Community Status Updates
Kenny → Strange Loop
[QUOTE]Προσωπικα δε με νοιαζει ο αλλος να μαθει τι βλεπω [B]αλλα ουτε και θα του το πω ομως.[/B][/QUOTE]Άρα πρακτικά το κρύβεις κι εσύ. :P
Κοίτα, δεν έχω φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα κρυψίνοιας, όποιος κοιτάξει τους σκληρούς μου δίσκους αμέσως θα βγει τα manga και τα anime... απλά εγώ δεν το λέω αριστερά-δεξιά, γιατί δεν βλέπω το λόγο. Το λέω μόνο σε έμπιστους φίλους που ξέρω ότι θα τα εκτιμήσουν, ή τουλάχιστον δεν θα με κοροϊδέψουν.
Όσο για τους φασίστες που ανήκουν στο football fandom, καμία σχέση με τους παιδόφιλους. Καταρχήν αυτούς τους ξέρει η κυβέρνηση και τους χρειάζεται για να προκαλούν χάος, να καταστρέφουν πορείες και να σκοτώνουν αλλοδαπούς. Αλλά ακόμα και να μην τους χρειαζόταν, there's a LOT of money to be made στο ποδόσφαιρο... δεν πρόκειται να τους αγγίξουν ποτέ, man.
Apr 16 2010 14:48
°•πίΟu-πίΟu•°™ → anime-dono
Καλησπερα! Ειδα [B][URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=358222&postcount=62"]αυτο[/URL][/B] το ποστ σου και επειδη οπως ισως θα γνωριζεις το adn αλλαζει και αυτη η σειρα αλλαζει, ηθελα να σε παρακαλεσω να την κανεις reseed μιας και υπαρχουν ηδη ενδιαφερομενοι αλλα και για να μην χαθει. Αφησε την απαντηση σου[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=365565#post365565"][B]εδω[/B] [/URL]για να ξερουμε οι ενδιαφερομενοι! Σ'ευχαριστω!
Apr 16 2010 14:46
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → VampireGirlization
geia sou ti kaneis?
thnx gia to request.^-^
btw maresei to vampire knight album sou!!theikoo!!XD
Apr 16 2010 14:42
mono → Black Rock
Όπα κατάλαβα...Ένιωσες στο πετσί σου τι πάει να πει ελληνικό δρομολόγιο :if:
Μια φορά είχα ξεμείνει στο λιμάνι της Νάξου 12 ώρες χωρίς λεφτά περιμένοντας το πλοίο και αναγκάστηκα να κοιμηθώ σε ένα παγκάκι...Ωραίες αναμνήσεις...Από την κούραση και την ταλαιπωρία μας είχε πιάσει με την κολλητή μου ένα νευρικό γέλιο, ακόμα το θυμάμαι:hihi2: Τέσπα ελπίζω να καταφέρω να ανέβω Θεσσαλονίκη και ίσως τα πούμε τότε...
Btw και με ένα χέρι πάλι παπάδες κάνεις στο photoshop...Κάπου βαθιά μέσα μου σε μισώ λιγάκι :P
Apr 16 2010 14:39
Strange Loop → Kenny
Πιστευω το παρακανεις λιγο με το να λες οτι δεν χρειαζεται ο αλλος να δειχνει οτι ασχολειται με τα anime. Το να το κρυβεις ειναι το χειροτερο πιστευω. Προσωπικα δε με νοιαζει ο αλλος να μαθει τι βλεπω αλλα ουτε και θα του το πω ομως. Πιστευω οτι δεν επηρεαζει καθολου την κοινωνικη ζωη καποιου το τι βλεπει σπιτι του. Και αν καποιος εχει προβλημα, τοτε δε πρεπει να απασχολει εσένα αλλα αυτον.
Οσο για αυτο με τους παιδοφιλους , εχεις δικιο οτι οι περισσοτεροι ανηκουν στο ανιμε fandom αλλα κατι αντιστοιχο ισχυει και με τους περισσοτερους φασιστες που ανηκουν στο footbal fandom και δεν πρεπει να παιρνει η μπαλα ολους..
Apr 16 2010 14:14
Black Rock → mono
όχι καλέ δεν θυμάμαι αν σου είχα πει εσένα αλλά είχε γίνει μια 'ηλιθιότητα' με τα καράβια στην λήμνο και καταστράφηκαν όλα γιατί έγινε τελευταία στιγμή αυτό και μετά δεν είχε θέσεις για να έπαιρνα αεροπλάνο. Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω το συγκεκριμένο περιστατικό
Apr 16 2010 14:02
mono → Black Rock
Εσύ δεν έλεγες ότι θα ερχόσουν μια βόλτα από δω? Εγώ σε περίμενα αλλά μας την έκανες μάλλον :nanteee:
Apr 16 2010 13:54
Black Rock → mono
ναι μωρέ καταλαβαίνω. Εφόσον ΕΠΑΙΞΕΣ μπάσκετ το οτι έκανες ότι ήθελες δεν έχει σημασία. Το χέρι μου είναι πολύ καλύτερα αυτές τις 2 μέρες αλλά θέλει προσοχή ακόμα (ένας καθυστερημένος έπεσε πάνω μου στο λεωφορείο σήμερα και με σκότωσε κυριολεκτικά). Καλά από δουλειές μη νομίζεις, έχω κι εγώ την σχολή και με έχει ψιλοφλιπάρει για τα καλά. Δεν το περίμενα οτι θα δυσανασχετούσα από τόσο νωρίς...
Apr 16 2010 13:36
The Tragic Prince → Phantom Duck
[Spoiler][IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/Cesoir.jpg[/IMG][/Spoiler]
Apr 16 2010 12:22
DmJapan → Saf520
Haha! Εννοείται! Κιτάνο σημαίνει εγγύηση. Καλή επιτυχία και με τις εξετάσεις!
Apr 16 2010 08:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed