Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black RockMad_Hatter

esxcuse me? You know,Exdeath is a tree...he CAN'T smoke!
Apr 30 2010 01:52
Photo

Mad_HatterBlack Rock

Τωρα με κανεις να σκεφτομε τον exdeath με υπουλο γελακι να καπνιζει:hahaha:
Apr 30 2010 01:50
Photo

FallenSpiritGR → Black Rock

ok πάρε και το [URL="http://img101.imageshack.us/img101/1736/bleachichigorukiapostca.jpg"]link[/URL] της φωτο οσο για το κειμενο :"FallenSpiritGR" καπου και "The Heaven Is mend to Fall to the eternal lust of jealousy..." thanks a lot κανε τα μαγικά σου !!
Apr 30 2010 01:45
Photo

Black Rock → FallenSpiritGR

στο imageshack και link εδώ
Apr 30 2010 01:35
Photo

θες να την ανεβάσω στο imageshack η τίποτα έτσι η έχεις msn να στην στείλω?
Apr 30 2010 01:30
Photo

Black Rock → FallenSpiritGR

ε ναί,την εικόνα που θές να έχει το σετ και θα μου πείς εσύ τι κείμενο θα βάλω αλλιώς δεν βάζω τίποτα
Apr 30 2010 01:16
Photo

spartankid → mono

συνέχεια μου λύνεις τις απορίες σήμερα υποκλίνομαι :P
Apr 30 2010 00:44
Photo

Serestrum → Nozomu

ultrex δοκιμασες ? ασε πμ με την εικονα σε μεγαλη αναλυση να το δω αυριο. με το φοτοσοπ εκανες τπτ παντως?
Apr 30 2010 00:08
Photo

το ύψος και το πλάτος όσο είναι το επιτρεπόμενο εδώ στο φόρουμ. για την εικόνα τώρα πρέπει να σου δώσω κάτι συγκεκριμένο δηλαδή σε διαστάσεις και τετεια η ότι και να είναι δεν έχεις πρόβλημά? το εφέ το αφήνω πάνω σου ότι έχω δει που έχεις φτιάξει είναι super WOW οπότε δεν έχω πρόβλημά ότι και να κάνεις όσο για το κείμενο μόλις μου απαντήσεις για την εικόνα θα σου πω άμεσος! ^^ thanks a lot!!!! ^^
Apr 30 2010 00:03
Photo

Nozomu → Serestrum

8α η8ελα αν μπορεις να μου κανεις το ava μου transparent γτ εχω δοκιμασει τα παντα κ μου εχει σπασει τα νευρα...:blingeye2:
Apr 29 2010 23:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → papp0us

ahahahahaha Να σαι καλα xD ακους εκει 70$.. ελεος!
Apr 29 2010 23:28
Photo

Nighteyes → Getekid

Nαι μου είχες πει για τα πρώτα 2. Αυτό με την μουσική είναι το Nodame. To d gray man έχει στην αρχή τα fillers μην απογοητευτείς. Το lulubell arc καλύτερα να το κάνεις skip. Από το 50+ και μετά είναι 100% πιστό στο manga και απογειώνεται. Μου άρεσε πολύ από κει και πέρα.
Apr 29 2010 23:01
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

Είσαι σιγουρη πως δε θες να τον κρατησεις εσυ?
Apr 29 2010 22:59
Photo

Getekid → Nighteyes

Θα τα τσεκάρω αυτά που μου έγραψες (τα περισσότερα τουλάχιστον). Τo Death Note το έχω δει και τα Rurouni Kenshin με το D-Gray.man τα έχω ξεκινήσει ενώ τα ergo proxy με το cowboy bepop είναι καιρό στα υπόψιν μου. Ευχαριστώ πάντως (αν με ξέχναγες θα στο θύμιζα εγώ...). Α, μπορείς να μου θυμίσεις πιο anime λέγαμε με τη μουσική;
Apr 29 2010 22:54
Photo

demonicMC → Melkor

Ευχαριστω φιλε! Δεν πειραζει που αργησες ειδα ηδη το A tale of Memories... απλα φανταστικο! Δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να φτασει τοσο κοντα στο Clannad σε ποιοτητα. Οσο για το School Days που εδωσες ειναι απο τα καλυτερα ευχαριστω για τους τιτλους θα τα ψαξω και μολις τα τελειωσω σου δινω εντυπωσεις
Apr 29 2010 22:54