Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

axax....suliphtiria XD an kiegw dn paw pisw....fisikh kateu8hnshs grafw th deytera omos :\-- anyway kala OP xamos ginete an kiexw faei xenera p pe8anan arketoi char p maresan :\ ala apth alh ena soro epic pramata eginan XD anyway ...εγω διαβαζω το akumetsu εδω και κατι μερες που λεει αγρια :D
Mar 17 2010 20:58
Photo

melkior → Keiki

Άσε εδώ και τρεις βδομάδες έχω φάει τρελό κάψιμο με dragon age kαι mass efect και δεν έβλεπα τίποτα, τώρα σιγά σιγά έπιασα τα ongoing και έχουν μαζευτεί πολλά τα άτιμα. Εσύ πως πας? βλέπεις τίποτα κάλο? Πολύ ξηρασία έχει πέσει φέτος στο sci-fi τελευταία και δεν βλέπω και τίποτα κάλο να ρχεται:smokingg:
Mar 17 2010 20:50
Photo

Omoikane → Vampire Princess

Εγω πηγαινω στην Kazuko-sensei,Ιαπωνικη Γλωσσα Γεωργιαδου,στην Ικτινου.
Mar 17 2010 20:47
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

hehehe μολις διαβασα τα συγκλονιστικο ΟΡ chapter ακουγοντας μουσικη, τωρα με βλεπω να χαζεψω καμια μιση ωρα γενικα εδω στον υπολογιστη και μετα μαλλον θα ξαναριξω καμια ματια στη αλγεβρα γιατι γραφω τεστ αβριο... :( (εφιαλτης)
Mar 17 2010 20:44
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

τπτ....βαριεμαι....ζωγραφιζω....ακουω κατι ανιμε ost...xD e ayta....πριν καμια ωρα τελιωσα απτα fro :P (και χαλαρωνω) hah anyway τι κανεις εσυ? ^^
Mar 17 2010 20:31
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Απ'τα ιδια, τιποτα το σπουδαιο.... εσυ;
Mar 17 2010 20:15
Photo

Azathoth → Nozomu

online tha paris kana acekard. [url]http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?searchtxt=nintendo%20ds[/url]
Mar 17 2010 20:01
Photo

Tomodachi2

Φερτα ολα μαζι σου σε στικακι να τα περασουμε εκει.
Mar 17 2010 19:58
Photo

Nozomu → Azathoth

oxi gia to acekard milousa... xD ase... 50 eura sto plaisio i soulsilver... T^T oootan vgei...
Mar 17 2010 19:58
Photo

IreneTheCardcaptor → Tomodachi2

Βρε συ Λία-chan, έστειλα τα τραγούδια αλλά δε τα 'χει στη λίστα καραόκε που έχει και τους άλλους που δηλώσαν τραγούδια. Μήπως τα στέλνω αλλού;
Mar 17 2010 19:47
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

I will gladly accept your wishes Lexus-sama :P
Mar 17 2010 19:37
Photo

Zoro → Scorpion

Ναι, resizing, cropping, transparency κλπ is my specialty... υλικό μου λείπει κι εμένα... είναι μέχρι να τον δείξει πιο πολύ στο anime. TY και πάλι. :D
Mar 17 2010 19:32
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Χεχε badass να 'ναι και ότι να' ναι για μένα πάλι... επίσης έχει μια από τις αγαπημένες μου ικανότητες εκεί μέσα και φυσικά και μόνο που πλάκωσε τον Natsu, που έχει plot shield, αρκεί. :P Μυστήριοι ε; Δλδ να υποθέσω πας τον Mistgun από κει; (κι αυτός μου αρέσει πάντως) Heh, it's a deal then NWS-kun. :P
Mar 17 2010 19:30
Photo

Scorpion → Zoro

no prob παντως να ξερεις υπαρχουν λιγες Pic του Luxus και ακομα λιγοτερες Mistgun οχι για ναδεις τη τραβηξα για να βρω το set μου τεσπα θα ψαξω και γω και αν βρω κτ καλλο θα στο αφησω resizing στις pic νομιζω ξεριες να κανεις αν οχι πες μου
Mar 17 2010 19:28
Photo

Nekyia → Hyuuga_Nikorasu

Hullooooo :blush2:
Mar 17 2010 19:25