Community Status Updates
-
Kenny
Θα δοκιμάσω να τα κάνω merge, κι ελπίζω να μην ανατιναχτεί τίποτα in the process... XD
Apr 12 2012 14:31 -
Kenny
Αποστολή επιτυχής. :P
Apr 12 2012 14:49
-
Mad_Hatter
[IMG]http://i42.tinypic.com/v81op.png[/IMG]
here
Apr 12 2012 14:46 -
Kenny
Έχε υπόψην σου ότι το κομμάτι της εικόνας που βρίσκεται στο κέντρο θα κρύβεται τελείως από τα περιεχόμενα του profile σου. Δες πχ το profile της Μαρίας (http://www.anime.gr/forum/index.php?/user/6732-mono/), που έχει βάλει ένα απλούστατο seamless texture. Μόνο όσα tiles βρίσκονται στα πλαϊνά φαίνονται.
Apr 12 2012 14:48 -
Mad_Hatter
ah thanks
τέσπα το αφήνω κενό atm
Apr 12 2012 14:52
Mike The Great → zoro77
Τι κανεις φιλε καλα?Βαριομουν την Κυριακη,και εκατσα να δω one piece τις παιδικες ηλικιες του καθενος χαρακτηρα στο πληρωμα.Ειδα το παρελθον του Sanji,Chopper,Luffy και Zoro.Του Zoro ηταν πρωτη φορα που το εβλεπα τελικα.Προσωπικα δεν μου αρεσε τοσο οσο καποιον αλλον στο πληρωμα.Καλο ηταν αλλα δεν εξηγησε καθολου πως εφτασε στη σχολη και για ποιο λογο πολεμαγε με τους υπολοιπους στα υπολοιπα χωρια?Και κατι αλλο το σπαθι που το εχει δωσει η Kuina(η παιδικη του φιλη)το εχει ακομα εεε?δεν του εχε...
Apr 12 2012 12:28
-
Mike The Great
δεν του εχει σπασει θελω να πω
Apr 12 2012 12:28 -
zoro77
ελα αρχοντα!! Χρονια πολλα. Χριστος Ανεστη. Ειχα παει διακοπες και δεν ειχα ιντερνετ. Πως παει?
Ναι το σπαθι της kuina το χει ακομα..!
Τωρα για το παρελθον του οντως δεν εξηγησε και πολλα αλλα ηταν καλη η ιστορια του. Προσωπικα εμενα μ αρεσε πιο πολυ της robin και του brook.
Apr 16 2012 18:46
-
Trivia Spitting Monster
Ε, λίγο τραβηγμένο ήταν. Τόσο δα. Αλλά ως εκεί. Ναι, ο Miyazaki το 'χει παρακάνει. Τώρα που το λέμε, ποια απ' τις "οικολογικές" του ταινίες προτιμάς; Εγώ μάλλον πάω με την Πριγκίπισσα Μονονόκε. Αλλά έχω πολύ καιρό να δω τη Ναυσικά.
Apr 12 2012 12:12 -
Kenny
Εγώ με τη Nausicaä, αλλά ίσως φταίει που δεν μπορώ να τη διαχωρίσω από το manga της, το οποίο είναι απίστευτο.
Σαν standalone έργο ίσως το Mononoke Hime να είναι όντως λίγο ανώτερο.
Apr 12 2012 12:23 -
Trivia Spitting Monster
(Note to self: διάβασε το manga Nausicaa. Επειγόντως.) Βασικά, αυτό που είχα λατρέψει στην Πριγκίπισσα είναι το μέγεθός της, το εύρος της, το πόσο τεράστια και επική είναι. Κάθε τι που γίνεται είναι μεγαλειώδες, τεράστιο, σημαντικό, αρχέγονο. Οι υπόλοιπες "οικολογικές" φαίνονται τόσο μικρές και πεζές...
Apr 12 2012 12:30
Lord Leon → panayoti92
για dragonball δεν ξερω δυστυχως γιατι δεν μου αρέσει, αλλα αν θες να δεις κατι ευχαριστο στα ελληνικά, πολυ καλη προσπάθεια έχει γινει σε ναρουτο από τους τάκα, και death note. Βλέπονται ευχάριστα και παρακολουθούνται εύκολα στα ελληνικά.
Apr 12 2012 10:16
-
panayoti92
Βρήκα ένα καταπληκτικό site για όλα τα επεισόδια στα ελληνικά και anime. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Αυτό είναι ένα Dragon Ball Z επεισόδιο : http://www.greektube.org/content/view/173137/2/. Πώς σας αρέσει;
Apr 20 2012 08:32
-
°•πίΟu-πίΟu•°™
Να σαι καλα φιλαρακο! (ειθε να βρισκουμε παντα λεφτα για καψιμο!)
Apr 20 2012 03:42
Lord Leon → mono
" Ο λόγος που τα λέω όλα αυτά, δεν είναι γιατί ξύπνησα στραβά, αλλά γιατί με το να ποστάρονται άσχετες απορίες εδώ πέρα, μειώνεται η λειτουργικότητα του thread. Πολλές οι σελίδες, βαριέται ο άλλος να ψάξει, ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια και ούτω καθεξής."
Apr 12 2012 09:51
-
Lord Leon
η αλήθεια είναι ότι και γω κολλάω λίγο με διάφορα που συμβαινουν στο νεο φορουμ, αλλα μου αρέσει γιατι μπορείς να κανεις πςερισσοτερα πραγματα, κι ας ειναι καποια άλλα πιο δυσχρηστα. Αν και βαριέμαι να διαβασω τον οδηγο σου και γενικά την τεχνικη βοηθεια, τουλαχιστον προσπαθω να τα ψαξω μονος μου, και ΑΝ λέω ΑΝ δεν βρω κατι τότε μπορει και να σας πρηξω λιγο τις ωοθηκες. :P Αλλά γενικά ευκολο είναι δεν έχει χρειαστει μεχρι στιγμης.
Apr 12 2012 10:20 -
Lord Leon
Α, κάτι που εσύ σίγουρα θα εκτιμήσεις, για πρωινο ξυπνημα
http://www.radio9.gr/MediaList.aspx?a_id=1335&prodId=4&p=1
Apr 12 2012 10:23 -
mono
Πάντως ό,τι θες μπορείς να μου στείλεις vm.
Τον ακούω κάθε μέρα τον γλυκούλη μου από το trojansound.posterous.com Ε δεν μπορώ, τον αγαπώ! Αν μάθεις για τίποτα παραστάσεις στην Αθήνα, στείλε καμιά ειδοποίηση αν μπορείς γιατί πάντα ξεχνιέμαι και τα χάνω :(
Apr 12 2012 10:32
-
P.Z.W.Y.S
δεν*
Apr 12 2012 09:13 -
redqueen
xexe να αρχισω να φοβαμαι ???xD
Apr 12 2012 13:09 -
P.Z.W.Y.S
u better be
Apr 12 2012 15:47
-
Warchief
οικογενειακά
Apr 12 2012 10:46 -
Stavkor
You summon Πάσχα;
May 05 2012 14:22 -
Putin
ej ntei
May 05 2012 14:23
Kunoichi.meriinawa → P.Z.W.Y.S
Πας στο "more reply options" κάτω από εκεί που πληκτρολογείς έχει έναν συνδετήρα και δίπλα του ένα κουμπί που λέει "chose file" . Μετά επιλέγεις αρχείο. Μετά δίπλα από το κουμπί που πάτησες πριν έχει ένα άλλο που λέει "upload file" νομιζω. Μετά σου βγάζει πάνω από τον συνδετήρα το αρχείο σε μπλε φόντο. στα δεξιά έχει μια επιλογή που λέει add to post . To πατάς και voila!
Apr 12 2012 01:56
-
P.Z.W.Y.S
Merci beaucup madmoiselle
Apr 12 2012 01:58 -
Kunoichi.meriinawa
aww parlez-vous français monsieur? xD
Apr 14 2012 09:08 -
P.Z.W.Y.S
mais oui mon enfant
Apr 14 2012 22:04
-
iristella
Nice. :) Με το καλό να βρεις και αυτό που ψάχνεις.
Apr 12 2012 01:43
Kaidou → Kunoichi.meriinawa
Λολ,ποσους ακομι θα βρω να εχουν αυτο το κινητο;;Ειλικρινα εχω βαρεθει να βλεπω να εχουν ολοι x-peria x 8-10.Αντε ρε παιδια,τοσο μεγαλη ειναι η παραγωγη κινητων στον κοσμο,ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!:ssangry::madtodeath:
Apr 12 2012 00:21
-
Kaidou
*περπατημα=κουβαλημα του μεθυσμενου φιλου μου...
Apr 13 2012 13:20 -
Kunoichi.meriinawa
μπαα μερικές ήταν ήδη μεθυσμένες και μιλάμε για ιταλικό ταπεραμέντο (όχι κυριολεκτικά ιταλός είναι) οπότε οι χιλόπιτες ήταν περίπου 2 στις 5. :P Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όμως. Φασωνόταν με μια πουτ@νίτσα που αποδείχθηκε ότι είχε αφήσει τον γκόμενο με την παρέα της στον πάνω όροφο και εκείνος επέλεξε εκείνη την ώρα να μπει να την ψάξει. Ε ψιλοπίτα (απ'οτι κατάλαβα) ο γκόμενος κεφάλι ο φίλος μου δεν ήθελε και πολύ... Χαμός εκείνη τη μέρα XD H δουλειά του κουβαλητή είναι κουραστική... Εγώ σ...
Apr 14 2012 01:43 -
Kunoichi.meriinawa
*... Εγώ σαν το μικρό της παρέας δεν χρειάζεται να την κάνω όμως hihihi :pp
Apr 14 2012 01:44
-
Trivia Spitting Monster
Ναι, δε λέω. Κουκλιά σαν τον Claude λένε πολλά, άλλα ο Αλέκος; Όχι. Δεν αγαπάμε Αλέκο!
Apr 11 2012 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed