημα το "Magnetic rose",το πρωτο short movie του Memories ήταν απλά ανώτερο.[/QUOTE]Μην τους ακούς τους άλλους. Εγώ μαζί σου είμαι.
Mar 07 2010 16:38
veg3ta → Fred18
Βρε καλως τη μικρη μας Sasori... Τι ακυρο αβαταρ ειναι αυτο που εβαλες??? :bleh:
Mar 07 2010 16:24
Dante80 → S.T.P.K.
Το user title σας άλλαξε, καθώς περιείχε spoiler. Plz choose another, cheers...^^
Mar 07 2010 16:19
Hanzo → meidei
Oταν λες προηγουμενο εννοεις το Apollo?
To λυπαμαι που τρωει hate αυτο το καημενο.Mια χαρα game ειναι και με φοβερους χαρακτηρες.Ειδικα ο eldoon και η φυσαρμονικα του ειναι θρυλικες :P
To edgeworth παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Εχω τελειωσει 3 απο τις 5 υποθεσεις και συνεχιζω.
Mar 07 2010 16:13
Jorg → Hellraider
Ασ᾽ τα σε καταλαινω. Και ο αδερφος μου δινει πανελληνιες φετος και ριχνει το διαβασμα της ζωης του.
Αντε λιγος καιρος εμεινε ακομα...
Καλη επιτυχια παντως!
btw, τι εχεις δηλωσει;
Mar 07 2010 15:50
Stefi-chan → Fred18
Frikachuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~ *glomps* Welcome to da club *thumbs up*
PS. Γιατί, μα γιατί, όσοι κάναμε cosplay και έχουμε profile picture, αυτή η profile picture είναι του χαρακτήρα που κάναμε cosplay?
Mar 07 2010 13:18
Stefi-chan → GhostPrince
I'm super this week *thumbs up* :D Έφτασα up-to-date στο manga του One Piece και είμαι pumped up :3 Εσύ τι κάνεις?
Mar 07 2010 13:16
Hellraider → Jorg
Λογικό να μην το έχεις παρατηρήσει,δεν ποστάρω και τόσο συχνά πλέον.Πανελλήνιες βλέπεις.
Δυστυχώς το έχω onhold το hitman λόγο έλλειψης χρόνου.Άντε να έρθει το καλοκαιράκι να το συνεχίσω επιτέλους.
Mar 07 2010 13:04
meidei → Hanzo
Κοίτα να δεις που υπάρχει fansite και δεν το πήρα είδηση. Ευχαριστώ, hanzo.
Τον Μάιλζ τον πήρα [URL="http://dm3k.wordpress.com/2010/03/04/%E8%B2%B7%E3%81%A3%E3%81%9F/"]προχθές[/URL]. Δεν το έπαιξα ακόμα. Έχω ακόμα μια υπόθεση να εκκρεμεί στο προηγούμενο.
Mar 07 2010 11:53
Black Kaiser → Tea-chan
Εδώ :
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Sy79VrIHzHw[/URL]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=RAmHY2hrRuU[/URL]
Enjoy. Έχει και την released μορφή του πολυαγαπημένου μου μέσα ! :nanteee:
Mar 07 2010 11:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed