Community Status Updates
mono → QueenofHearts
Respect για το ιδιώτης. Το έιχα διαβάσει στο Λύκειο στα σχόλια του βιβλίου και μου είχε κάνει τόση εντύπωση που μετά απο τόσα χρόνια το θυμάμαι ακόμα...Είναι από αυτά τα μικρά πράγματα που αλλάζουν τη ζωή σου...
Mar 18 2010 12:54
Nighteyes → anaktas
Aν επιτρέπεται, γιατί;:hmmm: Βλέπω ότι έχεις πολύ καλό χέρι(Μακάρι να είχα το μισό σου ταλέντο:unlucky:).
Γιατί άλλαξες γνώμη έτσι ξαφνικά;
Προσωπικά δεν μπορώ να το σβήσω γιατί δεν βρίσκεται στον τομέα μου, αλλά θα μεταφέρω το αίτημα σου.
Mar 18 2010 11:57
croco~boy → Scorpion
Ναι, το εχω τελειωσει το μανγκα. Θελω να σ πω οτι ολες τα σπανε. Ειναι δικη σου δουλεια??
Mar 18 2010 11:28
croco~boy → Night Wizard Seal
Σπουδαζω διαιτολογια. :D
Why r u asking ??? :joyful:
Mar 18 2010 11:25
Keiki → melkior
Gaming ε? Περιμένω το Command and Conquer 4, καμένος με τα strategy εγώ. Απο anime αυτή η season ήταν μάπα γενικώς, το Durarara μόνο κάτι ψιλολέει, τα άλλα για να περνά η ώρα μόνο. Μου την βάρεσε κι εμένα και ξεκίνησα το "Mobile Suit Gundam", το πρώτο πρώτο. Το πηγαίνω πολύ στο χαλαρό, 1 επεισόδιο την ημέρα. Θα πάρει καιρό αλλα δε γίνεται αλλιώς, είναι πολύ retro και κάθεται λίγο βαρύ.
Απο εκεί και μετά, το "El Cazador de la Bruja" μου άρεσε, τύπου girl-with-a-gun, συγγενικό με Madlax/Noir θα έλεγα αλλά κάπως λιγότερο βαριά η ατμόσφαιρα του. Απο Sci-Fi γενικώς έχει πέσει νέκρα πάντως.
Mar 18 2010 11:24
Anelis → Zoro
χαζό το νέο nick θέλω το παλιό να μπορώ να σε καταλαβαίνωωωω!!!
τιντουτο το λέξους; fail fail!!
ενίσταμαι!
Mar 18 2010 05:49
Black Kaiser → veg3ta
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Όχι ρε φίλε. WIN
Mar 18 2010 02:17
zade → Phantom Duck
Εννοείται ότι θα κατέβω!Κι εγώ έτσι λέω.Θα είμαι όλο το τριήμερο.Πιστεύω θα συναντηθούμε.θα ξαναμιλήσουμε όταν ο καιρός θα είναι εγγύς.Καμμένος ; Εσύ ; Αποκλείεται;
Mar 18 2010 01:01
Phantom Duck → GhostPrince
Από anime / manga από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, η λίστα δεν έχει τελειωμό. Από κόμικς πάλι διαβάζω αρκετά πράγματα, όμως τα Disney είναι η μεγάλη μου αγάπη, όπως πιστεύω φαίνεται.
Mar 18 2010 00:42
Phantom Duck → zade
Yo, τι λέει ? Θα κατέβεις από Comicdom μεριά μπας και τα πούμε in real life καμιά φορά ? Θα είμαι και τις 3 μέρες όλη μέρα εκτός απροόπτου (καμμένος γαρ).
Mar 18 2010 00:39
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Hey! Μια χαρα, εσυ ολα καλα; Αυριο παω 6ημερη ποια προετοιμασια μου λες εσυ :P
Πώς πας?
Mar 18 2010 00:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed