Community Status Updates
Adventurer → Tea-chan
Ναι βρε. Νομιζω το Odeon το εχει στις 6 υποτιτλισμενο οποτε παμε εκει;
(Τηλεφωνα : 2310290290 για το ηχογραφημενο προγραμμα και 8011160000 για κρατησεις)
Apr 16 2010 03:41
Wabbit → VampireGirlization
Γεια σου! Thanks for the request. ^^ Γνωριζόμαστε από κάπου;
Apr 16 2010 00:37
Wabbit → Yo! Master
Haha, thnx! Τα φτιάχνω από εικόνες που βρίσκω στον λολιτόκοσμο :P:P
Apr 16 2010 00:34
Zoro → Robin-Chwan
Α, δλδ το ξεκίνησες, έστω λίγο; :? Αν ναι, πρώτες εντυπώσεις (καλές-κακές, δεν χαλάνε);
Άντε με το καλό να έχεις δικό σου νετ, τώρα που τελείωσαν τα κορόιδα. :p
Apr 16 2010 00:19
zade → Anelis
Jesus rawks! Θα πάω Κόμικντομ.Τελεία και πάυλα.Θες να συναντήσεις ,εμένα το δώρο του Θεού προς τις γυναίκες ; Αν ναι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να με ενημερώσεις και εγώ θα επιληφθώ του θέματος.
Apr 16 2010 00:12
mono → Black Rock
Αχουταααααα τι γλυκούλια :kawaii:
Τρέχω πέρα δώθε να βρω δουλειά, καμιά βολτούλα, σινεμά, anime, manga ήρεμα πράγματα...Σήμερα έπαιξα μετά από πολλά χρόνια μπάσκετ...Αν και δεν ξέρω κατά πόσο μετράει να παίζεις μπάσκετ με το αγόρι σου γιατί του έκανα ματάκια και με άφηνε να κάνω τα δικά μου :hihi2:
Εσύ τι κάνεις βρε? Έμαθα για το χέρι σου, ελπίζω να είσαι καλύτερα...
Apr 15 2010 23:51
iristella → Tenshi
Άλλαξε το manga που έβαλες στο manga pic trivia. Λέει στο filename ότι είναι το Bakuman. ^^
Apr 15 2010 23:15
GhostPrince → Stefi-chan
[SPOILER]ναι ρε ασε...καλα σενα σημειο εσκασα στα γελια...λολ..
Jinbey: I thank you, you saved my life...
Ivan: sleep...you are gonna die!
τι ακιρο ηταν τουτο? χαχαχαχα:P[/SPOILER]
[SPOILER]και ναι φενεται πος 8α δουμε αλαγη στο OP...για κατι πιο επικο και πιο σκοτινο απο πριν O_O anyway....ανιπομονω κιεγω να δω sanji οταν φτασουνε....αλλα πιο πολυ 8έλω να δω τον luffy πως 8α νε οταν ξυπνησει...:sigh2: poor kid,,,-_-[/SPOILER]
btw...ανεβασα κατι Pics με κατι char Που φτιαχα ...χαχα...αν 8ες check the up να μ πεις καμια γνωμη xD
αυτα...τι αλλα εσυ? OP σε πιο επ εισαι? ;) (ανιμε)
Apr 15 2010 22:54
Stefi-chan → GhostPrince
:3 Από εδώ και πέρα θα είναι πιο επικό απ' ότι είναι ήδη, γίνετε αυτό?
[SPOILER]Τι wanna-be ήταν αυτός ο Brownbeard :sigh2: Πάντως θέλω να δω περισσότερο Law, φαίνεται να έχει πολύ plot ο χαρακτήρας :burningbe3: Και ο Ivan είναι μορφή :canthelp: Αν επιστρέψουν αυτοί στο Kamabakka Kingdom, θα δούμε και Sanji ντυμένο okama XD Λογικά τώρα θα αρχίσουν να ξαναμαζεύουν τους Strawhats[/SPOILER]
Α, ναι? Το πολύ την επόμενη εβδομάδα θα είμαι και στο anime up-to-date, οπότε θα τα δω και αυτά :if:
Apr 15 2010 22:39
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Ναι 3 σε ενα XD Συμφερει.
Τα κανζεμπαν ειναι επανεκδοσεις του 2006 απ'οτι ειδα με εξτρα περιεχομενο συμπεριλαμβανομενης και της ιστοριας του Yahiko no Sakabato και αντι για 28 τομων ειναι 21.
Apr 15 2010 22:23
GhostPrince → VampireGirlization
:kakaka:...thx...anyway...αντε καλο υπνο ^^
oyasuminasai~:gn2:
Apr 15 2010 22:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed