Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Serperoth
:hihi2:
Δικιο εχεις αλλα εχω 2 εργασιες (υποχρεωτηκες) να κανω :roar:
1. Διωρου (διαλεγεις εσυ τομεα και θεμα) -Ψευδοεπιστημες-Αποσυνθεση του σωματος- Μουμιες και αρχαια Αιγυπτος (εχει κατι αιδιαστηκες λεπτομεριες αλλα καλυτερα απο κατι θεματα τις Αρχαιοελληνικης Γλωσσας)
2.Τεχνολογιας και φυτευω σε ολο το σπιτι φακες και δεν ξερω γιατι αλλα ειναι καπως ανατριχιαστηκες.... :bahhh:
May 05 2010 14:11
Serperoth → Lucy Heartfilia
So don't do them.
Εγώ δεν ξέρω καν τι έχω. Ειλικρινά, μετά από διήμερο περιμένουν ασκήσεις? Να περιμένουν να δούμε Big Bang Theory οκ, αλλά ασκήσεις?
May 05 2010 13:57
________________________________________________________________:deadga6:
Εχουμε και κατι ασκησεις για αυριο και δεν βρησκω καν την δυναμη και την θελιση να σηκωθω να ψαξω για το τετραδιο και για το βιβλίο....:borednn9:
May 05 2010 13:55
Χ τετράαααααααααααγωνο μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:P
Κατεύθυνση πάντως είναι πολύ Γεωμετροειδής, θα σου άρεσε νομίζω.
May 05 2010 13:53
Λολ εγω ανατριχιαζω μονο που ακουω Αλγεβρα....:terror2:
May 05 2010 13:50
Μαθηματικά Κατεύθυνσης είναι πολύ ωραία:)
Ιστορία επίσης ωραία, αλλά τα βιβλία είναι gtp...
Εμένα μου αρέσει και Άλγεβρα και Γεωμετρία. Αν και Γεωμετρία πολλές φορές είναι λίγο πιο epic.
May 05 2010 13:47
Μαθηματικα;;;;; και Κατευθυνσης;;;;;;; :frozen:You've got to be kidding me!!!:OMG3:
Biology, Geography and history 100% !!! :hero:
Παντως απο Μαθηματικα αναμεσα σε Γεωμετρια και Αλγεβρα θα διαλεξω Γεωμετρια, η Αλγεβρα είναι τρομαχτική... :uhh:
May 05 2010 13:28
Το μόνο μάθημα το οποίο είναι ίσως πιο ενδιαφέρον από το Internet είναι τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης, για μένα τουλάχιστον. Και αυτό ΙΣΩΣ:)
May 05 2010 12:59
DarkElf → LNEnja
:unlucky::unlucky: Δε γίνεται....illusion πρέπει να'ναι αυτό..!Συγνώμη που σου κατέστεψα το pc..:sadist: Θα επανορθώσω όπως-όπως με περισσότερο υλικό απο τη μεριά μου.
[SPOILER][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/4194/vlcsnap2010042320h59m17.png[/IMG][/SPOILER]
:lovulovu::lovulovu:
edit:Άκου λίγο....
[url]http://www.youtube.com/watch?v=DkBlDhCR-rc[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_y_4Kwre2jc&feature=related[/url]
:joyful:
May 05 2010 10:01
LNEnja → DarkElf
[FONT=Franklin Gothic Medium]*shifty eyes* Sakuraiiiiiiiiiiiii~ <33 :nbleed:
Όχι πως η αντίδρασή μου διέφερε και πολύ...
Λοιπόν δεν πρόκειται να σου ανταποδώσω τα πυρά με εικόνες γιατί είναι γνωστό το τι γίνεται κάθε φορά που πάμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία. Btw το desktop από την ώρα που σου είπα να αλλάξω PC να σου στείλω εικόνες, ακόμα παλέυω να τον συνεφέρω από τις απανωτές BlueScreens of DOOM~!
Δεν θα μου ανατινάξει όλα τα PC/σκληρούς δίσκους το kekkei genkai σου!! :madtodeath: :P[/FONT]
May 05 2010 02:41
Zoro → Night Wizard Seal
Ε ναι, είναι ο νο1 αγαπημένος μου χαρακτήρας στην σειρά, έπρεπε να του τιμήσω ένα σετ τουλ. :P
Btw Lenalee έρχεται 2η, απλά απίθανη (ειδικά δεδομένου ότι είναι η πρώτη flat chested που με τραβάει τόσο, είχα βαρεθεί τις διάφορες Τσουνάντες που πετυχαίνω παντού XD).
May 05 2010 01:25
Lucy Heartfilia → AmiRyuuzaki
lol kalinixta ta leme abrio!!! Padws xairomai pou a3io8ikes na emfanisteis sto 3exasmeno aNiMe//GR account sou ^^^
May 04 2010 22:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed