Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → Theodore :D

περασα κι εγω να σου πω ποσο πολυ μου αρεσε ο Masaomi <3<3!!! (badassssssss) πολυ καλη και η sig!!
Apr 09 2012 00:06
  • Theodore :D's Photo
    Theodore :D
    Oui, il est Kiba Masaomi!
    Και εγώ τον λατρεύω (όλους τους χαρακτήρες της σειράς επίσης, αλλά ας μην είμαστε άπληστοι).
    Thank you thank you. :U
    Apr 09 2012 13:13
  • redqueen's Photo
    redqueen
    τπτ τπτ :) -οντως πολυ αγαπη τι να πρωτοδιαλεξεις εχουν κι καλες φωνες !!-
    Apr 09 2012 20:03
Photo

redqueen → sicada

λιγο (αρκετα) αργοπορημενα λογω της βλακειας που με δερνει στον εγκεφαλο !! Ευχαριστω για τν προσθηκη !! Χαρηκα :):DxD
Apr 09 2012 00:01
  • sicada's Photo
    sicada
    Χαχαχα :D Τιποτα, εγώ ευχαριστώ!! :)
    Apr 09 2012 11:27
Photo

redqueen → Mike The Great

we are on the same boat here!:D:D Η διαθεση ειναι το παν! Ασε τελευταια εχω στερεψει (recommandations are nowhere to be found)και εχω να ακουσω κανα καλο τραγουδι ουουου!!!
Apr 08 2012 23:09
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Τι ειδος θες,αν μπορω να βοηθησω?
    Apr 08 2012 23:36
  • redqueen's Photo
    redqueen
    anything along the lines of nu-metal-alternative rock(και πιο βαρια κανενα προβλημα ομως!)....γενικα τραγουσια που κανουν κλικ ... θα ειμαι υποχρεη!!!
    Apr 08 2012 23:58
Photo

Kalamaris → Theodore :D

Αλλη μια εξαιρετικη στυλιστικη επιλογη στο σετακι σου.Ο kiba ειναι?
Apr 08 2012 21:02
  • Theodore :D's Photo
    Theodore :D
    Να είσαι καλά φίλε μου μαλάκιο. Κίμπα ναι. Ήθελα την Celty αλλά δεν είχα αρκετό υλικό... Αλλά εξίσου ωραίο βγήκε και αυτό, ευτυχώς.
    Yours is also great. Danke.

Apr 09 2012 13:15
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Α εχω εγω κατι πολυ ωραιες celty.Εχω μια με ενα φλασακι celty οπου το κρανος ειναι το καπακι και βγαινουν καπνοι ΧD
    Apr 09 2012 21:58
Photo

Putin → 1451

Γαμάτη σειγκ
Apr 08 2012 20:04
  • 1451's Photo
    1451
    Χαίρομαι που σου άρεσε
    Apr 08 2012 20:33
Photo

Serestrum

oro?
Apr 08 2012 18:17
  • iristella's Photo
    iristella
    *slaps*
    Apr 14 2012 18:37
  • iristella's Photo
    iristella
    *slaps*

Apr 14 2012 22:31
Photo

redqueen → Kai

αντε καλε.. μα το βλεμμα της ηταν ανεκτιμητο οταν κοιταζε το ντερεκι και μετα οταν ειδε τν Kuroko!!! (να σου πω κι εγω ετσι θα κοιτουσα!)
Apr 08 2012 18:03
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe... μια κοπελα με 20 αγορακια ...οτι θελει θα τς κανει κι ας τολμησουν να πουν τπτ...χιχι..καλη σχεση χμμμ του υποπτου η απο τς κλασσικες σταθερες??? Ενταξει περα απο την πλακα αν δν ειχαν δν θα μπορουσε να του μιλησει κι ετσι... κανουν πολυ καλο δυδιμο!!
    Apr 08 2012 23:31
  • Kai's Photo
    Kai
    ΧαχαΧΑ. Ξέρουν τι τους περιμένει ΑΝ τολμήσουν, γι' αυτό δεν τολμάνε. xD Πάντως, είναι από τις πιο νορμάλ ηρωίδες που έχω δει στη WSJ. Χμμ, εξαρτάται τι εννοείς. Μέχρι τώρα και παίζει και δεν παίζει, για να το αφήσω αόριστο XD Ότι είναι πολύ καλό δίδυμο, είναι όμως. Γενικότερα έχει καλή χημεία και με τα υπόλοιπα αγόρια της ομάδας.
    Apr 08 2012 23:34
  • redqueen's Photo
    redqueen
    LOL!ε επιτελους και καποια φυσιολογικη κοπελα(λιγο tomboy την κοβω με την καλη εννοια)!!! πολυ θα την συμπαθησω ετσι οπως παει! να και καποια ακομπλεξαριστη με το αντιθετο φυλο και με χιουμορ (θα γελασω πολυ με αυτα που θα τραβαν!)....θα ηθελα να την δω να προσπαθει να βαλει σε φορμα τν Kuroko (θα τν χανει καθε second!)
    Apr 08 2012 23:43
Photo

redqueen → Mike The Great

ακριβως με καταλαβες!!!! εσυ τι ειδος ?
Apr 08 2012 17:57
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Κυριως nu-metal.Αλλα δεν δεν εχω προβλημα να ακουσω και αλλα ειδη ξενων τραγουδιιων.Αναλογα την διθεση.
    Apr 08 2012 18:15
Photo

Kai → redqueen

Είδα που είπες για την Riko στο thread του Kuroko no Basket. Έλα, τώρα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και καμιά φορά και τα μέσα αγιάζουν τον σκοπό. XD
Apr 08 2012 17:55
Photo

Kai → sicada

:) Γεια σου κι ευχαριστώ για το add.
Apr 08 2012 17:53
  • sicada's Photo
    sicada
    Εγώ ευχαριστώ! :):):):)
    Apr 09 2012 11:26
Photo

Mad_Hatter → Putin

Πιο ήταν το midscreen combo σου με Rags που τέλιωνε με Gauntlet hades? Μικρό ήταν γύρω στο 2k
Apr 08 2012 17:34
  • Putin's Photo
    Putin
    Δεν είναι random mashing βρε φίλε, κάνεις mixups μέχρι κάποια κίνηση να χτυπήσει, δε μπορείς να ξέρεις πότε θα μαντέψει λάθος ο άλλος και δε θα μπλοκάρει σωστά.
    Αυτό είναι βασικά τα bockstrings, πιέζεις τον άλλο προσπαθώντας να μη μπορέσει να ξεφύγει ώστε κάποια στιγμή να αποτύχει το μπλόκινγκ του και να πάρεις "τσάμπα" δάματζ.

Το combo που είπες θα το κάνεις ΟΤΑΝ σιγουρευτείς πως έχει κάνει land το χιτ, δεν κάνεις auto pilot τα combos είτε τα μπλοκάρει ο άλλος είτε όχ...
    Apr 09 2012 11:25
  • Putin's Photo
    Putin
    Τα actual combos μάλιστα συνήθως χρησιμοποιούν κινήσεις που δεν είναι safe on block, ακριβώς για να σου πει το παιχνίδι "μην είσαι ρομπότ και σπαμμάρεις ένα κόμπο πάντα και παντού, σκέψου".

Καλή σταδιοδρομία!

Επίσης γαμό το νέο vm system που μου τρώει το κείμενο χωρίς προειδοποίηση και ξεχνάω τι έχω γράψει.
    Apr 09 2012 11:27
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Κατήλαβα τι λες.
    Κοίταξα και λίγο τα Replays που είχα σώσει 2A>5B>5C>Gauntlet Hades>followup πρέπει να ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου
    Apr 09 2012 16:30
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

exeis oreksh gia tichu ? mpes msn an einai
Apr 08 2012 17:16
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Κάτσε, τώρα το 'δα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω χαμπάρι το σκηνικό, αλλά την Παρασκευή πήγες στον Παπ/ρίου;; Κατά το απόγευμα; (5 με 6) Είδες μέσα έναν τύπο που πηγαινοερχόταν με 2 από αυτά τα πλαστικά καλάθια, το ένα σκούρο μπλε και το άλλο λαχανί;; :P
Apr 08 2012 14:33
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Ε...θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν έχω ιδέα! Αν και πήγα περίπου εκείνη την ώρα, το μόνο που θυμάμαι από τον Παπασωτηρίου είναι οι 2 cosplayers!
    Apr 08 2012 23:54
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Σίγουρα δεν με πέτυχες στο ταμείο πάντως, τυχερή. Για κάποιο λόγο δεν πήρα πρέφα την 2η, μόνο τον τύπο είδα. Και δεν ξέρω την τύφλα μου από το game of thrones.

Και είσαι απλά άθλια. Όχι κλάψα στο hunger games!!! Αίσχος!!!

Νομίζω βρήκα τους μαρκαδόρους που λες με 2,5 ευρά, ProMarkers;
    Apr 09 2012 03:07
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Βρε σύ, έχεις να προτίνεις κανά σετ μαρκαδόρων της προκοπής αλλά όχι πολύ ακριβούς;
Apr 08 2012 12:38
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Jeez, τώρα είδα ότι δεν ζητούσες ακριβούς.
    Apr 16 2012 22:11
Photo

Botsun

Σάπιες συμπεριφορές,από σάπιους ανθρώπους...
Apr 08 2012 12:20
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Πες τα Fabio!
    Apr 08 2012 18:05
  • Botsun's Photo
    Botsun
    Αν σας πω,θα εξελιχθεί σε cat fight!
    Όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται,δεν μπορώ να σας αποκαλύψω...
    Apr 08 2012 19:17
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Φφφφφφφφ, με πεθαίνεις τώρα. Που δεν εμπιτεύεσαι το αριστερό σου και δεξί σου χέρι.
    Apr 08 2012 19:54