Community Status Updates
QueenofHearts → iristella
H αλήθεια είναι πως ναι, το anime ακολουθεί λίγο την σχολή του zoolander. Σκηνή-πόζα-σκηνή-πόζα-σκηνή-πόζα. Ελπίζω να συνέλθουν στην πορεία, αλλά και να μην συνέλθουν δεν πειράζει. Θα έχουμε πιο πολλά screenshots! χαχαχα!
Apr 27 2010 16:07
Serperoth → Lucy Heartfilia
Johnny, από Guilty Gear. Αν και δεν θα πάω για ακριβές cosplay, περισσότερο για μια 'γενική ιδέα'. Τα βασικά τα έχω πάντως^^
Apr 27 2010 15:56
Erebos → Nighteyes
Σορρυ, δεν είχα σκοπό να φανώ σαν whiner στο thread του Black Lagoon, ούτε είχα την απαίτηση να απαντήσει μέλος της AC μέσα σε 2 ώρες...
Όσο για τα credits, εννοείται ότι ΔΕΝ θα ανέβαζα ποτέ scripts ενός fansubbing group χωρίς την άδειά τους, πόσο μάλλον της AnimeClipse που σέβομαι πιο πολύ από όλα τα groups.
Apr 27 2010 15:52
Μια χαρά. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα (ακόμα!).
Θα έκανα γι'αυτό, αλλά το έμαθα την προηγούμενη Τετάρτη. Όπως καταλαβαίνεις, σε μια βδομάδα δεν βγαίνει σωστή δουλειά άρα, κάτι πρόχειρο/στο περίπου.
Apr 27 2010 15:50
Lucy Heartfilia → Serperoth
Μα γιαυτο το λεω :P εχω και μια χαριτομενη στολη shinigami οποτε μια χαρα ^^
Apr 27 2010 15:46
iristella → QueenofHearts
Δεν είσαι η μόνη σημαδεμένη από τον Medicine Seller και την μαγευτική του φωνούλα. Toν έχεις απολαύσει ως Haine στο Dogs πιστεύω ε? :3 Kαι παίζει και ο Mamoru Miyano σε αυτό το anime αν και δεν τον έχουμε δει ακόμη.
Αλλά αν και παίζουν οι αγαπημενοι μου voice actors αν και το manga μου αρέσει και εμένα παρα πολύ, το anime μου φαίνεται τραβηγμένο και υπερβολικά ποζεράδικο χωρίς να υπάρχει λόγος. Plus they are dragging the plot.
Εχουν βγεί ήδη τρία και υπάρχουν στο Tokyo Toshokan. Τώρα κατεβάζω το τρίτο. ^^
Apr 27 2010 15:45
Προφανές^^
Κρίμα:(
Κάτσε, τον Σεπτέμβριο θα πας 2α σωστά? Άρα... Α ναι τώρα θυμήθηκα πως πέρασα εγώ την 2α Λυκείου... ΤΕΜΠΕΛΙΚΙ!
Apr 27 2010 15:42
Lol ισχυει!
Nope, βασικα σε cosplay και τετοια θα αρχισω απο τον Σεπτεμβριο και μετα που θα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα ...
Apr 27 2010 15:39
Χαχα όχι αλλού είναι το θέμα.
Πρόσεξε:
Με υγρό μαλλί δεν μπορώ να βάλω ακουστικά. Άνιμε χωρίς ήχο δεν λέει, ΑΡΑ στεγνώνει το μαλλί, βάζω ακουστικά και ΜΠΑΜ! Άνιμε^^
Ευχαριστώ:P
Αλήθεια, το Σάββατο θα έρθεις?
Apr 27 2010 15:35
hahaha :hihi2: Μα εχουν αμεση σχεση, εγω στεγνώνοντας τα μαλλια βλεπω ανιμε! Καλη οπτικη προβολη!!! ααα και καλο στεγνωμα μαλλιων!:riiight:
Apr 27 2010 15:31
Domo arigatou gozaimashitaaaaaaaaaaaa~ (άσε. Έξω ήμασταν με το απλό το πουκαμισάκι και εδώ είμαστε με κρυολόγημα...)
^^ Χαίρομαι. Άντε μόλις στεγνώσει το μαλλί, θα δώ κανά anime... Ναι τα δύο είναι άμεσα συνδεδεμένα:P
Apr 27 2010 15:25
Περαστηκα!!!! (Μια ζεστη μια κρυο.... :bahhh:) Και εγω, μια χαρα ευχαριστω :)
Apr 27 2010 15:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed