Community Status Updates
Black Rock → Dante80
σας ευχαριστώ που μου προσφέρατε την πολύτιμη φιλία σας. Ευελπιστώ σε ακόμα μια υπέροχη συνεργασία στο κοντινό μέλλον και λιγότερο κάψιμο εγκεφαλικών κυτάρρων
Mar 22 2010 21:19
minuu → Zoro
ευχαριστω πολυ!αν και οπως ειπες ειναι λιγο παιδικο στην αρχη τ one piece γ αφτο δν επιχειρησα ν τ δω!αλλα τωρα μπορει ν αρχισω.βασικα απ τοτε π τελειωσα ολα τα επεισοδια death note κ πρεπει ν περιμενω μια βδομαδα γ τ naruto εψαχνα κατι καινουργιο!! α ωραιο προφιλ!!!!
Mar 22 2010 21:14
iristella → Erisadesu
πραγματικά δεν μπορούσες να το ποστάρεις σε πιο κατάλληλη στιγμή. Πάνω που είχα ξεμείνει από το τι να διαβάσω. Ούτε στο κεφάλι μου να ήσουνα.
Many thankies.
Mar 22 2010 20:43
croco~boy → laraska
Sorry το εκανα edit αλλα αυτα παθαινω κ γραφω αρλουμπες οταν δεν εχεις στοιχεια κ αλλα περεταιρω. Οντως κ εγω ειμαι φαν της αλλα πρεπει να περιμενουμε 2 επεισοδια ακομα γ να εκτυλιχθεί το ειδυλιο xD.
Mar 22 2010 20:30
Azathoth
→
Nozomu
lol to ixa postari se emena katalathos : ego molis eftasa spiti. imun spiti enos filara mou ke pezame musiki :O xthes perasa apo to spiti gia elaxisto mono ke mono gia na paro to basso :O
Mar 22 2010 20:28
imm0rtal → Loke
αν και η συγκεκριμενη θεωρια με βρισκει αρκετα συμφωνο, δεν πειραζει μωρε ^^
απλα ξερεις ειχα κουβεντιασει τοτε με αρκετα γαματα τυπακια για berserk και λοιπα, αλλα ελα που οταν τους ρωταγα αν ειναι στο ανιμε gr μου ελεγαν ακαταλαβιστηκα usernames οπωτε τους ελεγα "παιδια καντε με εσεις add που ειναι και esay to learn το name μου" :P
nice παντως, χαιρομαι πολυ που βρηκα κοσμο να γουσταρει fantasy σπλατεριες κλπ:if::hehehe:
Mar 22 2010 20:26
laraska → croco~boy
ολιγον ακυρος .... με @@ κεφαλαια ... // ναι αλλα εμφανιζεται αυτην την περιοδο , θα παλεψει με αυτον που κανει παγωτα .
Mar 22 2010 20:23
croco~boy → laraska
Xexe η Luvia δεν ηταν στο σημερινο επεισοδιο εισαι ολιγον ακυρoς αγαπητε μου. :D
Mar 22 2010 20:18
Mad_Hatter → Nighteyes
[QUOTE=Nighteyes]
(Ένα καινούργιο που βγήκε στα Ρώσικα πως το λέγανε;:hmmm:
[/QUOTE]
First squad?
Mar 22 2010 18:50
Loke → imm0rtal
η κβαντικη θεωρια λεει ισως αλλα δε νομιζω :P
δεν ειμαι αθηνα ακομα :P
Mar 22 2010 17:27
Zoro → minuu
Γεια σου και σένα και καλώς όρισες. :)
Μιας και καινούρια, να υποθέσω ότι Naruto και Death Note τα έχεις φτάσει μέχρι τέλους;
Αν ναι, μιας και βλέπω δέχεσαι προτάσεις, σου συμβουλεύω το One Piece για επόμενο. Μαζί με το Naruto είναι από τα αγαπημένα μου shonen... και μην αποθαρρυνθείς από την παιδικότητα της αρχής ή τα πολλά επεισόδια, πιο κει σοβαρεύει αρκετά, όπως και το Naruto άλλωστε.
Καλή διαμονή. ^^
Mar 22 2010 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed