Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Κρυωμένος λίγο, αλλά θα πάω πέραν του αδύνατου, κλωτσώντας τη λογική στο πεζοδρόμιο! Καλά πάντως, μια χαρά. Εσύ τί γίνεσαι?
Apr 27 2010 15:18
Photo

QueenofHearts → iristella

Ένα επεισόδιο έχει βγει όλο κι όλο ( ή είχε όταν το κατέβασα) και δεν έχω παράπονο. Για την ακρίβεια όχι απλά δεν έχω παράπονο, όταν άκουσα τη φωνή του Takahiro Sakurai, αυτό ήταν. I was under. Όταν λέω πως ο KusuriUri με σημάδεψε ανεπανόρθωτα, το εννοώ! Ax! Διάβασα πάντως και τους 2 τόμους του manga που βρήκα και μου άρεσε. Για την ακρίβεια μου φάνηκε συμπαθής ο μικρός και αθώος πρωταγωνιστής, πράγμα σπάνιο γιατί συνήθως τους κάνουν λίγο βαρετούς.
Apr 27 2010 15:15
Photo

Getekid → FunkyFisch

Ναι εγώ ήμουν και φαντάζομαι λες για στις 23/4 στο Cofix, έτσι; Εσύ ποιός ήσουν;
Apr 27 2010 15:06
Photo

Lucy Heartfilia → EvaChan

Οι yaoi fangirls βρησκονται παντού!!! YAY!:8): Οσο για το party δεν το βλεπω λογο εξετασεων...:bahhh: Λολ μια χαρα ειναι παντως τα neko ears:ureshii:
Apr 27 2010 15:05
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Καλο [S]μεσημερι[/S] απόγευμα... πως παει;;;:hi:
Apr 27 2010 15:04
Photo

Black Rockiristella

[QUOTE]Εύγε μικρό loli εύγε![/QUOTE] και νόμιζα οτι εσύ με προστάτευες... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4hzb4kwA6bA&feature=player_embedded[/youtube]
Apr 27 2010 14:53
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Ελπίζω να διάβασες καλά^^ (είχα μάθημα, δεν πρόλαβα να το δω) Εγώ μάλλον κοιμόμουν (αν μπήκες) άρα όντως τα λέμε ΣΗΜΕΡΑ!
Apr 27 2010 14:37
Photo

iristella → QueenofHearts

Xεχεχε! Ότι μοιάζουν μοιάζουν. Τώρα βέβαια το πόσο θα σου αρέσει το συγκεκριμένο anime είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ προσωπικά το βλέπω αποκλειστικά και μόνο για τα bishies. Δεν θα το έλεγα και την καλύτερη μεταφορά manga.
Apr 27 2010 14:28
Photo

FallenSpiritGR → Adventurer

μήπως μπορείς να βάλεις τον phantom στην άλλη ομάδα στο otakou megapack γιατί έχω πανελλήνιες και μπορεί να αργήσω να τα τελειώσω λίγο και δεν θέλω να τον καθυστερήσω......
Apr 27 2010 14:11
Photo

Black RockMad_Hatter

καλά μην μας μείνεις και στον τόπο. Θα πάθεις και τίποτα και μετά θα κλαίμε xD
Apr 27 2010 13:54
Photo

Mad_HatterBlack Rock

trying my best, but the net is against me :( [IMG]http://i41.tinypic.com/hvncx1.jpg[/IMG]
Apr 27 2010 13:40
Photo

Serestrum → Emmanouela

για να μην χτυπησεις τον εαυτο σου βρε... εγω δεν θα ειμαι εκει... οι γιατροι θα ειναι μονο...
Apr 27 2010 11:34
Photo
Photo

Emmanouela → Serestrum

Βondage μου μυριζεται.... Iri-chaaaan!!!! Your biy is a psycho! xD Και θελω να ξερεις Serestrum οτι αυτο το λεω με ολη τη συμπαθεια που σου τρεφω! :P Seriously τωρα, σιδερενιο κρεβατι και χειροπαιδες??? WTFFF?! xD
Apr 27 2010 10:36
Photo

monoBlack Rock

bring it on loli-tan :333333
Apr 27 2010 00:55