Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Miyamoto Zelda & Mario ,νομιζω kαi ο Sakaguchi Final Fantasy:kawaii:
Apr 26 2010 16:56
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Έστω Sakaguchi στην θέση του Sakaguchi. Μαντεύω ότι αυτά τα ονόματα δεν σου είναι άσχετα, νε?
Apr 26 2010 16:39
Photo

Tenshi → ~*memole*~

Καταστροφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !! οδηγουμαστε προς τα εκει!!
Apr 26 2010 16:37
Photo

:hihi2::kakaka:
Apr 26 2010 16:37
Photo

*insert rabid squees here* Ahem *cough* *dignified* *monocle* Και τώρα θα γίνω Miyamoto στη θέση του Miyamoto!
Apr 26 2010 16:30
Photo

DmJapan → ~*memole*~

Στην photo έχεις κάνει cosplay Tifa? :)
Apr 26 2010 16:29
Photo

Shikamaru → Lebw

α νταξει τοτε αν με τον ορο 'εμπορικο' εννοουσες αυτο τ πραμα τοτε θα συμφωνησω μαζι σ γιατι οντως κ μενα μ'ενοχλει οταν η μουσικη π ακουω ξαφνικα γινεται της μοδας......οσον αφορα τωρα τ μουσικη ακουω ειναι μεγαλο θεμα,οταν ημουν στην ηλικια σ αρχισα να ακουω alternative rock(gorillaz,foo fighters,nirvana) αλλα τωρα τελευταια ακουω πιο πολυ house κ αυτες τις μερες αρχισα να ακουω dubstep k drumbass....(παντως αν δεν εγραφες στο profil σ οτι εισαι 16 θα σε περνουσα για συνομιλικη μ απο τον τροπο π μιλας) Υ.Σ sorry κιολας αλλα ο Justin Bieber ποιος ειναι?//:hmmm::hot:
Apr 26 2010 16:19
Photo

:hihi2: ναι ναι εχει και καλη μαλιστα [URL="http://www.cdiabu.com/"]http://www.cdiabu.com/[/URL]
Apr 26 2010 16:04
Photo

Μια χαρά... Βλέπω το έχεις ψάξει^^ Βοστόνη τίποτα ε? (έχω κόλλημα με Βοστόνη)
Apr 26 2010 15:56
Photo

Βασικα ειμαι ακομα αναμεσα στα δυο, αλλα ουτος σιαλλος και το game design χρειαζεται digital animation οποτε δεν βιάζομαι ακομα, αλλα απο τετοιες σχολες η Αμερικη ειναι γεματη για παραγειγμα καλα υπαρχουν στο Chicago, San Francisco, Colorado κλπ αλλα και Καναδά...
Apr 26 2010 15:35
Photo

Άσε. Και εγώ ήθελα IB, αλλά άργησα να μάθω γι'αυτό και έτσι... Game design έχει κάπου σχολή συγκεκριμένη? Ή από περιθώρια χώνεσαι στον χώρο?
Apr 26 2010 15:28
Photo

:riiight: nice! :) Και εγω για τεχνολιγικη το εβλεπα στην αρχη αλλα μετα βρηκα αυτο που μου ταιριαζε λιγο παραπανω καθως μου αρεσει και το σχεδιο ... ^_^
Apr 26 2010 15:26
Photo

Jealousy^^ Εγώ τεχνολογική, ΕΜΠ Ηλ. Μηχανικός, MIT robotics (μεταπτυχιακό) μάλλον. Αν και με το game design έχω τρελή πόρωση...
Apr 26 2010 15:18
Photo

:hihi2: IB για Digital Animation & Game Design εσυ;;:hmmm:
Apr 26 2010 15:03
Photo

Προφανώς που λέει και ο Μαθηματικός μας (βλ. Kamina σε cool-level) Αλήθεια, τί κατεύθυνση σκέφτεσαι? (random I know...)
Apr 26 2010 14:57