Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

lol ισχυει!!! :hihi2:
Apr 26 2010 14:54
Photo

Lucy Heartfilia → Zoro

lol thanks :joyful: !!
Apr 26 2010 14:52
Photo

Lebw → .morgenstern

Εε ενταξει αν εξαιρεσουμε οτι ο Klaha ειναι ντυμενος εποχιακα στο video clip ενω ο Atsushi οχι, τελος παντων. [για να μην σε βασανιζω αλλο σταματαω εδω τα fangirlistika μου]. Btw η καλογρια στο Mayonaka ni Kawashita Yakusoku ειναι ο ΜΑΝΑ?
Apr 26 2010 14:51
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

My pleasure is cheering people up/on. Kamina που τους χρειάζεται πάντως μερικών... *evil lookz*
Apr 26 2010 14:46
Photo

Zoro → Lucy Heartfilia

Πετυχημένο name change έχω να πω, μεγιά... Lucy ftw. :thumbup:
Photo

Lebw → Shikamaru

Οχι ρε συ δεν παρεξηγουμαι, κοιτα σαφως και δεν θα εχουν παντα την ιδια εμπνευση απλα με αυτο τον τροπο δεν κερδιζουν μονο fan αλλα χανουν κιολας. Και με τον ορο εμπορικο δεν ειναι μονοχα το θεμα οτι αλλαζουν τον ηχο τους, ειναι πως με αυτον τον τροπο τους ακουει και η καθε κουτση Μαρια, τωρα θα μου πεις λες και ο καθενας δεν εχει το δικαιωμα να ακουει οτι θελει, δεν ξερω εγω απλα καποιες φορες προτιμω η μουσικη που φτιαχνουν καποιοι να ειναι για περιορισμενο κοινο. Για να σου δωσω ενα ακραιο παραδειγμα, φαντασου ενα 7χρονο κοριτσακι που ακουει Justin Bieber να ακουει και Gorillaz [ακραιο βεβαια αλλα αυτο μου ηρθε στο κεφαλι]. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω, ασε που μιλαω και πολυ και δεν ξερω τι μουσικη ακους γενικοτερα οποτε λυπαμαι αν σε απογοητευω. [κ εγω φυσικα σε ηπιο τονο μιλαω ετσι]
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Οι σκέψεις συναντιούνται και πάλι:P Εγώ τους ψάχνω γιατί μου αρέσουν κάτι τραγούδια τους και μετά από ψάξιμο βρήκα ότι το πρώτο ending του FMAB ήταν από αυτούς. Πχ αυτό [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gpxyLpwRrsk[/youtube] Μαμάει το άτιμο το τραγούδι:hihi2:. Και απλά έλεγα πριν αρχίζω να τα κατεβάζω από το σάιτ που μου έδωσες μπας και ήξερε κανείς κανα τόρεντ. Αλλά δεν.
Apr 26 2010 13:32
Photo

Tenshi → Black Rock

Sorry που δεν μπορεσα να ρθω στο meeting. Πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο φωτογραφιας και ημουν 12 ωρες στο ποδι...απο τις 10 το πρωι μεχρι το βραδυ, και οπου ηρθα τοτε!
Apr 26 2010 13:26
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

μάλλον τότε θα μας πετάξουν έξω μέχρι να συμμορφωθούμε, λες και είμαστε στο σχολείο! χαχα! πρέπει να δω και τον λατρεμένο κορεατη κάποτε..
Apr 26 2010 12:35
Photo

Erisadesu → QueenofHearts

εγώ έλεγα να γράφεις εσύ συνέχεια το ίδιο και εγώ να γράφω συνέχεια το ίδιο.... λολ βασικά εγώ δεν ειμαι αντικειμενικη με το θέμα.
Apr 26 2010 12:22
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

ειμαστε ικανές τα το συνεχίζουμε to infinity! xaxaxax
Apr 26 2010 12:11
Photo

QueenofHearts → iristella

Στις ομοιότητες χαρακτήρα είδα μια αναφορά που έκανες στο ότι στο UraBo υπάρχει χαρακτήρας που μοιάζει στον Soubi και τον Cross. Ξανθό megane με pointy χαρακτηριστικά και cheeky χαρακτήρα. Αυτό ήταν.. ο κόσμος ρόδισε γύρω μου και από παντού ακουγόταν το soundtrack της [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sCGPr6kCJLo"]αναζήτησης[/URL]. Αχ! Αγόρια! Πληγωμένα αγόρια! Τι χαρά!:joyful:
Apr 26 2010 12:03
Photo

imm0rtal → luci

ωπ sorry εδω στου παπαγου o server εχει ενα μικρο lag οπωτε τωρα ειδα το ποστ χεχε.... :sigh2::blush2: ναι τρελενομαι για μεσαιωνας φαση, fantasy, μαχες, γτ οχι και αρκετο gore:hihi2: σπαθια και οχι σπλατερ μονο του soul calibur το κανει καλα (αλλη αγαπη:if:) χμμμ τωρα για να σ προτεινω :hmmm: κοιτα ΙΜΟ σαν το berserk δεν υπαρχει αλλο ανιμε η μανγκα... Για καλο υποκαταστατο ειναι το claymore!!:thatsit: τωρα για το cosplay...... Ελεγα να εκανα απο φιμο ενα μπεχελιτ σαν αυτο που πηγα στο maid cafe εδω [URL]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs390.snc3/23802_1348483955381_1329801037_31204735_1272492_n.jpg[/URL] αλλα στο κλασικο redish :P και να το συνδιαζα με μια home made στολη δημιου!!
Apr 26 2010 10:59
Photo

Lucy Heartfilia → EvaChan

ΓΕΙΑ!!!! Λολ, απʹοτι είδα, μια ακόμα yaoi fangirl μας εκανε join!!! Ναι και εγώ ειμαι κυριολεκτικα hyperκαμμένη με τα yaoi!!!:nbleed: Yaoi Prevails,! Yay!:kakaka:
Apr 26 2010 10:27
Photo

Yo! Master → Anelis

Cool. Και, για να ξέρεις, είμαι συνέχεια ninja, i.e. όσο είμαι σπίτι τα απογεύματα & ΣουΚους το MSN το έχω πάντα ανοιχτό απλώς το έχω να φαίνομαι offline. ;)
Apr 26 2010 07:07