Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vyle

Lost with a Grovyle
Apr 10 2012 02:17
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Glados is online
Apr 10 2012 00:08
Photo

OdyMonaxos → GLaDOS

Μπου!!!! Who are you??
Apr 10 2012 00:05
Photo

redqueen → Kalamaris

με κατεστρεψες με το σποιλερ...... δν θελω να ξερω τι γινετε:P
Apr 10 2012 00:05
  • redqueen's Photo
    redqueen
    χεχε μν ανησυχεις δν θα την ολοκληρωσω ποτε μαλλον την σειρα για ψυχολογικους λογους !!για μενα σταματα πριν το χαζο γκζανι,στον θανατο του L γτ εκει ολα ηταν τελεια... (I'm a Kira fan xD)...μν μου ταραζεσαι!!!
    Apr 10 2012 08:10
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Πραγματι η σειρα θα μπορουσε καλλιστα να τελειωνει εκει.Εγω αυτο το εχω κανει με το code geass.Για μενα τελειωνει στο τελευταιο επ του r1
    Apr 10 2012 21:42
  • redqueen's Photo
    redqueen
    πολυ σωστο σε βρισκω xD!!! γιατι απο το να βλεπουμε τετοια τελη καλυτερα το on-hold!
    Apr 10 2012 23:22
Photo
  • Dio Brando's Photo
    Dio Brando
    Στριφτα κανω και αυτα ειναι στο 3,20.Βαλε χαρτακια και φλιτρακια μεσα.Τουλαχιστον 5 ευρω.

Ασε,εδω περα χτες ηταν 20 και σημερα επεσε στους 15.
    Apr 10 2012 03:07
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Καλά, άνοιξη, τρελόκαιρος. Βρέχει κιόλας;

Apr 10 2012 03:12
  • Dio Brando's Photo
    Dio Brando
    Ναι εβρεξε σημερα.Χθες φυσαγε του πουστη.
    Apr 10 2012 03:13
Photo

Terraplant

Chaos is a wonderful, wonderful thing!
Apr 09 2012 23:47
Photo

redqueen → galexia

seriously how many episodes of PoT did you watch on daily basis,cause there are just too many!
Apr 09 2012 23:46
  • galexia's Photo
    galexia
    Πολλα!!! Απλα το ειχα παει σερι ενα 2μερο, μετα ξεραθηκα και οταν ξυπνησα ειδα τα υπολοιπα!!
    Apr 11 2012 01:41
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe αθλος!! xD
    Apr 11 2012 08:01
Photo

redqueen → John Crabs

ΠΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ COMMENT ??ειμαι τοσοοο ηλιθια!
Apr 09 2012 23:36
Photo

redqueen → DoB

''η Konoha πιο κούφια κι απ' τα καρύδια που πέταγαν στον κλίβανο τα σκιουράκια του Βίλι Βόνκα'' ΕPIC!!!! xD
Apr 09 2012 23:30
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe τρεμω στην ιδεα να μην ειχες παντρευτει και να μαλλιοτραβιομασταν για το κουκλιxD μην ανησυχεις στον δανειζω αμα ειναι:p παντως κι εγω απο τν Ιzaya μακρια θα εμενα cause I need my phone αλλα κανει ο ατιμος ενα ζευγαρι με τν Shizu-chan κολαση!! *yaoi the new decease,don't worry you are not alone*
    Κατεβαζω τωρα Gintama και σου ρχομαι για εντυπωσεις!^-^ΒΤW θα κλαιει ο αντρικος σου με αυτα που λες στν καημενο:P
    Apr 11 2012 15:00
  • DoB's Photo
    DoB
    Σου 'χω πει πόσο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι; Ε μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! :DDDD Κι εγώ σου δανείζω τον δικό μου, έλα να κάνουμε ανταλλαγή! ;) Πάντως κανείς απ' τους δύο δεν αφήνει κάτω το τσιγάρο... Μπα μην ανησυχείς δεν κλαίει ο αντρίκος μου... Το πολύ πολύ να με βάλει να κάνω χαρακίρι. Demonic Vice Commander of the Shinsengumi has earned his rightful title.

Ωω, περιμένω σχόλια! ;) Είναι μεγάλη σειρά πάντως το Gintama, 250 e...
    Apr 11 2012 19:33
  • redqueen's Photo
    redqueen
    χεχε ευχαριστω:P τι περιμενες απο τη συζηγο του Shizuo!...αχ αυτο το τσιγαρο δν πειραζει τς δινει γοητεια ! ''Demonic'' ''Shinsengumi'' 2 αγαπημενες λεξεις WATCH OUT Ι'm coming + ανταλλαγες? interesting^-^
    καλα κατσε να κατεβει η πρωτη γτ θα ξημερωθουμε σιγα σιγα θα τα λεω να εχεις να με ακους :p
    Apr 11 2012 23:32
Photo

iristella → galexia

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από το One outs αλλά πάρα πολύ καλό anime (με baseball) είναι και το Ookiku Furikabutte. Πανέμορφο slice of life με character development. Ούτε και εγώ ήμουν ιδιαίτερα φίλη με το άθλημα αλλά το συγκεκριμένο αξίζει. Και αν χρειαστείς κάτι στα τεχνικά έχει κάνει ο Warchief έναν σύντομο και περιεκτικό οδηγό που σε κατατοπίζει πλήρως.
Apr 09 2012 23:18
Photo

Trivia Spitting Monster → Petran79

Α, ώστε λυκάνθρωπος ήταν; Συγνώμη, έχω τόσο καιρό να διαβάσω το manga που δεν το θυμόμουν! Ευχαριστώ για τη διόρθωση! (Άσε που δεν νομίζω καν να έφτασα σ' εκείνο το σημείο! Δε βαριέσαι...) Είναι το ίδιο χαζούλι, βέβαια! (Ναζί λυκάνθρωπος...) Αλλά όχι και υπερεκτιμημένο το Sand Alone Complex! Τώρα το παρατραβάς! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως με το Appleseed (ναι, σίγουρα το manga του Appleseed είναι ανώτερο του GitS), αφού όχι μόνο φτιάχτηκαν σε τελείως διαφορετικ...
Apr 09 2012 23:15
  • Petran79's Photo
    Petran79
    εννοω υπερεκτιμημενο για sci-fi. δηλ μια ταινια εφτανε και μια σειρα εφτανε, η δευτερη σαιζον SAC επικεντρωνεται πιο πολυ στη δραση παρα στο δουλεμενο σεναριο της πρωτης σαιζον. Καλα η δευτερη ταινια δεν εχει καμια σχεση με το δευτερο δυσαναγνωστο manga.

Ο Oshii τα πηγε πολυ καλυτερα σε αυτα τα θεματα οταν βγηκε απο το καβουκι του GITS, με την ταινια Avalon

Apr 10 2012 09:53
Photo
Photo

John Crabs → redqueen

Τα πιο βασικα προβληματα που εχει ομως, ειναι ο θανατος του Lelouch, το anti-Geas που ειναι απλως γελειο, τα ονοματα της CC και VV, ισως το σημειο με τη βομβα που η τρυπα σταματαει λιγο πριν το σχολειο. Νταξει, ειναι καλο ανιμε, βλεπετε, αλλα εχει αρκετα μειωνεκτηματα και εξαιτιας αυτων των μειωνεκτηματων εχει αρκετους haters. Προσωπικα πιστευω, οτι ειναι καλο κανεις να το δει οταν πρωτοξεκιναει να βλεπει ανιμε και δεν εχει πολυ εμπειρια, αλλιως θα του ξυνισει λιγο. Ηταν απο τα πρωτα ανιμε πο...
Apr 09 2012 22:35
Photo

redqueen → John Crabs

ααα ο θυμος ερχεται μετα και οι καταρες επεφταν βροχη!!μα να μου αφηνει στη θεση του τν αλλον?ομως οταν το σκεφτομαι απο την πλευρα οτι παντα ειχε μισος,ηταν μονος και μισουσε τν εαυτο του καταλαβαινω γτ ηθελε να πεθανει ,αυτο που δν καταλαβαινω ειναι γτ τν αφησαν !!! Το fangirl μεσα μου ειχε νευριασει εκεινη τη στιγμη δν εκλαιγε μονο! Παντως και το ονομα της CC θα με σκασει και του VV!! Μα μας αφηνει κατι μετεωρα ερωτηματα !!! Εχω και δυο ασχετα να...
Apr 09 2012 22:24
Photo

John Crabs → redqueen

Παντως δεν εψαχνα χαρτομαντιλα. Με νευριασε που πεθανε, αλλα δεν μου φανηκε περιεργο, βεβαια ο θανατος του ειναι λιγο βλακωδεις και η εξηγηση του γιατι επρεπε να πεθανει ακομα πιο χαζη. Οποτε, αν και στην αρχη το πηρα φυσιολογικα μετα αρχισε να με ενοχλει η εξηγηση και να θυμωνω με αυτο το χαζο τελος που βαλανε. Ωστοσο αφησαν και ενα μικρο κενο, το ονομα της CC.
Apr 09 2012 22:11