Community Status Updates
Kenny → Trivia Spitting Monster
Βλέπω είδες και το Pale Cocoon. Χαίρομαι. :) Πόσο υπέροχο ήταν από το σημείο που ξεκίνησε το τραγούδι και μετά; Έζησα στιγμές GitS SAC 2nd GiG finale.
Apr 11 2012 19:46
-
Trivia Spitting Monster
Βασικά, ήταν η κορύφωση. Όσο το έβλεπα, ήμουν κολλημένη, με το κεφάλι στηριγμένο στο χέρι, τελείως απορροφημένη. Σκεφτόμουν πως κάθε λεπτό που περνάει γίνεται και καλύτερο. Και στο τραγούδι είπα από μέσα μου "α, ώστε τόσο καλό γίνεσαι!". Μάλλον για 10 πάει κι αυτό στο μισητό animelist!
Apr 11 2012 19:50
plotolp
When it comes to men who are romantically interested in you, it’s really simple. Just ignore everything they say and only pay attention to what they do!
Apr 11 2012 19:34
Kenny → Trivia Spitting Monster
Για το Vampire Kisses: Άντεξα περίπου 20 δισέλιδα και το έκλεισα βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Να τις προσέχεις αυτές τις αυτοκαταστροφικές σου τάσεις. XD
Apr 11 2012 17:42
-
Trivia Spitting Monster
Συνεχίσω ακάθεκτη! αρχαίους bishounen, θεωρεί το Rosario and Vampire καλό anime και νομίζει πως το Mai Hime είναι shoujo. Άσε τα "How to Draw Manga" manuals που κουβαλάει η μικρή στο σπίτι! Το καλύτερο; Θα μείνει σε διπλανό χωριό το Πάσχα! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Apr 11 2012 17:57 -
Kenny
Το Rosario To Vampire είναι ένα αρκετά καλό manga. Την ύπαρξη του anime αρνούμαι να την αναγνωρίσω. Είμαι σαν την Κίνα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πάνω σ' αυτό το θέμα.
Apr 11 2012 18:14 -
Trivia Spitting Monster
Αυτά παθαίνεις όταν θεωρείς τη Moka magical girl. Εδώ έβλεπα το Blood-C (πριν αρχίσουν τα ξεματιάσματα και ξεκοιλιάσματα) και η μικρή πετάγεται και λέει "Πω πω! Αυτό θα ήταν το τέλειο anime για τη Στέλλα!"! Είπαμε! Γέλιο!
Apr 11 2012 18:18
Trivia Spitting Monster → Kenny
Καλύτερα sites για downloading ταινιών και παιχνιδιών; Η Glados και ο Wall-E δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!
Apr 11 2012 17:40
-
Kenny
Θα στα στείλω με PM. Hold on.
Apr 11 2012 17:42
-
Fallen_Mpougatsa
ΝΟ! WHERE? Let's go find it right now!
Apr 11 2012 17:34 -
Botsun
Τ^Τ That's the problem,i don't now where it is...
Apr 11 2012 18:01
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Eίδες το τελευταίο επισόδειο του Mnetalist? Ήμουν σε κατάσταση "Ωωωωω" στην τελευταία σκηνή. Καημένος Jane όμως...
Apr 11 2012 14:06
-
Fandom
Δεν ήμουν εδώ οπότε όχι . Σήμερα ή αύριο λογικά θα το δω . (Μην κάνεις spoil θα σε βαρέσω).
Apr 17 2012 12:48 -
Fandom
Βασικά αυτό το είχα δει , νόμιζα ότι βγήκε κανα καινούριο . Εγώ τα βαριέμαι αυτά , θέλω Red John .
Apr 17 2012 15:42
Trivia Spitting Monster → Kenny
Tokita, αγαπητέ! Tokita-kun λεγόταν ο χοντρός απ' την Paprika. Άλλο παράδειγμα χοντρού που αξιοποιήθηκε σωστά; Ο Pantsu του Eden of the East. Αλλά μεταξύ μας, δεν κουράζεσαι να ανοίγεις κουβέντα με άτομα που θεωρούν φοβερό anime οτιδήποτε έχει λίγα γυαλιστερά CGI και ένα όμορφο γυναικείο character design; Δεν λέω, χαρά στην υπομονή σου. (Παρότι δεν απάντησαν. Κουβέντα με τις mono και iri έκανες.)
Apr 11 2012 14:03
-
Kenny
Exactly. Άμα έπιανα κουβέντα με τους actual fans του Accel World, θα κουραζόμουν πάνω στο πεντάλεπτο. :P
Apr 11 2012 15:02 -
Trivia Spitting Monster
This thing has fans? (Όχι που δεν θα 'χε...). Πίσω στην κουλτούρα. Ταινία της εβδομάδας: Μια Νύχτα στον Κόσμο (Night on Earth), του Jarmush. Ταινιάρα.
Apr 11 2012 15:21 -
Kenny
Duly noted. Θα την κατεβάσω οσονούπω. Βλέπω και Benigni στο εξώφυλλο, καλά θα περάσουμε. Thanks!
Apr 11 2012 15:34
Trivia Spitting Monster
Ποτέ θα δω το Apollon,/ πότε θενά το παίξει/ η Ιαπωνική TV/ και πότε θα κατέβει/ το torrent με υπότιτλους/ να το δει ο κόσμος όλος;
Apr 11 2012 12:52
-
Trivia Spitting Monster
Εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα φιλόμουση κάνω το άλλο: refresh το tokyotosho κάθε τέταρτο της ώρας. Μαρτύριο. Μια αιώνια λούπα που θα επαναλαμβάνεται εις άπειρον. (Α ρε Fincher... Μήπως το Social Network δεν ήταν και τόσο πατάτα τελικά;)
Apr 11 2012 15:18 -
Kenny
Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε και θα κρατάς το laptop, θύμησέ μου να σε μάθω από torrent feeds, για να γλυτώσεις το μάταιο refreshing. Όσο για το Social Network, κανείς δεν περίμενε αριστούργημα από μία ταινία που αφηγείται την ιστορία του Facebook. :P Γι' αυτό που ήθελε να πει πάντως καλή ήταν.
Apr 11 2012 15:29 -
Trivia Spitting Monster
Sure, sensei! Και κοίτα, μετά τον Button (συμπεριλαμβανομένου αυτού), οι ταινίες του Fincher δεν είναι αντάξιες των προσδοκιών. Το SN είχε ένα ηλίθιο θέμα, μέτριο σενάριο και μέτριους ηθοποιούς, o Button γράφτηκε απ' τον Eric Roth etc. (Όχι πως το Δωμάτιο Πανικού, με την K-Stew μικρούλα είναι αριστούργημα...)
Apr 11 2012 15:34
Kenny → acid black cherry
Did you even click the link? 4 σύντομες προτάσεις είναι. :P
Apr 11 2012 12:04
-
acid black cherry
ναι το πατησα το λινκ αλλα δεν ειδα ποσο συντομο ειναι, εριξα μια ματια στην αρχη αλλα βαριομουν να διαβασω παρακατω
:P
Apr 11 2012 12:35
-
zennith666
Curse you.Και σου έχω ένα δωράκι για να ικανοποιήσεις την κτηνοβατία σου!!!!
Apr 11 2012 12:31 -
Kenny
My what?
Apr 11 2012 15:01 -
zennith666
μπες msn και θα σου πω !
Apr 11 2012 15:07
galexia → iristella
Ok thanks for the recommendation! (Αν και αυτο που μου αρεσε στο one outs ηταν τα παιχνιδια στρατηγικης κ πιθανοτητων που επαιζε!)
Apr 11 2012 01:38
redqueen → Mad_Hatter
ε ρε κατι κεφια που εχουμε ολοι που ξαναρχισε το fate/zero!!! so good!!!xD
Apr 11 2012 00:42
-
redqueen
οταν ειδα το πρωτο εκανα σαν χαζοχαρουμενο ...εκει που κορυφωθηκε ηταν στον Gil..αλλα μονο 13 επ...τι να πρωτοδουμε:(
Apr 11 2012 00:52 -
Mad_Hatter
ε δεν λες πάλι καλά που έγιναν animated?
Βασικά μετά την επιτυχία του ελπίζω και τα άλλα fate/stay stuff να πάρουν anime adaption, πχ το 3ο route του vn, ή μια καλύτερη μεταφορά του unlimited blade works (που δεν έχω δει την ταινία, αλλά αποκλείεται να συμπύκνωσαν σωστά ένα route 20+ ωρών σε 1:30)
Apr 11 2012 01:01 -
redqueen
καλα οντως ας μην γινοματε αχαριστοι.Ευτυχως το συγκεκριμενο το εκαναν και εχουμε να βλεπουμε κι εμεις :P! για την ταινια ασχολιαστο >_> απλα πεθαινεις
Apr 11 2012 08:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed