Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Χεχε, θυμάμαι παλιά που σε είχα ρωτήσει κάτι παρόμοιο, στην σύγκριση Sasuke-Vegeta και έλεγα μήπως, τώρα που έβαζα τις φυλές στο παιχνίδι ενώ, έπαιζε τπτ διαφορετικό αλλά μπααα, [B]Uchihater[/B] είσαι και παραμένεις φαίνεται (οπ, σου βρήκα και νέο παρατσούκλι, hope you like :P).
Καλά το ότι υπάρχουν μεγάλα shonen καλύτερα του OP δεν το αμφιβάλλω, άλλωστε το OP καλύτερο από τα 3 μου φαίνεται απλά (Bleach δεν έχω δει ακόμη βέβαια, αλλά δεν νομίζω πως κάνει πολύ διαφορά, με βάση τα όσα βλέπω και ακούω), μετά δεν είναι ότι μου αρέσουν και όλα εκεί μέσα... μερικοί υπερβολικά βλάκες/παιδιαστικοί εχθροί/χαρακτήρες με εκνευρίζουν τα μάλα ώρες ώρες πχ. :P
Πάντως να παραδεχτώ ότι το FT έρχεται αρκετά κοντά στο OP στις προτιμήσεις μου. Έχει πιο χαλαρό κλίμα οπότε μερικοί gtp χαρακτήρες που εμφανίζονται που και που δεν με ενοχλούν όσο στο OP, που τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πια.
Ελπίζω το FMA ή κάνα άλλο απ' αυτά που θέλω να πιάσω να συνδυάζει τα καλά στοιχεία των 3 μεγάλων shonen και να περιορίζει τα άσχημα. :)
Mar 22 2010 16:40
Toriko → Xod
Χοd τα σπας,χαρηκα πολλη που σε ειδα στο παρτυ,κανεις απιστευτα spot,και το avatar σου ειναι πολλη τρελο και γαματο!!
Mar 22 2010 15:26
Night Wizard Seal → DiEZ
Επίσης (ξανά) μια άλλη σειρά που είχα ξεκινήσει να διαβάζω και είναι με Αρχαία Ελλάδα και θεούς είναι αυτή.
[URL]http://www.onemanga.com/Legend_of_Nereid/[/URL]
Επίσης αρκετά ενδιαφέρον. :P
Mar 22 2010 15:04
Nozomu → Night Wizard Seal
:hahaha:Τελειοοοοοο! Να ειχαμε μια hot spring τωρα...:bath: Τι καλα που 8α ηταν...:drink: Αλλα που τετοια τυχη...:emptyonexg1:
Mar 22 2010 14:57
endless_inspiration → valadorn
ευχαριστώ πολύ για τις ευχες!!!
sorry που άργησα αλλά είχα κάποιο πρόβλημα με το pc.....:/
Mar 22 2010 14:47
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
(Μην κάνεις πλεονασμούς! Αφού είναι ανθρωποφάγες, είναι και κανιβαλό....)
These things are nothing but a mere bunch of useless creatures.
Mar 22 2010 14:37
Night Wizard Seal → Nozomu
Α νόμιζα ότι το έβαλες λόγω της ιαπωνικής σημασίας της λέξης. Izumi (泉)είναι η φυσική πηγή, η καθαρή πηγή στα ιαπωνικά, και σε compounds διαβάζεται sen, και μαζί με το on ---> onsen 温泉
μας κάνει μια hot spring :)
Πήρα φόρα :P
Mar 22 2010 14:35
Mad_Hatter → Zoro
Sayians=badass
uchihas=loosers
Plz dont do that comparison again :P
To υπερεκτιμημενος παει στο οτι οπου και να μπω ακουω το ποσο γαματος ηταν ο itachi και κυριολεκτικα βαρεθηκα να ακουω για αυτον.Και ναι, αρκετα ψευτικος.
Να το δεις/διαβασεις το fma.Ειναι ανωτερο απο τα manga του WSJ (yup, OP included :P)
Mar 22 2010 13:26
imm0rtal → SkullKaizer
γεια σου φιλος τι λεει?? :hero: ^^
θεϊνξ ρε συ και για το add στους friends!! :Blissfull::tensai:
Mar 22 2010 09:41
imm0rtal → Loke
hey loke τι λεει??? να σε ρωτησω, μηπως κουβεντιασαμε το σαββατο στο maid cafe για berserk?? :P
Mar 22 2010 08:51
Deathless → Kenny
Άφ'ενός η συζήτηση δεν χρειάζεται να καταλήξει εκεί...και 'αφ'ετέρου η απορία ήταν γιατί να μην γίνει κάτι τέτοιο..
Καινούργιες ιδέες ή ιδέες προσιτές οι οποίες έχουν εφαρμοστεί σε άλλα μεγάλα sites...
Καλό το seed και οι σελιδοδείκτες αλλα οποιαδήποτε είδους άνεση που σου γλυτώνει χρόνο είναι καλοδεχούμενη.
No worries, by "surfing" throught the threads I can feel that you spammers and trolls are giving you a headache.
Mar 22 2010 03:47
Erisadesu → iristella
Λοιπόν βρες το : [AF]Go Con -C1 to C6[Completed]- Nishimura Shuuko
Mar 22 2010 00:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed