Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rock → FallenSpiritGR

πες μου τι ακριβώς θες να κάνω και θα δώ. Και όταν λέω ακριβώς πρέπει να είσαι συγκεκριμένος (ύψος,πλάτος,εικόνα,εφέ,κείμενο)
Apr 29 2010 22:27
Photo

Black RockMad_Hatter

ναι,καλά θα ήταν αν το έκανα εγώ αλλά δυστυχώς όχι. Πρέπει να πώ όμως οτι του πάει πολύ το υφάκι
Apr 29 2010 22:24
Photo

kakashi sensei → Night Wizard Seal

nasai kala kai esi oti epithimeis.
Apr 29 2010 22:01
Photo

SouLSLayeR → legeon

Εγώ αυτό το είπα μπας και προλάβει να την ανεβάσει αλλού πριν το δουν κι άλλοι. Το όνομα του παιχνιδιού εσύ το είπες, αρα εσύ είσαι και next. ^^
Apr 29 2010 21:52
Photo

Tenshi → ~*memole*~

Heh! [IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p289/MyDyingBride_Quincy/smilingdog.gif[/IMG]
Apr 29 2010 21:31
Photo

Night Wizard Seal → geo00

Χρόναι Πολλά Γιώργο-σαν. Μας έφυγες στις ερημιές...
Apr 29 2010 21:20
Photo

Night Wizard Seal → kakashi sensei

Χρόνια Πολλά Κακάσι σένσει :) Να τα εκατοστήσεις και με υγεία !
Apr 29 2010 21:19
Photo

Getekid → FunkyFisch

Ok τότε. Καλή επιτυχία με τις Πανελλήνιες και για τις φωτογραφίες αν είναι να τις βελτιώσεις με το photoshop με το πάσο σου. Αν είναι να βγουν καλύτερες περιμένουμε. Το καλό αργεί να γίνει....
Apr 29 2010 21:16
Photo

legeon → SouLSLayeR

εμ σόρρυ αλλά για το games picture trivia εσύ πρέπει να βάλεις κανονικά[B].[/B]το URL της φωτό εσύ το βρήκες
Apr 29 2010 21:05
Photo

Lebw → Nicktheartist

Κοιτα, ασχολουμαι γενικα πολυ με j-music, οποτε πες μου τι μουσικη ακους γενικοτερα για να μπορεσω να βοηθησω. Μην σε βαλω και ακουσεις κατι που δεν θελεις. :)
Apr 29 2010 20:13
Photo

Mad_HatterBlack Rock

:hahaha:Και το sequel του "when the chocobos cry":hahaha: Εσυ εφιαξες την pic?
Apr 29 2010 19:37
Photo

NighteyesTristessa

Λοιπόν αυτός που σου έλεγα είναι [URL="http://www.google.gr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&channel=s&hl=el&q=takeshi+kaneshiro&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=a7jZS73AJ4uPOJuv-eMP&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBgQsAQwAA"]αυτός[/URL]. Το dorama που αξίζει να δεις είναι [URL="http://wiki.d-addicts.com/Golden_Bowl"]αυτό [/URL]. Πίστεψε με το μόνο που δεν σε απασχολεί σ' αυτή την σειρά είναι το bowling.:P Tο μόνο κακό ότι είναι λίγο χαλια το βίντεο και σε διακόπτουν από το ψητό διάφοροι τρίτοι χαρακτήρες. Αν σου αρέσει, πιάσε με την σειρά και τις ταινίες του. Έχει κάνει καμιά 30ριά. Άσχετο. Ακούω ένα anime station και το έχει γυρίσει σε j-rock. Άκουσα μόλις ένα των doa το shiro no jumon. Καλό. Βασικά μάλλον το είχα ξανακούσει σε anime γιατί κάτι μου θύμιζε. Μάλλον ήταν το μόνο πράγμα που άξιζε από το anime εκείνο...
Apr 29 2010 18:59
Photo

Nicktheartist → Lebw

konnichiwa Lebw-chan.Πως τα πας?Ηθελα να σε ρωτησω κατι.Απο j-music ξερεις πολλα?αμα να μου πρωτηνεις τπτ γιατι εγω λιγα πραματα γνωριζω αντε απο κανα anime.
Apr 29 2010 18:48
Photo

Nighteyes → Getekid

Δεν σε ξέχασα.:P Λοιπόν εμένα τα αγαπημένα μου είναι αυτά; Gintama, FMA brotherhood, Baccano, Seirei no moribito, Rurouni Kenshin-Trust&Betrayal, Hikaru no go, Death note, Nodame cantabile, Mushishi, Kino no tabi, Aoi Bungaku ... Είναι και πολλά άλλα που κάποια τα θεωρώ και καλύτερα από κάποια από την λίστα αυτή αλλά αυτά παραπάνω μου αρέσουν πιο πολύ. Τα έχω σε τυχαία σειρά btw. Πιθανόν να σου αρέσουν λοιπόν και τα monster, terra e, ergo proxy, casshern sins, speed grapher, samurai champloo, michiko to hachin, cowboy bepop(την ταινία την βλέπεις πριν τα τελευταία 10 επεισόδια), karas, d-gray.man (εκτός των filler) Αυτά τα λίγα:P αν τα τελειώσεις σε κανα δυο χρόνια να μου πεις αν σου άρεσαν.:P
Apr 29 2010 18:47
Photo

FallenSpiritGR → Black Rock

δηλαδή τι θες?? να σου πω τα ανιμε που μου αρέσουν??? δεν κατάλαβα! ^^
Apr 29 2010 18:00