Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Serperoth
Ok! Απλα εκανα την εκθεση αγγλικων που ειχα για το μαθημα στις 6 (δινω και την Κυριακη:deadga6:)
Εννοειται πως δεν θα κατσω να κανω περισσοτερα σημερα,!!! :kakaka:
May 04 2010 16:05
Serperoth → Lucy Heartfilia
Kick reason to the curb and go beyond the impossible (by not studying)!
Μην διαβάσεις μωρέ. Πες το γνωστόν και λογικόν "Έλα ρε μάνα τώρα δεν έχουμε σχολείο και θα διαβάσω? Τώρα τελευταίες μέρες δεν κάνουμε καν μαθήματα, επαναλήψεις για εξετάσεις..."
May 04 2010 14:48
GhostPrince → Lucy Heartfilia
ααα...καταλαβα =) 8α πας εκσω εσυ....εγω δεν το βλεπω ακομα...για μεταπτυχιακα ισος :P anyway....so..τι 8έλεις να κάνεις? ^^
May 04 2010 14:26
Lol ισχυει!!! Εκλεισα και 11ωρο υπνου οποτε μια χαρα, βγηκα να παω multirama επαιξα και PS βιβλιο ομως δεν εχω ανοιξει,(ουτε χθες) οποτε λεω αν ειναι να παω να ανοιξω κανενα αγγλικο καθως η μανα μου αρχισε το "κελάιδημα"... :bahhh:
May 04 2010 14:25
Serperoth → Lucy Heartfilia
Το έφτιαξα (έφταιγε το splitter -με προφορά όπως λέμε σπλιτς-)
Οκ, όποτε θες^^
Μια χαρά ακούγεται. Δεν νομίζω να μου άρεσε ιδιαίτερα (Shiva SISTERS? WTF?), αλλά ντάξι. Σε σχέση με άλλα... Εγώ περιμένω XIV:P
Σήμερα αύριο απεργία εκπαιδευτικών. 2 μέρες ΚΑΘΙΣΙΟ... EPIC WIN!
May 04 2010 14:21
Lucy Heartfilia → GhostPrince
IB-International baccalaureate δλδ για να σπουδασει κανεις εκτος ελλαδας... Αλλα κυριοκη δινω και αγγλικα :deadga6:
May 04 2010 14:18
Και το δικο μου.... Το βιντεο θα σου το στειλω σε αλλη φαση καθως το youtube κολαει ολη την ωρα... Ααα πηρα σημερα το Final Fantasy. XIII επαιξα λιγο πολυ τελειο!
May 04 2010 14:15
digitaltracker → Erisadesu
[QUOTE=Erisadesu;387668]digtalcker...το ήξερες τοσο καιρο...?
ναι αλλα δεν το ειδες πως δουλευει
:P:P[/QUOTE]
Το εχω δει στη Γερμανια χεχε! Στο εισητηριο για το Telespargel...[/poser mode off]
May 04 2010 12:45
VampireGirlization → GhostPrince
αααα μπραβο ειναι ganbatte.....xoxaxa
δινω το β1......................
ευχαριστω πολυ!!!
May 04 2010 12:17
Anelis → zade
OOO!! Γι αυτό έχουν τρελαθεί όλοι στο ίντερνετς! Αν το φέρουν θα πάω να το δω 3D πάντως
May 04 2010 11:13
Mad_Hatter → Black Rock
Και ειχα ακουσει για το xlink kai πριν :P
Θα κοιταξω σημερα-αυριο πως δουλευει.
May 04 2010 11:07
RoseMarie → SotosProtos
Helloooo!Διάβαζα κάπου για το πρόβλημα που είχες με την κάρτα σου και το ebay.Επειδη κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο-ενώ είχα παραγγείλει κανονικά περυσι το καλοκαίρι-αναρωτιέμαι, αν βρήκες καμμιά λύση.Εγώ ξαναέκανα confirmation της κάρτας και περιμένω να δω τι θα γίνει!
May 04 2010 10:17
kantoros → Somnium_in_Tenebris
Sofia, mporeis esu na anoikseis thread gia ton niko dalampira sxetika me to party pou thelei na organwsei sta plaisia tis ekthesis komics thessalonikis? To lew gt egw exw diavasma k to teleutaio pou tha mporw na kanw einai na koitaw gia erwtiseis sto forum .. :(
May 04 2010 08:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed